Şimdi Ara

LG F1247TD Çamaşır Makinesi Hakkında Tavsiye (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ve öne çıkan marka model olarak aklımda LG F1247TD modeli var. Bu çamaşır makinesi hakkında ki önerilerinizi ya da yerine önerebileceğiniz diğer modelleri yazarsanız sevinirim. Bir de bu modelin kataloğunda çamaşır ağırlık sensörü olduğu yazıyor ama internet sitesinde böyle bir bilgi göremedim. Acaba var mı yok mu?

• arkadaşlar yok mu cevap verecek ?
  • bende lg üretimi arçelik 8144bj var çookk memnunuz 2 yıldan fazla oldu alalı

bunun aynısı

http://www.lg.com/tr/beyaz-esya/camasir-makinesi/LG-front-loading-drum-F1406TDSP6.jsp

kışında lg kurutma makinası aldım tipi aynen buna benziyor

gayet sağlam makinalar

kullanma kılavuzundada bi ibare yok

ama led ekranında tartı işareti var benim makinedeki gibi

sanırım ağırlık sensörü var
  • Alma kardeşim ben hiç memnun değilim, elektrikler kesilince program baştan başlıyor, sıkarken aşırı ses çıkarıyor, dengeleme problemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinema Paradiso

Alma kardeşim ben hiç memnun değilim, elektrikler kesilince program baştan başlıyor, sıkarken aşırı ses çıkarıyor, dengeleme problemleri var.

lg nin bayisinde 1200 devirde sıkma yaptırdı ve rahatsız edici bir ses duymadım, acaba makinenizde bir problem olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatih

quote:

Alma kardeşim ben hiç memnun değilim, elektrikler kesilince program baştan başlıyor, sıkarken aşırı ses çıkarıyor, dengeleme problemleri var.

lg nin bayisinde 1200 devirde sıkma yaptırdı ve rahatsız edici bir ses duymadım, acaba makinenizde bir problem olabilir mi ?

makinanın i,çinde çamaşır varmıydı

boşken 10000 devirde döner

bizdeki makinede öyle aman aman bi ses yok açıkçası

sadece ilk dönmeye başlarken biraz ses oluyor dengelerken okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 26 Mayıs 2011; 22:28:12 >
  • quote:

quote:

ARKADAŞIM BOŞKEN DANDİK ARİSTONDA SES YAPMIYOR, SEN İÇİNE 2 KİLO ÇAMAŞIR AT BAKDA SESİ DİNLE HELE Bİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsiye olarak önerebileceğiniz başka bir makine var mı peki ?
  • Çamaşır makinemi yenileyeceğim bu yüzden araştırma yapıyorum. Fiyat aralığını bilmiyorum ama sana süper bir makine tavsiye edeyim. Model LG 1443KDS7 . 6 Motion Direct Drive Motora 10 yıl garanti veriyorlarmış. Demekki motora çok güveniyorlar. Benim en beğendiğim özelliği Buharlı Tazeleme özelliğiydi.Ter kokan bir giysiyi 20 dakikada su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırıyor ve kötü kokuları yok ediyormuş. 11 kilo yıkma kapasitesi de yorgan ve battaniye yıkmak için çok uygun. Sorduğun Çamaşır Ağırlık Sensörü de mevcut.1400 devir ve sessiz yıkaması var. Ve en ekonomik çamaşır makinesi Enerji Sınıfı A+++ . İncelemeni tavsiye ediyorum.
  • quote:

Arkadaşlar çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ve öne çıkan marka model olarak aklımda LG F1247TD modeli var. Bu çamaşır makinesi hakkında ki önerilerinizi ya da yerine önerebileceğiniz diğer modelleri yazarsanız sevinirim. Bir de bu modelin kataloğunda çamaşır ağırlık sensörü olduğu yazıyor ama internet sitesinde böyle bir bilgi göremedim. Acaba var mı yok mu?

Birde şu makineye bak istersen

samsung wd0804w8n eco buble köpüklü yıkama teknolojisi var
    8 kg yıkama 5 kg kurutma quite drive 10 yıl motor garantili

arkadaşım sirkeciden bir spotçudan aldı fiatıda çok iyi

kartında 12 taksit yaptılar yanılmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: carvalllho

quote:

Arkadaşlar çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ve öne çıkan marka model olarak aklımda LG F1247TD modeli var. Bu çamaşır makinesi hakkında ki önerilerinizi ya da yerine önerebileceğiniz diğer modelleri yazarsanız sevinirim. Bir de bu modelin kataloğunda çamaşır ağırlık sensörü olduğu yazıyor ama internet sitesinde böyle bir bilgi göremedim. Acaba var mı yok mu?

fiyatını da yazsaydın iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyisiklari

Çamaşır makinemi yenileyeceğim bu yüzden araştırma yapıyorum. Fiyat aralığını bilmiyorum ama sana süper bir makine tavsiye edeyim. Model LG 1443KDS7 . 6 Motion Direct Drive Motora 10 yıl garanti veriyorlarmış. Demekki motora çok güveniyorlar. Benim en beğendiğim özelliği Buharlı Tazeleme özelliğiydi.Ter kokan bir giysiyi 20 dakikada su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırıyor ve kötü kokuları yok ediyormuş. 11 kilo yıkma kapasitesi de yorgan ve battaniye yıkmak için çok uygun. Sorduğun Çamaşır Ağırlık Sensörü de mevcut.1400 devir ve sessiz yıkaması var. Ve en ekonomik çamaşır makinesi Enerji Sınıfı A+++ . İncelemeni tavsiye ediyorum.

Kuzeyisiklari tavsiye ettiğin makineyi inceledim. Elde yıkar gibi Dövme, Filtreleme,Hassas Çevirme, Döndürme, Çitileme ve Çalkalama yapan 6 yıkama hareketi varmış. Senin dediğin buharlı tazeleme özelliği benim de hoşuma gitti. 10 yıl motor garantisi ise süper:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

quote:

fiyatı yanlış hatırlamıyosam 1700 tl civarındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

quote:

makineyi ben yakın zamanda aldım bonus kartıma 12 taksit yaptılar yükten kurtardılar sağolsunlar
    1700 liraya aldım

10 numara makine köpük teknolojisi var bu makinede 27.saniyede köpük çamaşıra etki etmeye başladı ben şok oldum
    spotçunun internet siteside var ama sitedeki fiattan daha ucuza verdiler

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&msa=0&msid=201642103901882536544.0004a5599e458c0e8074f&ll=41.014353,28.975443&spn=0.004444,0.007982&z=17

yukardakide tarifi
    yardımcı olmuşumdur herhalde

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokkaan -- 10 Haziran 2011; 14:14:52 >

• LG F1247TD bu modeli darty kampayasından 1.010 TL ye aldım fikirleriniz için teşekkürler.
  • quote:

LG F1247TD bu modeli darty kampayasından 1.010 TL ye aldım fikirleriniz için teşekkürler.

makina hakkında biraz yorum yapsanız...
  • ben kaçırdım yaa elektroworldde 1016 idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

quote:

LG F1247TD bu modeli darty kampayasından 1.010 TL ye aldım fikirleriniz için teşekkürler.

makina hakkında biraz yorum yapsanız...

hocam biraz geç oldu cevap için ama makineden gayet memnunum bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.