Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113.191
Cevap
487
Favori
3.850.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15741575157615771578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceWizardd

    G2 mi
    note 3 mu

    hocam ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım ama G2 yi tercih ettim, ikisininde üstün yanları var fakat bnm g2 almamın sebebi hem note3 e nazaran 500tl+ daha ucuz olması ve donanımsal olarak her hangi bir zayıf yanının bulunmaması, acıkcası ben hemen hemen aynı özellikte olan iki telefon icin diğerine 500tl+ fazla para vermek istemedim. Vermeyede değecek bi tarafı yok bence. tabi bu bnm şahsi görüşüm başkası ne düşünür bilemem ama bence G2.
  • arkadaşlar merhaba bugün istanbul bilişimden 16 gb siyah g2 aldım 1369 tl ye
    S4 ü arkadaşıma 1100 e sattım
    s4 g2 nin yanında cihaz bile değil işlemcisi yetmiyor s4 ün
    g2 çok hoşuma gitti gerçekden güçlü ve şık bir telefon çok seri
    2 beyenmeiğim yönü çıktı sanki üst kısımda kasa açıklığı var yada bana öyle geliyor
    birde ahize sesi kulağa çok geniş geliyor .
  • ben kendi sitelerine ingilizce olmasada mail attım ama gelen cevabı yazıyorum biraz aceleyle yazdım ama forumda kimsenin bişe yapmamasına kızıp bir hışımla yazdım,daha düzgün bir şekilde metin hazırlanıp hem ingilizce hemde Türkçe baskı yaparsak istediğimizi alırız.





    Konu ilgili birime iletilerek değerlendirmeye alınmıştır. Dilerseniz cihazınızı servise yollayarak incelenmesini talep etmeniz mumkundur.


    Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

    “LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”

    Tarafimiz ile iletisime geçmis oldugunuz için tesekkür ederiz.
    Mailimizin sonunda yer alan puanlama sistemine katilmanizi rica ederiz.

    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla.




    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Received Date : 30/12/2013 20:52 09
    The type of inquiry : Software/Hardware updates
    Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/D802

    İyi günler,şu anda benim gibi binlerce insan lg g2 kullanmakta,genel olarak telefondan memnununuz fakat telefonda bazı sorunla ve sıkıntılar mevcut.Bunlardan en çok rahatsızlık verenleri knock on özelliğinin stabil şekilde çalışmaması,kameradaki netleme sorunları ve telefonun çekimindeki düşmeler ki bu düşmeler konuşma kalitesini olumsuz etkiliyor nerdeyse bu sebeplerden dolayı telefonunu satmayı düşünenler var.Fakat bunların dış ülkelerde çözüldüğü yabancı forum sitelerinde konuşuluyor,bu çözümü güncellenen romlar ve güncellenen android 4.4 sürümü ile sağlandığını biliyoruz,genelde herkes şikayetçi ama kimse birşey yapmyor,sizden ricam lütfen bu maili gerekli mercilere ulaştırmanızdır umarım görüşlerim sizim için değerlidir.Birde lg g2 nin tartışıldığı ve sorunlarından tutunda hertürlü bilgisinin bahsedildiği forum adresimizi buraya yazıyorum forumu okurlarsa telefonla ilgili hataların ne olduğunu kendileride zaten görecektirhttp://forum.donanimhaber.com/m_79264789/tm.htm teşekkürler
  • bersis576 kullanıcısına yanıt
    bence de bir mail kampanyası başlatsak ve bunu diğer lg g2 forumlarınada sıçratsak istediğimizi alamasakta sesimizi duyururuz denemek lazım ama bunu forumun kalabalık olduğu bi akşam yapsak daha iyi olur malum yılbaşı çoğu kişi alemlerde
  • fthcicek kullanıcısına yanıt
    finallere hazırlanıyorum ben hiç aklıma bile gelmedi yılbaşı olduğu,dediğiniz gibi çoğunluk olabilirsek istediğimizi alırız,daha önce neler aldık yabancılardan ;)
  • şu 5 liralık spigen ekran koruyucusu tükendimi giriyorum 27 lira görünüyor ve haberdar et tuşu var sadece
  • arkadaslar burada petition var. imzalamaniz gerekiyor.. LG yeni update versin diye..

