Şimdi Ara

Acil! Çamaşır Makinesi Karar Aşaması: BOSCH vs. SIEMENS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta acil olarak yeni bir çamaşır makinesi almam gerekiyor. Sorunsuz sessiz dayanıklı bir makine olması benim için önemli. Bu yüzden Bosch ya da Siemens markalara yoğunlaştım. Ben bir kaç model arasında kararsız kaldım. Bunları aşağıda belirteceğim;

1.Bosch WGA141X0TR Serie 4 A+++ 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

2.Bosch WGA141X1TR Serie | 4 9 kg 1000 dev./dak. Çamaşır Makinesi

3.Bosch WGA142X0TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

4.Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

5.Siemens WG41A1X0TR A+++ 1000 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi

6.Siemens WG41A1X1TR A+++ 1000 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi

7.Siemens IQ300 WG42A1X0TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinası

8.Siemens IQ300 WG42A1X1TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinası

Öncelikle ilk sorum X0 ve X1 kodları arasındaki fark nedir? Önemli bir fark mıdır?

Diğer sorum ise Bosch ve Siemens arasında temizlik ses dayanıklılık olarak hangisi daha iyidir? Siemens markalar büyük elektronik mağazalarda bulunmuyor bu da bir sorun benim için çünkü acil ihtiyacım var. Siemens'i internetten alsam beklemeye değecek bir özelliği var mıdır?

Bu makinelerin 1200 devir ve 1000 devir versiyonları arasında devir farkı haricinde bir fark var mıdır? Yoksa tamamen aynı makineler midir?

Lütfen kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

• Merhabalar.

Siemens konusunda iki ürün arasında işe yarayacak bir fark yok diyebilirim.
    WG42A1X0TR üretimi biten, WG42A1X1TR model ise yerine üretilen güncel model.
    Buradaki olay eskisinde bir sıkıntı var ise yenisi tasarlanırken bunu giderirler genelde.

Marketlerden aldığınız da taşımada bir sorun olur ise aldığınız markete iade etmek durumunda kalırsınız Siemens ya da Bosch servisi bu işe karışmaz.
    Siemens ya da Bosch'un normal bayi mağazalarından alırsanız taşımayı bizler kendimiz yapmaz sigortalı taşıma ile yollarız üründe bir sorun olur ise taşımadan kaynaklı müşteriye de direkt sıfırını veririz. Bizde o ürünün yenisini markadan alırız. Fakat media markt veya teknosa gibi yerlerde bu durum böyle değildir. Bir tık daha değişimler uzun sürer bu yüzden.

Dayanıklılık konusunda ise arada hiçbir fark yoktur; siz Siemens satana sorarsanız Siemens'i, Bosch satana Bosch'u sorarsanız o kendi markasını över. Bindikleri dalı keser maalesef bazıları. Teknik değerlere bakın hocam hiçbir farkındalık görmezsiniz veya ben size benim malım farklı diyorsam bu sözlü olmamalı bunu sizin önünüze koyabiliyor olmalıyım.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 23 Mayıs 2021; 22:56:41 >

• Electrolux al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhabalar.

Siemens konusunda iki ürün arasında işe yarayacak bir fark yok diyebilirim.
    WG42A1X0TR üretimi biten, WG42A1X1TR model ise yerine üretilen güncel model.
    Buradaki olay eskisinde bir sıkıntı var ise yenisi tasarlanırken bunu giderirler genelde.

Marketlerden aldığınız da taşımada bir sorun olur ise aldığınız markete iade etmek durumunda kalırsınız Siemens ya da Bosch servisi bu işe karışmaz.
    Siemens ya da Bosch'un normal bayi mağazalarından alırsanız taşımayı bizler kendimiz yapmaz sigortalı taşıma ile yollarız üründe bir sorun olur ise taşımadan kaynaklı müşteriye de direkt sıfırını veririz. Bizde o ürünün yenisini markadan alırız. Fakat media markt veya teknosa gibi yerlerde bu durum böyle değildir. Bir tık daha değişimler uzun sürer bu yüzden.

Dayanıklılık konusunda ise arada hiçbir fark yoktur; siz Siemens satana sorarsanız Siemens'i, Bosch satana Bosch'u sorarsanız o kendi markasını över. Bindikleri dalı keser maalesef bazıları. Teknik değerlere bakın hocam hiçbir farkındalık görmezsiniz veya ben size benim malım farklı diyorsam bu sözlü olmamalı bunu sizin önünüze koyabiliyor olmalıyım.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Serdar bey merhabalar,

Siemens iq500 ile iq700 arasında kalite farkı var mı?

SIEMENS WM14UR5EM IQ500

SIEMENS WM14VMFCB9 IQ700

Mesela bu iki ürün hemen hemen özellikleri aynı. Kilosuna kadar benzer. Bir kaç program değişik sadece. Ama motor vs kalite farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 25 Mayıs 2021; 14:5:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.