Şimdi Ara

***LG E2350V LED Monitör Kullanıcı İncelemesi*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacreddagger

sizin ürün ilehttp://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29073 bu ürün arasında ne fark var. sizde hdmi çıkışı olmasına rağmen bu üründe yok :s

not: biraz daha inceledim özellikler kısmında 2 adet hdmi yazıyor birinde var yazıyo diğerinde yok yazıyor çok ilginç. ayrıca arka panelde sizin çektiğiniz resimlerle uyuşmuyor. acaba bunun modeli mi farklı ?

not 2: hdmi bağlantı yaptığınızda full hd oyun oynarken grafikler bariz bir fark oluşuyor mu. analog ve dvi 'ya göre

bu benim kullandığım model özellikler kısmına yanlış yazılmış olabilir 1 tane hdmi çıkış var, hdmi çıkış ile dvi çıkış aynı görüntüyü verir hdmi'ın farkı seside iletmesidir, analog (mavi) çıkışa göre diğerlerinde fark olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

yukarıda demişsinizki 21.5 yerine 30 lira daha fazla verip bunuu alın diye ancak lider panel üreticileri bile birebir 1920x 1080 px i gerçekçi olarak sadece 21.5 monitörler verebilir diyorlar .

Öyle birşey yok...

Onların kastettikleri şey 21.5" te piksel aralığının daha az olması dolayısıyla görüntünün daha keskin olmasıdır, yoksa "gerçekçi" diye bir kavram yok yani...
  • arkadaşın dediği bana da biraz şehir efsanesi gibi geldi, çözünürlük aynı monitör boyutu farklı olunca küçük boyutlu monitörde birbirine daha yakın pikseller daha net görülecektir, yani o mantığa bakarsak 32" 42" tv alanlar hd kullanıyorum diyemezdi
  • Alanlara geçmiş... pardon hayırlı olsun

http://www.digitalversus.com/lg-flatron-e2350v-p357_7794_35.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 28 Temmuz 2010; 18:30:04 >
  • monitörün arka çıkışlarına göre hazır profilleri bulunuyor şu an dvi kullanıyorum normal, movie, internet, demo gibi seçenekler mevcut kullanıcı kılavuzunda gördüğüm kadarıyla hdmi çıkış kullanınca game profili aktif oluyor onu denemek nasip olmadı ama eminim ben movie modunda bile ghosting yaşamazken game modu oyunlarda daha iyi görüntü verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 3 Ekim 2010; 7:33:55 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=bTwg94uDpnk&feature=related

videodaki tüm özellikler e2350v modelindede mevcut mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

http://www.youtube.com/watch?v=bTwg94uDpnk&feature=related

videodaki tüm özellikler e2350v modelindede mevcut mu...

evet mevcut, bu videoyu monitörü almadan önce izlemiştim e2250v modelinden tek farkı biri 21.5" biri 23"
  • güzel fiyat :P Acer 24" LED ile bu arasında gidip geliyordum galiba bunu tercih etcem DVI den pcyi hdmi dende xbox bağladımmı:D değmen benim oyun keyfime :D
  • ben de benq,acer,samsung ve lg baktım. en son samsung xl2370 ile lg w2486 arasında kaldım.lg yurtdışında 190-210£, samsung 150-160£ civarı.sonra bizim ülkedeki fiyatlara baktım,lg 500tl samsung 700tl civarı :) lg w2486 aldım ve çok beğendim.tüm windowslar için driver mevcut, forteManager programı da çalışıyor (çalışmadığı hakkında yorumlar görmüştüm).

işin aslı şu ki;yorumlara ve inceleme yazılarına baktığımda (yurtdışı forumlarda) "mükemmel" veya "kusursuz,hatasız" ürün olmadığını anladım; herkesin,satın almış olsun olmasın tek bir üründe birleşip "evet, bu ürün gerçekten çok iyi" dediği bir monitör yok.o nedenle onun bunun ne dediğine aldırmayıp gidip gözünüze en hoş gelen, fiyatı da yurtdışındaki fiyatlara en yakın olan ürünü almanız en iyisidir.Her ne kadar bu monitörü gidip gözümle görüp almamış olsamda benim genellikle uyguladığım yöntem budur.

