Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.191
Cevap
487
Favori
3.850.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emek1907 E kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak biz perakende değilde , toptan satış olarak dağıtıyoruz , elbette oturduğunuz muhit civarında bu işi yapanlar vardır , şarj cihazını orijinal bulamaz iseniz , cihazın amper ile aynı amper de yada yakın bir amper de başka cihazlar kullanabilirsiniz , bulunmayacak bir şey değil.
  • alisamet5577 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih!

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Güvenliksiz mi? Neye göre kime göre? Bankacılık işlemlerimi uzun zamandır androidli cihazım üzerinden yapmaktayım daha güvenlik sorunu ile hiç karşılaşmadım. Uygulamaların izinlerini kontrol ederim saçma istekleri olanları yüklemem.

    Insallah memnun kalırsınızda şartlı düşünceleriniz bir nebze olsun değişir.

    O anlamda güvensizlik değil. 4.4 güncellemesi alacağı kesinleşti.
    Sonrasında bu telefon çöp mü olcak?
    Appstore deki her uygulamayı google play de bulabilcek miyim?
    1500 lira versem 6 oy sonra 500 e düşer mi? gibi şeyler :)

    Uygumama konusunda pek sıkıntı çekmezsin her işi görücek uygulama var artık , o dediğin 3,4 sene önceydi uygulama bulamama sorunu , ve jailbreak gibi bi işlem yapmadan market dışı uygulama yükleyebilirsiniz. Ben mesela telefonda çok manga okur anime izlerim ama bunlar illegal programlar olduğu icin, appstoreda adam gibi uygulama yok bununla ilgili, baya baktım ben ama hepsi dandik varsada appstoreda yoktur, jailbreak yaparsnz yüklemek icin . Fiyat konusundada o kadar düşmez. Optimus g bile teknosada hala 1300 lira . Yenisi çıkınca bu en fazla 1000 liraya düşer sıfırı ama benim gibi be telefonu uzun süre kullanan bir adamsan buda pek sıkıntı çıkarmaz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 13 Aralık 2013; 14:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emek1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nighteyes

    Ben Aksesuar işi yapıyorum hocam ,obahadir son cümlene katılmamak elde değil , neleri var görseniz Apple'den soğursunuz... Bende G2 almadan önce ip4s iphone 5 kullandım , 5c ve 5s i uzunca bir süre canlı inceleme fırsatım oldu , şu an Lg G2 kullanıcısıyım zerre pişmanlığım yok , hatta iyi ki almışım diyorum , Saygılar Hayırlı Cumalar ..

    Hocam Aksesuar işi yapiyorsaniz bana g2 için şarj cihazı önerir misiniz

    lg servisini arayın sizi bir firmaya yönlendirir yada kendileri size bi miktar paraya yollarlar. ben herzamanorjinal alet ile şarj taraftarıyım. .

    teknosa lara da bırbakın derim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik konuda bahsettiğim bir durumdan sizinde görüşünzü almak isterim.
    Arkadaşlar benim telefonda küçük ancak farklı yolla çözümü olan bir sorunum var. Rehberde kişiye fotoğraf eklemek veya ekran görünümlerine çektiğim fotoğrafları eklemek için eğer galeri üzerinden girip, çektiğim fotoğrafın üzerine gelip ayarla dersem ekran görüntüsü (duvar kağıdı) olarak veya rehberdeki kişinin görüntüsü olarak düzenle-kırp seçeneğinden sonra işlem tamamlanıyor, yani başarılı olunuyor. Ancak işlemi ters yolla yaparsam yani, rehber üzerinde kişinin üzerine gelip fotoğraf ekle dediğimde veya ekran görüntüleri üzerine duvar kağıdını değiştirmek istediğimde galeriden fotoğraf eklemeye çalıştığımda işlem başarılı olmuyor. Bunun bir açıklaması varmıdır size göre
  • Selamlar
    Arkadaşlar Daha Önce XZ de oynadığım Modern Combat 4 zero.. G2 yükledim ve hata verdi sildim. Wild Blood adlı oyunu yüklemiştim. Oyun açıp biraz oynadım kapattım.tekrar oyuna girmek isteiğimde gameloft yazısı gelip sonra oyunda atıyordu dayanamadım oyunu sildim. bügünde Order & Chaos Online indirdim. Oyuna hiç girmiyor bile bu oyunları oynayabilen var mı? yoksa benim G2 de mi problem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurcHT

    quote:

    Orijinalden alıntı: astin1327

    Arkadaslar ben 32 gb beyaz lg g2 alacagim ama lg electronics turkiye garantili olarak nerelerden alabilirim acaba guvenilir olmasi benim icin onemli ?