    https://www.change.org/en-GB/petitions/lg-release-official-android-updates-for-flagship-devices
  • carpediem86 C kullanıcısına yanıt
    Telefono teknosada ayni amaç icin denedim.miracast programı ile lg nin la veya lm tv lerine direk görüntü veriyor,diğer tv lere bağlanmadı.mhl desteği varmı,kesin olarak ben bağladım diyen olmadı ama var biliniyor...guvenemiyorum bu konuda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ses sorunundan bahsettiğimde forumda takıntılı, abartıyor muamelesi gördüm. Ses sorununa şehir efsanesi diyenler oldu. Hatta bu yüzden tartıştım da insanlarla. O zamandan sonra daha kaç kişi gelip ses sorunundan bahsetti sayamadım. Haklı çıktığım için sevinmiyorum ama sorunun genel olduğunu artık insanlar kabul ederler diye düşünüyorum. Kim ne derse desin. Ne kamera, ne de gıcırtı. Bu telefonun en büyük kronik problemi zayıf çekim gücü ve kötü görüşme kalitesidir. Telefonun görüşme kalitesinden şikayetçi olmayanların ya daha önce kaliteli sese sahip bir telefona sahip olmadıklarını, ya kulaklarında aradaki kalite farkını anlamaya engel bir sorun olduğunu, ya da görüşme kalitesinden beklentilerinin aşırı düşük olduğunu düşünüyorum. Babamın 3 senelik iPhone 4'üyle konuşup daha sonra benim telefona geçince aradaki farkı en basit haliyle şu şekilde açıklayabilirim sanırım: iPhone 4'ün görüşme ses kalitesi 1080p, G2'ninki 360p. Evet, aradaki fark resmen bu kadar büyük ve bu telefon piyasadaki en iyi donanıma sahip 3 telefondan biri olmasıyla birlikte LG firmasının amiral gemisi. Beklentilerimizin biraz yüksek olması gayet normal yani. Daha önce de dediğim gibi, yeni modeller piyasaya çıktığında eğer ekonomik imkânım olursa G2'yi direkt elden çıkarmayı düşünüyorum. Artık o zaman Samsung Galaxy S5 mi olur yoksa Sony Xperia Z2 mi bilmiyorum ama bir daha LG olmayacak.

    Ayrıca ses sorunu bir kenara; Peru, Vietnam gibi bilmem kaçıncı dünya ülkesi olan ülkelere bile güncellemeler gelmişken Türk kullanıcılarının hala cacık yerine bile konmaması da LG'ye karşı bir antipati oluşturan etkenlerden biridir benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 31 Aralık 2013; 23:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atacante kullanıcısına yanıt
    tamamdır imzalayalım:) bişe sormak istiyorum ana ekrandadan uygulamalara giriyorum ama uygulamalar kısmında klasör oluşturamıyorum,bir simgenin üzerine tıklayınca direk ana ekrana gidiyor?
  • bersis576 kullanıcısına yanıt
    Sağ alttaki tuşa basıp "Uygulamaları şöyle görüntüle;" seçeneğine basıp "Kullanıcı ayarı" seçeneğini seçtikten sonra sağ üstteki dişliye basıp klasör oluşturabilir veya uygulamaları kafanıza göre yerleştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar forum sakini olarak LG nin merkezine yazilacak maile bende varim her ne kadar cihazim ithalat olsada Ulkemde satilan pahali cihazlara verilen paranin karsiliginin alinmasi taraftariyim beni de yazin her turlu fikir gorus beyaninda bulunurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azsussan


    quote:

    Orijinalden alıntı: qohezyon

    arkadaşlar bende yılbaşından sonra almayı düşünüyorum S4 ve G2 arasında kaldım kullanan arkadaşlardan ricam olumsuz yönlerini belirtirler ise bana çok yardımları dokunur

    At Kendini camdan. Şu s4'de ne var bilmediğimiz? Ne artı özelliği var g2'ye göre ki böyle saçma bir şekilde arada kaldınız. Gidin alın bir g2. Bıktık artık g2 mi s4 mü diyenlerden.

    Haklısın arkadaşım ben S4'ü övmüyorum zaten,şu anda fiyat olarak tek rakip S4.Benim aklımda ilk S4 vardı daha sonra G2'yi görünce fikrim değişti,baksana forumda sürekli sözü geçiyor G2 ile olan birtakım kronik problemlerin,bazısı bu gidişle güncelleme bile gelmeyecek diyor (Beklenen satışa ulaşılamamış vb.).Ee haliyle 1500tl civarı para veriyoruz nihayetinde paramı sorunlu bir telefona yatırmakta istemiyorum.Şu anda 5230i kullanıyorum nasipse ilk akıllı telefonum olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrAstrum

    Ben bu ses sorunundan bahsettiğimde forumda takıntılı, abartıyor muamelesi gördüm. Ses sorununa şehir efsanesi diyenler oldu. Hatta bu yüzden tartıştım da insanlarla. O zamandan sonra daha kaç kişi gelip ses sorunundan bahsetti sayamadım. Haklı çıktığım için sevinmiyorum ama sorunun genel olduğunu artık insanlar kabul ederler diye düşünüyorum. Kim ne derse desin. Ne kamera, ne de gıcırtı. Bu telefonun en büyük kronik problemi zayıf çekim gücü ve kötü görüşme kalitesidir. Telefonun görüşme kalitesinden şikayetçi olmayanların ya daha önce kaliteli sese sahip bir telefona sahip olmadıklarını, ya kulaklarında aradaki kalite farkını anlamaya engel bir sorun olduğunu, ya da görüşme kalitesinden beklentilerinin aşırı düşük olduğunu düşünüyorum. Babamın 3 senelik iPhone 4'üyle konuşup daha sonra benim telefona geçince aradaki farkı en basit haliyle şu şekilde açıklayabilirim sanırım: iPhone 4'ün görüşme ses kalitesi 1080p, G2'ninki 360p. Evet, aradaki fark resmen bu kadar büyük ve bu telefon piyasadaki en iyi donanıma sahip 3 telefondan biri olmasıyla birlikte LG firmasının amiral gemisi. Beklentilerimizin biraz yüksek olması gayet normal yani. Daha önce de dediğim gibi, yeni modeller piyasaya çıktığında eğer ekonomik imkânım olursa G2'yi direkt elden çıkarmayı düşünüyorum. Artık o zaman Samsung Galaxy S5 mi olur yoksa Sony Xperia Z2 mi bilmiyorum ama bir daha LG olmayacak.

    Ayrıca ses sorunu bir kenara; Peru, Vietnam gibi bilmem kaçıncı dünya ülkesi olan ülkelere bile güncellemeler gelmişken Türk kullanıcılarının hala cacık yerine bile konmaması da LG'ye karşı bir antipati oluşturan etkenlerden biridir benim için.

    Sevgili kardeşim, öncelikle ses, gıcırtı ve kamera problemi olduğunu birkaç yerde okudum, mutlaka bir probleminiz de vardır üzüldüm, o kadar para verdiniz ve memnun kalmadınız
    Ancak;
    Ben ve birlikte çalıştığım arkadaşımın (ki o farklı yerden, ben farklı yerden aldım telefonu) telefonunda, ne kamerasında, ne gıcırtı yönünden ne de ses yönünde problem var. Ben telefonun sesini yarı seviyede kullanıyorum şuan, çünkü hemen yanımda oturan insan bile çok rahat duyuyor kulaklıktaki sesi, günlük ortalama 40-50 civarında görüşme yapan bir insanım, fotoğraf çekmesini de severim, önceki sayfalara bakarsanız birkaç fotoğraf da paylaştım,
    Asıl meseleye gelince, şimdi! ben karşıdan gelen sesi, karşıdaki insan da benim sesimi gayet net duyuyorsa önceki telefonlarım kötü mü, kalitesiz mi demek oluyor? Hep ezik telefon mu kullanmış oluyorum? kulaklarımda problem mi var yani? görüşme kalitesi beklentim düşük mü?
    Böyle cümleler kurmaya devam ederseniz gayet tabiki birçok insanla tartışırsınız, herkes benim gibi nazik de olmaz
    Yine tekrar ediyorum, telefonunuzun kusurlu olması sıkıntılı bir durum, ancak onunda çareleri vardırn (servis, garanti, tüketici hakem heyeti, mahkeme vs)
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    S4 rehber ve arama ekranı hariç daha hızlı.
    Lütfen elinize almadığınız telefonlar hakkında yorum yapmayın. Oyun için bir şey demem ama hız konusunda g2 sadece rehber...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu laflarımı özellikle kendi telefonunda bir sorun algılamadığı için (Yok demiyorum özellikle. Bence hepsinde var.) diğer telefonlarda da olmadığını veya çok küçük bir kısımda olduğunu iddia edenler için söylemiştim daha çok. Tam tersine, büyük bir kısımda var aslında. Eğer imkânınız olursa aynı ortamda bir iPhone ile başka bir telefonu (Karşıdaki G2 olmasın.) ve arkasından G2 ile aynı telefonu arayıp görüşmeler yapın. Aradaki kalite farkını mutlaka farkedeceksinizdir. İlla herkeste ses kesilmeleri, boğukluk olacak diye bir şey yok. Bu genelde şebekenin çekip çekmemesiyle alakalı ama sinyalin en iyi olduğu durumlarda bile muadillerine göre görüşme kalitesi sınıfta kalıyor. Bana inanmıyorsanız telefon konusunda kurt olmuş sevgili Gürol abinin (grolof) yorumlarına bakabilirsiniz. Kendisi G2'den Note 3'e geçti ve sinyal ile ses kalitesinin G2'de ne kadar kötü olduğunu iki telefonu da tecrübe ederek bizlerle paylaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın bildiğiniz veya okuduğunuz yaygın bir kronik sorunu varmı? Ölü pixel ve dalgalanma sorunu çıkarıyor diyorlar.
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Yarın deneyeceğim kardeşim
  • ya arkadaşlar benim quick remote programımda hiremco adlı uydu alıcı markası yok nasıl yapcaz bunu :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz11

    ya arkadaşlar benim quick remote programımda hiremco adlı uydu alıcı markası yok nasıl yapcaz bunu :(

    Kumandayı manuel olarak tanitirsan olur kardeşim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15741575157615771578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.