Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıfı nasıl stand olarak kullanıyorsunuz? Bende hep aşağı kayıyor bir türlü dik tutmuyor.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    A101'e klavyeli kılıf gelecek onu alabilirsiniz 14.90tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    yaptığınızın tersini yapın bende de durmuyordu ilk başta tableti ters çevirince sabit kaldı
  • Simcity oynayan varsa yükleyip deneyebilir mi ?
    Z3735F işlemcili Casper Via T10'da Simcity takılıyor. Casper donanım olarak daha önce ama nedense çok kasıyor. Eğer kasmıyorsa bunu alabilirim.

Bahsettiğim Casper'ın linki bu:http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t10-intel-atom-z3735f-183ghz-2gb-16gb-hdd-10-cam-bt-android-44.html
  • hashus000 H kullanıcısına yanıt
    bende mtk 6592 1.7 ghz 8core mali 450 mp4 bir telefon var simcity onda bile kasıyor bu seviyede keyif vereceğini düşünmüyorum
  • Fiyatı 249 liraya düşünce, ben de bir siyah renginden satın aldım. Beyaz renk bol ama siyah iki adet kalmıştı
    Kurulum yaparken benim kablosuz ağı görmedi, komşuların ağ gözüküyor, benim ağ yok!?
    Google'da bir araştırma ile, otomatik kanalı kapatıp 6 kanalda sabitleyince ağı gördü nihayet..
    Şu an şarj oluyor.. Samsung tab 4 - 7.0 tablet 350 liraya satılırken, Lg g pad bu fiyata çok uygun, bu fiyatı ile tam f/p ürünü oldu..
    Bu tablet 350 liraya satılırken vazgeçip, Lenovo A7-50 3G modelini satın almıştım, Lenovo batarya olarak daha az dayanıyor ama oyunlarda hiç takılmıyor ve daha hızlı.. Lg g pad super penguins de bile ilk başlarda tekliyor biraz sonra düzeliyor.. Lg g pad'i daha çok net için kullanacağım, kasa kalitesi çok iyi sadece ekran ışığı Lenovo gibi güçlü değil, ışığı yarıdan fazla açmak zorunda kalıyorum..
    Bence bu fiyattan bu tabletleri bitirirler.. En önemli avantajı, iPad gibi bataryası çok dayanıklı gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Ocak 2015; 18:04:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lg nin sitesindearka kamera 5mp görünüyor.ama burada da 3,15 mp deniyo.hangisi doğru...
     LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı
  • Selam arkadaşlar,
    Bugün ben de vatana gidip görerek 249 TL'ye beyaz renginden 1 adet aldım. İlk izlenimlerim gayet iyi, bu seviyede bir tablete göre yeteri kadar hızlı. Yanında orijinal kılıfı da çıktı.
    Qpair uygulamasını telefonuma da yükledim ve samsung galaxy mega telefonumu eşleştirdim, dışarıdan arandığım zaman çağrı tablete de geliyor ve telefona dokunmadan tabletten de konuşabildim.
    Ama ses hoparlörden geldiği için kulaklık ile konuşmak daha uygun.
    Sormak istediğim bir şey de oğlum ile beraber kullanmak istediğim için yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum ama hesaplar arası geçiş yapmak için illa da tableti kapatıp açmak mı gerekiyor?
    açıkken geçiş yapılabiliyor mu, bilgisi olan var mı? kurcaladım ama bulamadım.
  • barislr117 kullanıcısına yanıt
    Kamera vasat, çin tabletleri gibi kumlanma var, gündüz belki daha iyi çeker. 5 mp'lik bir kamera yok bence..

• Konuda tecrübeli arkadaşlara soruyorum; tablet 4.4.2 sürüm yüklü geldi fakat güncellemeyi kontrol edince bir güncelleme gözüküyor, bu güncellemeyi yükleyen var mı? Geri dönüş olmaz diye ikaz var..
    Bazı android cihazlarda güncelleme yapıyorsun ve batarya performansı etkileniyor ve stabilite bozulabiliyor, pişman oluyorsun. Bu konuda bilgi verirseniz memnun oluruz..

• tablet ve kılıf görselleri paylaşabilirmisiniz arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barislr117

tablet ve kılıf görselleri paylaşabilirmisiniz arkadaşlar...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100762901 *link yanlış yönlendiriyor 22 aralık saat:19:29 mesaja bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Ocak 2015; 19:00:25 >
  • Arkadaşlar orta tuşa basılı tutunca google açılıyor basılı tutunca arka plandaki uygumaların çıkması için nasıl bir ayar yapmak gerekiyor
  • Tabletini rootlayanlar için, istediklerinde orijinal yazılıma geri dönme rehberi;

http://forum.xda-developers.com/g-pad-10/general/guide-return-to-stock-t2919039
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Konuda tecrübeli arkadaşlara soruyorum; tablet 4.4.2 sürüm yüklü geldi fakat güncellemeyi kontrol edince bir güncelleme gözüküyor, bu güncellemeyi yükleyen var mı? Geri dönüş olmaz diye ikaz var..
    Bazı android cihazlarda güncelleme yapıyorsun ve batarya performansı etkileniyor ve stabilite bozulabiliyor, pişman oluyorsun. Bu konuda bilgi verirseniz memnun oluruz..

Ayni şeyi simdi ben yazmak için grmistim . guncellesek mi acaba ? herşey sorunsuz super oncesind bu pahalı olunca casper t17 aldım 4 saat sonra bozuldu garanti 190/TL istedi. Ole olunca bunu aldım biraz ekleyip onu çöpe attım.

Son olarak kamera 2mp ayarlardan 3 yapın kumlama azaliyo .

• frux kullanıcısına yanıt
    Kamera çoğu tabletlerde vasat fakat görevini yerine getiriyor

• frux kullanıcısına yanıt
    Bende herhangi bir güncelleme görünmüyor. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
  • arkadaşlar bende qpair güncellemesi gözüküyordu.Yüklemeye çalıştığımda -99930 bilinmeyen hata yazıyordu ve yüklemiyordu.Bende qpairi kaldırdım ama bir daha hiç yüklemedi.v40010c yi flasladım olmadı,support tool ile yükleme hatalarını gider yaptım gene olmadı.format attım,fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.google playdaki uyumsuz gözüküyor.Ne yaptıysam geri yüklemiyor.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bende herhangi bir güncelleme görünmüyor. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Güncelleme

• Batarya %85 ve ekran kullanım süresi gerçekten süper

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.