Şimdi Ara

LG Digiturk modül kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 5 ay
  • Cevaplayan Üyeler 5
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 3
  • Ortalama Mesaj Aralığı 13 gün 20 saat 29 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • ertugrulkose (3 mesaj) notropil (3 mesaj) ahmet8247 (2 mesaj) Burak_Keskin06 (1 mesaj) Red_devil33 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (4 mesaj) Mobil (4 mesaj) (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben LG 49aNano816 model 4k smart tv kullanıyorum. Digiturk modül kurulumu yaptığında kanal arama menüsüne girince Digiturk seçeneği çıkmıyor d-smart var Tivibu var ama maalesef Digiturk yok bunu nasıl hallederim bir yolu var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 3 Temmuz 2022; 17:52:24 >



  • Digiturk modül kurulumu derken eminmisiniz ?


    Yani Digiturk modül kullanımına izin veriyormu?

  • notropil kullanıcısına yanıt

    Evet elimdeki Digiturk kutusunu Geri verip modül aldım teknik servisten. Artık digitürk üyelerine modül vermeye başladı ancak televizyonumda kanal tarama menüsüne girdiğimde digitürk yok maalesef sıralamayı el ile yapmak zorunda kalıyorum. Kanallar biraz Arap saçına döndü keşke menüde Digiturk seçeneğide olsaydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 3 Temmuz 2022; 23:56:47 >
  • ertugrulkose e kullanıcısına yanıt

    Hocam bu çok iyi bir gelişme siz istanbul damısınız hangi bayi numara v.s varsa verirmisiniz. 

  • notropil kullanıcısına yanıt

    Ben izmirdeyim teknofix bayisinden aldım. Digiturk müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor bunun için ancak sanırım sınırlı sayıda ve mevcut teknik ekip bu konuda çok bilgisiz. Çok basit bir işlem için çok uğraşıyorlar eşleştiremiyorlar modül ile kartı bir türlü Neyse ben bir şekilde hallettim. Bu modül büyük bir rahatlık gerçekten ancak kanal listesi sıkıntı oldu ya bu televizyonumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 4 Temmuz 2022; 0:8:13 >
  • ertugrulkose e kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • Ertuğrul bey 4K da sizde çıkıyormu. Bir de modül den herhangi bir şikayetiniz var mı? Ben de bugün başvuru yaptım. Eşleştirme nasıl oluyor? Lütfen bilgi verir misiniz.
  • Modüllü üyelik bayağı müşteri kazandırır
  • Müşteri hizmetleri Modül için randevu veriyor, elimizde modül var diyor ama teknik servis geliyor modül yok diyor. Sanırım kendi aralarında iletişim kopukluğu var.
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok fazla müşteri kazanır.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.