• arkadaşlar monitörde dahili hoparlör mevcut mu ? ps3 ü hdmi den bağlasak ses alabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail335

arkadaşlar monitörde dahili hoparlör mevcut mu ? ps3 ü hdmi den bağlasak ses alabilirmiyiz ?

dahili hoparlör yok ama hoparlör girişi mevcut, oradan ses alabilirsiniz
  • LG 21.5" E2250V-PN yi almıştım bende
    Hocam bir sorum var
    ne yaparsam yapayım ekran kenarları 1 parmak boş kalıyor.
    hdmı baglantısı ile Msı 4850de full hd olarak kullanıyorum .
    çözüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor32

LG 21.5" E2250V-PN yi almıştım bende
    Hocam bir sorum var
    çözüm ?

çözüm:
    catalyst control center'dan ayarlar kısmına gel. Ve (HDMI panell ya da digital panel menüsünde sanırım)scaling options'da underscan/overscan doğrusundaki ayarı overscan'ın sonuna daya! (ccc sürümüne göre menü isimleri ve bulunduğu yer farklı olabilir.)

iş olmuştur.
    ben de aynı monitörü kullanıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpaxli -- 7 Ağustos 2010; 2:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpaxli

quote:

Orijinalden alıntı: raptor32

LG 21.5" E2250V-PN yi almıştım bende
    Hocam bir sorum var
    çözüm ?

çözüm:
    catalyst control center'dan ayarlar kısmına gel. Ve (HDMI panell ya da digital panel menüsünde sanırım)scaling options'da underscan/overscan doğrusundaki ayarı overscan'ın sonuna daya! (ccc sürümüne göre menü isimleri ve bulunduğu yer farklı olabilir.)

iş olmuştur.
    ben de aynı monitörü kullanıyorum bu arada.

bende çözdüm diyimp mesaja dönecektim açıklayıcı olmuş teşekkür ederim beni zahmetten kurtardın :)

• gardaş hayırlı olsun

bi 5 saat oyun sonrasında gözlerinde bi sorun oluyor mu? benim için önemli olan bu şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

gardaş hayırlı olsun

bi 5 saat oyun sonrasında gözlerinde bi sorun oluyor mu? benim için önemli olan bu şimdilik

18 saat denedim, uykusuzluğa bağlı kızarıklıklar oluyor normal olarak 5-8 saat hergün başındayız zaten sorun yok. Vatandaki satıcı da ilk olarak bu led gözleri yormuyor tarzı cümlelerle başladı tanıtmaya.
  • şimdi öyle diyorsunda led monitörde bende oynadım lg'nin
    ama model farklı orda

kızarıklar oldu şaşırdım ondan soruyorum

gardaş yakın denecek mesefeye getirip bir daha dene bakalım o zaman anlarız
  • Aynı monitör bendede var,daha önce samsung 2333sw vardı sattım,bu ondan renk bakımından çok daha iyi canlı ve daha parlak.

Saatlerce bad company 2 oynuyorum ghosting sorunu kesinlikle yok ve gözlerde yorulmuyor.Ayarlarken kontrastı fazla açmamaya çalışın aksi taktirde gözlerde yorulma olayı yaşanabilir.
  • LCD'lerdeki bu kızarıklık vb. nin sebebi fabrika ayarlarındaki parlaklık ve kontrast ayarları ,fabrika ayarları oldukça yüksek seviyede oluyor bu nedenle kızarıklık ve yaşarma yapabiliyor.Parlaklık ve kontrast ayarını kendinize göre ayarlamanız lazım bütün LCD'lerde .

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

şimdi öyle diyorsunda led monitörde bende oynadım lg'nin
    ama model farklı orda

kızarıklar oldu şaşırdım ondan soruyorum
  • Hayırlı olsun çok güzel ekran pc'inde çok hoş gözüküyor inş parayı toparlarsam bende böyle birşey alacağım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.