Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31.574
Cevap
138
Favori
2.083.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dts olayı yazılımla çözülecek birşey değil en başta bunu belirteyim.üzücü ama gerçek bir konuyla devam etmek istiyorum...lg çok güzel bir 3d tv yaptı içine mkv çözen birde mediaplayer koydu bunu insanlara sattı.insanlar 3d özelliğinin mükemmelliğinden dolayı hemen cihazı aldılar.ama cihazda dts ses desteği yok!film indiriyorsun filmi takıyorsun tvye film başlıyor ama lanet olsun ses yok!hevesin kursağında kalıyor hemen geçiyorsun pc nin basına başlıyorsun araştırma yapmaya yok pc den bağla yok kodec değiştir sana bir sürü şey söylüyorlar sen vermişsin 3bin küsur tl adamlar neden bahsediyor!kimisi öyle çareler düşünmüş ve bunu yapsak olurmu diye sormuşki ben burda üzüldüm resmen..ama şimdi lgde haklı arkadaşlar bu tvyi dts li satsaydı bir üst seriye ne koyup satacaktı yada dts çözen mediaplayerı nasıl satacaktı?yakında sizden gereken kârı yapınca tekno marketlere 3dcinema tvnin dts desteklisi gelince şaşırmayın...iyi akşamlar,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 27 Haziran 2011; 1:31:33 >

SAMSUNG GALAXY S III
    ULTIMAROM V7.1 4.1.x JB
    Siyah Kernel v1.8.5

• dts ses vildmediaserver den açılıyor vms dts sesi ac3 e cevirip tv nin hopörlerinden veriyor yalnız internet bağlantısı kuvvetli olucak ben denedim 2 filmde
    dts yi ac3 olarak aldım 3 üncü filmde çızırtı vardı çok takılma yapıyor modeme çok iş düşüyor aynı anda ağda olan bir bilgisayar webde geziniyorsa dlna dan film izlemek
    işkence filşm izlerken modemin webden veri akışı yapmaması lazım
    yinede iyi bir gelişme sayılır hiç yoktan iyidir ben dts ses almak için lg bd 660 3d blurey playere 459 tl verdim. vildmedia yı biraz daha test edicem sonuç alabilirsem
    playeri iade etmeye çalışacam

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL
  • bence dts olmadan bu tv 5 para etmez, hep söyledim, yine söylerim. gerçekler acıtır.

FROYO 2.2 RSJP5 + SPEEDMOD KERNEL K9A (341mbRAM+1200ghz) + Ryanza OCLF = Quadrant Score 2050
  • LG'nin bu DTS problemine bir çözüm bulması lazım, lisans alacaksa alsın update'ini yapsın. Ya da LW serisi için şu cihazı tavsiye ediyorum, fişini getirene DTS çözücü cihazı şu fiyattan vereceğiz desinler. DTS'nin bu hali ile bu TV'de 2011 senesinde bulunması tek kelime ile facia. Özellikle 47'' ve 55'' ekran alanlar tonla para verdiler bu TV'lere ve DTS yok, tamam DTS olmadığını bilerek aldık, televizyondan memnunuz, panelden memnunuz, 3D'den memnunuz, ama DTS işi çok çok kötü.
    Şimdi şu açıdan düşünün; bu Tv yi alırken, almadan önce araştırırken yada aldıktan sonra, alternatif olarak düşündüğünüz marka model ne idi? Aralarındaki fiyat farkı ne?
    Lg'ye verdiğiniz miktarın üzerine yaklaşık bir 100tl ekleyin, hala fiyat olarak avantajlı mısınız? Üstüne üstelik istediğiniz tvyi almış oldunuz mu?
    İşte o yukarıda eklediğimiz 100tl = nerede ise her hafta sonu indirimlerle satılan bir media player parası :)
    Ama daha önce yazdığımı tekrar yazayım; " Dts çözmesi değil ama Dtsi pass-trough bile yapmıyor olması " bence de bir eksiklik, en azından destekleyen bir ses sistemi olanlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

kumascı bence doğru bir seçenek olur. LW4500 üstüne de Dreambox hd800 pvr veya atlanta hd box alın gayet rahat kullanın. Fakat LG ler teknosa da bugün indirimde. Almayı düşürseniz çok da gecikmeyin. Hatta ellerinde kalmamış dahi olabilir.

