Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Kumanda özelliği var mı?
    Deneyen varmı?
    Kumanda olarak bile alınabilir
    Bu özelliğini anlatabilirmisiniz

Kumanda özelliği var. Program yüklü geliyor zaten. Bende lg tv var hemen tanıdı. (Başka tvlerde denemedim.)
    Aynı zamanda tvde ve tablette miracast özelliğiyle rahatca görüntüyü tv ye aktarıp kullandım. Videoları oyunları tv ekranına sıkıntısız aktardı.
  • Yanında gelen kılıfı sadece yan olarak kullanabiliyorsunuz...Ayrıca otg çalışıyor cihazda, az önce denedim...Bazı uygulamalar sd karta taşınabilirken bazıları taşınamıyor...Misal WOT Blitz kurdum 70mb civarı, sonrasında 1,3gb lık bir güncelleme istedi onu ise sd karta kurabildim...Ekran koruyucusu aradım piyasada ama bulamadım, her gittğim telefoncu keseriz, uydururuz vs dedi...Bende yaptırmadım...Belki aliexpressten 5$ a 3 lü alıp kendim denerim...Başkaaa pili çok iyi, şuan 95 saattir çalışıyor %52 de...Dün gece 1,5 saat kadar clash of clans oynadım, bugünde wot blitz kurdum ve güncellemesini yaptım, ilkinde hata olduğu için iki sefer 1,3gb veri indirdi...Arkasından yarım saatte oyunu oynadım, yarım saat youtube izledim, 1 saat kadar webte dolaştım, birkaç apps güncellemesi yapıldı...Bunlar dışında cihaz kılıfın kapağı kapalı kenarda durdu..
  • arkadaslar hangı renk tavsıye edersınız
    wıfısı nasıl guclumudur
  • Arkadaşlar kimse gps özelliğinden bahsetmemiş varmı gps performansı nasıl
  • pegasus33 kullanıcısına yanıt
    Bir iki sayfa önce konuşuldu hocam ama yinede söyleleyim igo sıkıntısız şekilde kullanılıyor here maps sygic kullananlarda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim araçta kullanmaya navigasyon yerine aldım hayırlısı bakalım
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Beyler meraba tabletle yolda giderken aramaları tabletten cevaplamak istiyorum q pair yoluyla fakat tableti çıkarıp cevaplamak biraz kullanışsız oluyo tavsiye edeceğiniz bi mikrofonlu kulaklık var mıdır samsung un 3 tuşlu mikrofonlu kulaklığını denedim arama cevaplama tuşu android telefonlarda çalışmasına rağmen tablette aramayı cevaplamadı tavsiyelerinizi bekliyorum...

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    İgo apk olarak mı google playde mi var?Hızlı çalışıyor mu navigasyon
    stand kılıfı hiç bir yerde yok bulamadım ekranın dik durması için

• Merhaba beyler bayanlar

Tablete 5.0 güncellenmesinin gelme ihtimali bile varsa almayı düşünüyorum, varmı böyle bir ihtimal?

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Merhaba beyler bayanlar

Tablete 5.0 güncellenmesinin gelme ihtimali bile varsa almayı düşünüyorum, varmı böyle bir ihtimal?

5.0 güncellemesi çok mu önemli ?

• hocam ne desem yalan olur bugüne kadar kulaklık kullanmadım , araçta kullandığım zaman aracın bluetooth kite bağlayıp kullanıyorum
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    igo markette var lakin çok uçuk fiyatı var. Malum yollardan indirmiştim zamanında denemek için zaten navigasyon olarak kullanmıyorum tableti araçta dahili navigasyon var standlı kılıftan kastınız nedir bilmiyorum lakin pek çok e ticaret sitesinde üniversal araç standları var onlara bakabilirsiniz
  • Beyler Android 5 e bu kadar takılmayın sonuçta uçuk kaçık bir perf artışı olmayacak tablette donanımı belli işlemicide 32 bit bir işlemci ,android 5 ile 64 bit desteği geliyor , hoş gelsede fazla bir anlam ifade etmeyecek sonuçta bir android bu arada 64 bit lik cihaz sahipleride cihazlarını 5 sürümüne yükseltince uçuk kaçık performans artışı sağlanacak sanıyor, hadi ben yanıldım çok büyük bir perf artışı sağlandı e zaten 32 bit ile yaptıklarının aynısını 64 bit ile yine yapacaksın face twitter instagram vs. sonuçta atom parçalamayacaksın cihazda e birazda görsellik gelecek işte bunları zaten ek bir uygulama kullanarak yapabiliyoruz , hem güncelleme geldikten sonra cihazın sapıtmayacağı ne malum bu gibi örnekleride görüyoruz . Önemli olan cihazın bellii bir sürümde stabil çalışması
    Geliştirici cihazı olarakta kullanmayı düşünüyorum, gelmesede olurda gelse benim için artıları olur

• Ben de 399 Tl iken pusuya yatmıştım vatan computer'ın ürün sayfasında yorum yaptım hatta 299'a düşsün alıcam diye, Adamlar daha fazla indirim yaptı249 tl oldu ben de dün gittim vatan şubesinden aldım.

250 TL'ye daha iyisini bulamazsınız.
  • Vestel lcd televizyonun Kumandası kırıldı 40tl onun yerine bunu almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: engman39

Ben de 399 Tl iken pusuya yatmıştım vatan computer'ın ürün sayfasında yorum yaptım hatta 299'a düşsün alıcam diye, Adamlar daha fazla indirim yaptı249 tl oldu ben de dün gittim vatan şubesinden aldım.

250 TL'ye daha iyisini bulamazsınız.

Kılıfı stand kılıf gibi mi tablet yatay olarak kılıf ile birlikte ayakta durabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Vestel lcd televizyonun Kumandası kırıldı 40tl onun yerine bunu almak istiyorum

Yan sanayi kumandalar 7-10 lira civarı satılıyor, tam fonksiyon çalışır. Elektronikçi ve tv tamircilerinde bulunur..
    Orjinaline 40 lira verilmez bence de.,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapmışsın hocam bütün kullanıcılar gönderirse en azından bilgileri olmuş olur
    Evet kılıf stand olarak kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 22 Ocak 2015; 14:39:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.