Şimdi Ara

***LG E2350V LED Monitör Kullanıcı İncelemesi*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat performans olarak müthiş bir monitör,lw2486l mi ne ona göre 2,5 kat daha yüksek dinamik kontrasta sahip ve bu filmlerde hafif de olsa belli ediyor -test ettik arkadaşlarla-
  • Merhaba;

Master_Evil, bende bu monitörü almak istiyorum. Yorumlarını okuyunca içime iyice sindi. Renk konusunda sorun olduğunu söylüyorlar. Benim için renk önemli ama bütçem fazla olmadığı için bunu almak istiyorum. IPS panellere para yetmiyor.

Renk doğruluğu konusunda ne düşünüyorsun ve verilen cd'de renk ayarları için bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgicekici

Merhaba;

Master_Evil, bende bu monitörü almak istiyorum. Yorumlarını okuyunca içime iyice sindi. Renk konusunda sorun olduğunu söylüyorlar. Benim için renk önemli ama bütçem fazla olmadığı için bunu almak istiyorum. IPS panellere para yetmiyor.

Renk doğruluğu konusunda ne düşünüyorsun ve verilen cd'de renk ayarları için bir program var mı?

renk ayarları kendi menüsünden yapılıyor, cd programı monitörün extra özelliklerini rahat kullanmaya yarıyor mesela dual web, youtube izlerken video ekranı hariç kısmı karartma gibi
    renk doğruluğu konusuna gelince lg lcdlerde kronik gibi görülen sorun var sanırım, lcdlerde crt renklerine ulaşılmaz deniyordu ama led monitörde crt canlılığını görüyorum, kendine ait renk profilleri var ben cinema mod seçtim ve renkler gayet canlı, konsol için kullanırsan hdmi bağlantıda game profili açılıyor konsol sahiplerinden de bir sıkıntı duymadım onlarda memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 7 Eylül 2010; 22:11:53 >

• Saçma bir soru monitörü hdmi dan bagladım lakin kapama düğmesinden kapatıp tekrar açmaya kalkınca hdmi power saving mode diyor görüntü yok ?
    hangi ayarını karıştırdım acaba ???(geçici çözüm olrak hdmi kablosunu çıkartıyorum tekrar rakıyorum görüntü geliyor )
  • Güzel inceleme, iyi seçim. Şu an alacak olsam kesinlikle bunu seçerdim.
  • selam arkadaşlar bende bu monitörden almayı düşünüyorumda benim 5-6 yıllık crt monitörü emekli edesim var artık :) tavsiye edermisiniz bu monitörü yorumlara bakılırsa gayet iyi gibi yada başka alternatifleriniz varsa verebilirsiniz şimdiden teşekkürler
  • ben de E2250V üzerinde duruyorum. bulduğum kaynaklarda 0.248 nokta aralığı ortak ancak her nedense 2450 için 60Hz yazıyor. 2250V 75Hz ondan eminim ama 24" modelin 60Hz olması mantıklı gelmiyor. 5ms olmasından dolayı ghosting beklentisi var bende de ama yabancı hiç bir forumda ve incelemede ghosting var denmemiş.

çok iyi görünüyor şu özelliklerle.
  • inceleme güzel ürün güzel ss ler güzel . acaba elimdeki 22 " lik samsung u satıp bundan mı alsam diye düşünmedim değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.