    Turkcell ve Teknosa LG Türkiye Garantili satıyorlar 1799TL ye 32GB lığını. Ayrıca yanında QuickWindow kılıfta hediye ediyorlar.

    1799 tl para dökmeye gerek yok. 1500'e bulunuyor.
  • beyler bluetootla dosya alamyıroum otomatik reddeyi galiba nasıl açabilirim onu dosya alınamdı yazıyor durmadan
  • onuralkan55 O kullanıcısına yanıt
    Bugün veya yarında indirim geçerli mi acaba gidip bakmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

    beyler bluetootla dosya alamyıroum otomatik reddeyi galiba nasıl açabilirim onu dosya alınamdı yazıyor durmadan

    Bluetooth ayarlarında eşleştirilen cihazı kaldır tekrar eşletirmeyi dene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrAstrum

    Teşekkür ederim. :)

    Rica ederim saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google G kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    quote:

    Orijinalden alıntı: Google

    quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    şu telefonun 4" 720p ekranlı, 2gb ram'li, kasa boyutları da en fazla iphone kadar olan bir mini modeli çıksa sevinçten zil takıp oynarım. ama çıkarmazlar, çıkaracak olsalar hemen çakarlar bi 480p ya da 540 p ekran, 1gb ram. neden? çünkü mini kullanıcısı ezik olmak zorunda.

    873453145734258 çeşit android telefon var ama birtane üst düzey olup da kasası aygır gibi olmayan telefon yok. bu nasıl iştir arkadaş.

    Tam benim kafadansın sende, kaç aydır aynı şeyi haykırdım ama tabi ki duyan olmadı :)

    Senin dediğin gibi iphone var ancak ben android istiyorum diye gittim en sonunda ekran falan dinlemedim g2 aldım :)

    Normalde büyük ekran hiç sevmezdim, kullanamam derdim ama inan insan hemen alışıyor, şimdi hanımım s3mini'si küçücük geliyor.. Bence kafandaki küçük ekran olayını sil at al bi tane büyük ekran geç.. Emin ol alışırsın, ha hiç olmadı optimus g al bahsettiğin özelliklerde ve ekranı nispeten küçük g2 'ye göre.. Tasarımı da çok şık..

    hocam bende zaten S3 var, kendim almadım hediye geldi, büyük ekran güzel de cebe sığmıyo.

    bunları dedik önce z1 mini çıktı (gerçi biz gelmedi daha) şimdi de üst düzey donanımlı G2 mini söylentileri var.

    gerçi ben de senin gibi sonunda bümük müyük aldırmadan gittim gmd satın aldım, çok memnunum, S3 den sonra her derdime deva oldu, akıcılık-ekran-pil ömrü süper. büyüklüğü de kafaya takmamaya çalışıyom artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obahadir

    Al sen al vallahi bak pişman olmayacaksın ilkten bir garip gelecek ama içine daldıkça iyiymiş diyeceksin. Mac ve iphone kullanıcılarına elit demeyin diye dedim ya ne adamlar tanıyorum ben bu cihazları kullanan :-)

    mac bilgisayarların kullanım ve alım amacı donanım ile uyumlu işletim sistemi. Daha az çökme daha az sorun. Şimdi gidip araştıralım bir günde mac pc yada laptop mu çok satıyor yoksa normal pc laptop mu? Elit kullanıci demek bu tür cihazların ne yapacağını ne yaptığını bilen ve belli bir sektörde çalışanlardir. Önceki sayfada belirttim iphone için bu en iyimser tahminle yüzde elli bilinçli yüzde elli gösteris hava atma herkeste var bende alayım düşüncesi. Mac pc alıpta niye exe kurulmuyor niye windows programları çalışmıyor diyenlerin şikayetlerini çokça gördüm.

    Keza android içinde geçerli. Kişiselleştirme vaad eden bir sistemi sırf popüler diye alıp hiç bir özelliğine dokunmayıp mesaj ve konuşma dışında hiçbir donanımını bilmeyenlerde az değil.

    Benim görüşüme göre bilinçli tüketici teknolojik cihazın neredeyse tama yakın özelliğini kullanmasını bilen yaptığı işi bilinçli yapan kişi elittir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eşimi s4 den g2 ye terfi ettirmek istiyorum uygun yollu nasıl yaparım bunu bildiğiniz takas yapan güvenilir bir yer var mı?
  • Konuyu Android vs iOS savaşından uzaklaştırıp G2'ye dönebilir miyiz tekrar? Kim ne isterse onu kullanır. Kimseye de fikrinizi kabul ettirmek zorunda değilsiniz.

