< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 3 Temmuz 2022; 17:52:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 3 Temmuz 2022; 17:52:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kurulum Adımları:
İpuçları:
Anahtar Kelimeler:
Digiturk modül kurulumu derken eminmisiniz ? Yani Digiturk modül kullanımına izin veriyormu? |
Evet elimdeki Digiturk kutusunu Geri verip modül aldım teknik servisten. Artık digitürk üyelerine modül vermeye başladı ancak televizyonumda kanal tarama menüsüne girdiğimde digitürk yok maalesef sıralamayı el ile yapmak zorunda kalıyorum. Kanallar biraz Arap saçına döndü keşke menüde Digiturk seçeneğide olsaydı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 3 Temmuz 2022; 23:56:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben izmirdeyim teknofix bayisinden aldım. Digiturk müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor bunun için ancak sanırım sınırlı sayıda ve mevcut teknik ekip bu konuda çok bilgisiz. Çok basit bir işlem için çok uğraşıyorlar eşleştiremiyorlar modül ile kartı bir türlü Neyse ben bir şekilde hallettim. Bu modül büyük bir rahatlık gerçekten ancak kanal listesi sıkıntı oldu ya bu televizyonumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 4 Temmuz 2022; 0:8:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi |
bu durumu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var |