Şimdi Ara

lg flatron'da görüntü gitme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, benim lg t910bu monitorum var. 2 yıl önce aldım ancak çok kullanmamama rağmen şimdi sorun çıkarıyor. son bir haftadır ara ara içinden tık sesi geliyor (şu açılırkenki ses, degauss mudur nedir) görüntü ya oynuyor ya da büyüyüp netliği kayboluyot. birkaç kere böyle olduktan sonra (bir iki saat geçiyor bu sırada) görüntü büyüyor, tamamen karanlık oluyor ve eski televizyonlar kapanırken olduğu gibi ortada yatay beyaz bir çizgi beliriyor, küçülerek ortada bir yuvarlak halini alıyor ve görüntü gidiyor. açma düğmesi hala yeşil yani bekleme konumuna dönmüyor. menu filan da açılmıyor bu arada. ekranı kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar görüntü gelebiliyor.
    bu arada temiz kullandığımı, hasar almadığını belirtmek isterim. iyi diye almıştım. yoksa bu modeller dayanıklı değil mi? sorunun kaynağı ne olabilir? ömrü mü bitiyor, tüpü mü bitiyor? ne yapmamı önerirsiniz? teşekkürler.

• Onun sorunu burda anlatılcak cinsten degil servise götürüp profesyonel bi cevap alabilirsin... İçinden bişeyi yanmıs yada tüpü bitmiştir dicem ama 9 senelik monitor bilirim 14 inc hala calısır
  • teşekkürler. garantisi bitmemişti gönderdim. bakalım ne olacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv ekran bulanık oldu.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.