Şimdi Ara

LG E500-SP22T mi yoksa ASUS F3SC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz, kullanan varmı acaba

ikiside
    Intel T7300 Santa Rosa Core 2 Duo 2GHz 4MB/800MHz
    160 GB HDD
    2 GB RAM
    paylaşımsız 128 Ekran kartı

ve diğer özelliklerde benzer, fakat marka olarak hangisi kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel -- 6 Ekim 2007; 17:14:13 >

• Bu laptopları kullanan hiç yokmu
  • merhaba;

ben de bu iki notebook arasinda kararsiz kaldim. tum ozellikleri ayni. ancak LG numeric keypadi ile one cikiyor gibi. bir de asusa gore dizaynidaha şık geldi bana. fakat su an sadece hepsiburada.com da satisini gordum ve pahali geldi. (aslinda iki cihaz hepsiburada.com da ayniancak ben asus u daha ucuza baska sitelerde buldum.) eger webdenal.com sitesinde bulabilseydim onceligi LG ye verecektim ama yok.
  • asus kasa kalitesi olarak zayıf ancak pek sıkıntı arıza çıkarmaz
    lg nin kasası çok güzel ama performansının asustan iyi olacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manuel

LG E500-SP22T mi yoksa ASUS F3SC mi?

Bu laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz, kullanan varmı acaba

ikiside
    Intel T7300 Santa Rosa Core 2 Duo 2GHz 4MB/800MHz
    160 GB HDD
    2 GB RAM
    paylaşımsız 128 Ekran kartı

ve diğer özelliklerde benzer, fakat marka olarak hangisi kararsızım.

Arkadaşım ASUS alınabilir bir notebook ama LG markası için http://forum.donanimhaber.com/m_18009244/tm.htm sayfasını ziyaret ettiğinde LG'den yana tercihini yapacağına eminim oku ve kendin karar ver... Bu arada İYİ BAYRAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikorehber -- 13 Ekim 2007; 18:39:21 >

• ya ben bu modeli aldım vatandan sonra geri verdim asus f3sc 200dr modelini aldım memnunum sonuçta asus yinede kara senin lg nin şöle bi avantajı var çok kibar ve şık performans için bişey diyemicem çünkü 1-2 gün kullandım oda 15 20dk seni yanıltmak istemem ben şuan asustan memnunum
  • lg al cok mem nun kalacak sın ben su an lg kullanıyorum cok da memnunum

asusları bos ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yazan arkadaşlara teşekür ediyorum.

LG biraz daha ön plana çıkıyor, neden olarak ta LG de numaratör tuşlarının bulunması, daha az ısınması. 5+1 ses sistemini desdeklemesi. Buı arada oyunda oynamıyorum. PS yoğun kullanıyorum, fotoğraf çeken biriyim. Ekran kalitesi de benim için önemli. sanki LG nin ekran kalitesi Asus a göre daha iyi. Bu konuda ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manuel

Yorum yazan arkadaşlara teşekür ediyorum.

LG biraz daha ön plana çıkıyor, neden olarak ta LG de numaratör tuşlarının bulunması, daha az ısınması. 5+1 ses sistemini desdeklemesi. Buı arada oyunda oynamıyorum. PS yoğun kullanıyorum, fotoğraf çeken biriyim. Ekran kalitesi de benim için önemli. sanki LG nin ekran kalitesi Asus a göre daha iyi. Bu konuda ne dersiniz.

Ekrana laf yok Asus'unki süper...
  • ekrana laf var

lg nin ekranı daha iyi bunda lgnin ayrı olarakmönitör üretmesinin de etkeni var

sony benq ve lg nin ekranları nı acer asus dell datron monster vs gibi markalarla kıyaslamasanız iyi olur
  • Daha önce sony vaio kullanmıştım. Ekran kalitesi muhteşemdi. Şimdi alacağım laptopta ona yakın bir ekran kalitesi olsun istiyorum. sony alamıyorum çünkü çok pahalı. Seçenekleri düşüre düşüre LG ile Asus kaldı. Packard Bell lerede baktım fakat çok fazla olumlu yorum görmedim.

LG deki servis durumu nedir. Bilgisi olan varmı.
  • daha hiç bozulmadıgı için lg nin servisini bilmiyorum ama bozuldu mu aldıgım yre götürecegim saglama benziyo lg ler pek bozulası yok

asuslar da cok sıradan kalıyo asus almaya karar verirsen eger aynı fiyattaki dell lere de bak

pachard bell in kalitesi lg ile aynı gibi ama lg bir baska :D

bende pekırt bel ile lg arasın da kaldım ama lg e500 aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhans0

ekrana laf var

sony benq ve lg nin ekranları nı acer asus dell datron monster vs gibi markalarla kıyaslamasanız iyi olur

iyi de kardeş sen bizim laptopun ekranını gördünmü ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Orjinalden alıntı: ayhans0

ekrana laf var

iyi de kardeş sen bizim laptopun ekranını gördünmü ki?

asus u cıkartalım

acer dell datron monster byron ve bilmediimiz dier markalr
    bu arada lg nin ses kalitesisüper

arkadaslar la aynı anda açıyoruz müzik benim ki duyuluyo en cok
    ses manyak cıkıyo kütüphane de enkıskta bile gürültü oluyo
    saolona koyuyorum mutfak tan dinliyorum extra hoperlör almaya gerek kalmıyor bölece
    ses kaydi na diye cek yok zaten
    wep cam da güzel ideal bi laptop
    yine de siz bilirsiniz

• LG nin ekran çözünürlüğü Asus tan daha yüksek gözüküyor, tabi bu teknik verilerden yazanlar. birde görmek lazım.

LG deki 5.1 ses sisteminin nasıl çalıştığı konusunda bilgisi olan varmı. Bilgisayar için olan 5.1 ses sistemleriniden birini direk bağlayabilirmiyim.
  • ses sistemine niçin ihtiyac duyuyorsun bilgisayarın sesi yeterli ve gayet yüksek ses verebiliyor
  • Yüksek ses herzaman yeterli olmuyor, DVD izlediğimde 5+1 sesleri alabilmek önemli. Genelde laptopların ses kartları 5+1 desteği yok. LG de bunu kullanma imkanı varsa benim için önemli bir avantaj olacak.
  • lg nin ekranını bilmem de asus un ekranı öyle çok da kaliteli değil
  • kullanıcısı olarak asus f3sc 200 dr tavsiye ederim.
  • arkadaşlar asus lg den cok daha iyi laptop konusunda zaten bütün parçalarını kendi üretiyo malzeme kalitesi olarak lg den cok daha iyi lg nin tasarımı daha şık olabilir .asus zaten cok buyuk bi marka asus urettiğ bi urunu mutlaka her bilgisayarda görürsn atı ekran kartlarını da asus üretiyo ve dünyanın en iyi ekran kartı atıyle nvidia geforce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.