    Bu arada telefonun içinde bulunan Google Play Müzik uygulamasının arka planda sürekli çalıştığını farkettim. Google Play Müzik'in özellikleri zaten ülkemizde kullanılamıyor. Bu yüzden sıradan bir playerdan fazlası yok hatta bence eksiği bile var. LG'nin müzik playerından ekolayzır ayarları yapabiliyorsunuz ama bunda göremedim ben. Bu yüzden Uygulamalara girip devre dışı bıraktım. Şimdi uygulama sayfasında bile gözükmüyor. İstersem tekrar Ayarlar > Uygulamalar > Hepsi bölümünden aktif edebilirim. Benim gibi kullanmayan varsa bu yöntemi öneririm. RAM'i gereksiz yere meşgul edip şarjdan yememesi açısından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevresahibi


    quote:

    Orijinalden alıntı: pausanias

    Spigen'in ekran Koruyucusu.
    Kalite olarak kendini belli ediyor.
    Parmak izi daha az birakiyo fakat diğer ekran Koruyucular gibi ekranın tamamini kaplayamiyor, sebebi ise G2'nin kavisli cami.
    Sonuc olarak tavsiye ederim. Kutudan 2 tane cikiyor.
    Fiyat: 29 tl
     LG G2 ANA KONU

    Nereden aldiniz acaba?

    Buradan aldım.
  • Quick window kılıflardan, fiyatı uygun olup orjinali gibi çalışan alan varmı. Gittigidiyorda olanlarda, arka tarafa katlayınca ekranda pencere şekli olduğu şikayetleri var. Piyasadaki tüm taklitler böylemi.
  • Arkadaşa da aldık bir tane G2, gerçekten güzel cihaz.
    Ama şimdi kılıf arıyoruz özellikle şu akıllı kılıflardan. Öneriniz var mı? Link ile beraber verirseniz daha kolay anlaşırız.
    Teşekkürler şimdiden cevaplar için. ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Az önce LG Teknik Destek ile Live Chat yoluyla görüştüm ORJİNAL ŞARJ Aleti konusunda....
    Teknik servislerden temin edebileceğimizi belirterek ;

    LG Destek: LG SERVIS ISTANBUL – VINTEK ELEKTRONIK Adres : Büyükdere cd.. No:34/2 Mecidiyeköy/IST Telefon : 0 212 272 6 543Faks : 0 212 272 54 87 Kargo : Yurtiçi kargoE-Mail : volkan@lgdsc01.com Web :www.lgdsc02.com ,http://lg.tech-im.com
    LG SERVIS ISTANBUL – DSC ELEKTRONIK Adres : Perpa ticaret Merkezi A blok k:2 no:9/0006 Okmeydanı-Şişli/ISTTelefon : 0 212 210 87 97 Kargo : Aras kargo
    SENGÜLLERSENGÜLLER ISTANBUL Adres : Aydın evler mah.İnonu cad n:11 Maltepe İstanbulTelefon : 0 216 587 33 32Müşteri hizmetleri : 444 0 143Kargo : MNG KargoE-Mail : mehmetkurt@senguller.com.tr Web :http://servis.senguller.com.tr/default.aspx?url=Home/UserHome.aspx
    LG SERVIS IZMIR Adres : Gazi Bulvari No:69 Kat: 1, Çankaya / IzmirTelefon : 0 (232)446 42 48Faks : 0 (232) 446 42 44Kargo : Aras kargoE-Mail : sayit@lgdsc03.com - - Contact person: Senol Sayit Yasli Web :www.lgdsc03.com
    LG SERVIS ANKARA - FIRAT ELEKTRONIK Adres : Necatibey Cad. 21/1, Sihhiye / Ankara Telefon : 0 312 231 6 543Faks : 0 312 232 12 63Kargo : Yurtiçi kargoE-Mail : osman@lgdsc02.comWeb :www.lgdsc02.com


    Adreslerini ve iletişim bilgilerini verdi bana yakın olan İzmir ile irtibata geçtim. Ellerinde bulunmadığını sipariş üzerine ödeme yapıldıktan sonra getirtebileceklerini söylediler.
    Fiyatı : 40 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CagBaBa

    Arkadaşa da aldık bir tane G2, gerçekten güzel cihaz.
    Ama şimdi kılıf arıyoruz özellikle şu akıllı kılıflardan. Öneriniz var mı? Link ile beraber verirseniz daha kolay anlaşırız.
    Teşekkürler şimdiden cevaplar için. ]


    http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Case-Slim-Armor-Metal-Slate,PR-396.html

    Bunların stock a gelmesini bekleyebilirsiniz.Acil lazımsa vodafone , avea gibi yerlerden idarelik bir kılıf alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 13 Aralık 2013; 16:52:30 >
  • 
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.