Tech

Bu arada airties modelinin çalıştığını daha önce okuduğumu hatırlıyorum. Bulunca eklerim.

O değil de şu teknosalarda bulunan LG cinema tv 2011 3d content bluray' ini bulsak yahu. Süper birşey. Heryere baktım bir türlü bulamadım.

Merak eden için aşağıda linki ekliyorum

http://www.demo-world.eu/demo-dvds/lg-2011-3d-contents-for-blu-ray.php

Teknosada tanıdığı olanlar bir kopyalasa da eklese keşke

geçen hafta 42lw4500 modelini satın aldım ve halen 3D keyfi yaşayamadım. bunun üzerinine;
    yukarıdaki linkteki demoları seyretmek için dün kadıköydeki natiulus daki teknosa magzasına gittim. hakikaten harika videolar. bu videoları tüm 3D severlerin seyretmesi gerektiğine inanıyorum. yukarıdaki videoları nereden temin edebilceğimizi bilen varmı.

• Ben de dün Teknosa'dan 3100 liraya 47LW570S modelini aldım. Bugün teslim edecekler, bekliyoruz.
  • Cumartesi günü teknosadan 42lw5500 ü 2400 liraya aldım 7 gözlük olayını söyledim 5 tanesini verdiler 2 tanesi kutudan çıkıcakmış bugün teslim edicekler ama ben 1 hafta sonra kurdurucam taşınma işlerim var hakkımızda hayırlısı kurluduktan sonrada başınızı ağrıtmaya devam rejim arkadaşa yardımlarından dolayı tekrar teşekkürler

Orijinalden alıntı: isomania

Bende sabahın ilk saatlerinde 42lw5500 alanlardanım ilk olarak telefonla aradım ayırttım..ben kutuyu kucaklarken başka birinin eli boş kaldı çok üzüldüm ya son 1 taneyi aldım şansıma..

televizyon olarak samsung düşünüyordum taaki dün gece forumda bu televizyonu inceleyene kadar..iyi ki samsung almamışım..10 temmuzda evleniyorum nasipse evimin bütün eşyaları LG oldu inş bi sıkıntı yaşatmaz bana LG.. kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum..

Hayırlı olsun bende 10 temmuzda evleniyorum

Bende 42Lw5500 aldım izleme mesafeniz kaç metre acaba ?

• @kumaşçı hayırlı uğurlu olsun. Bu arada evlilik de hayırlı olsun. Kurulduktan sonra seni buralarda bekleriz.

Sen beklemeden hemen 3d filmleri indirmeye başla
  • ben dts yi ac3 e çevirdim ama daha tv kurulmadığı için deneyemedim. 20 dk kadar bi sürede çevirdi ve umuyorum ki tv den sesi de alacağım. (inşallah:) yani dts yok diye beş para etmez diyen arkadaş, bazı şeylere paha biçilemez (örn. sağlık, rahatlık, keyif...)

Orijinalden alıntı: ReJim

@kumaşçı hayırlı uğurlu olsun. Bu arada evlilik de hayırlı olsun. Kurulduktan sonra seni buralarda bekleriz.

Sen beklemeden hemen 3d filmleri indirmeye başla

Servis yapmasa ben yapabilirmiyim nete bağlayıp?
    İntel Core i7 4790k - ASUS Z97 DELUXE- GSKILL RipjawsX 1866 MHZ 8*2 RAM- MSI RX 480 8G-Asus Mg279q Monitör Sandisk Extrime II SSD Raid 0- Seagate Baracuda XT 2*2 Tb HDD - CREATİVE Sound Blaster ZxR SES KARTI-LOGİTECH Z5500- COOLER MASTER HAF-X KASA -COOLER MASTER SILENT PRO 1000W PSU ! LG 3D CINEMA 47LW650S TV - SONY BDV-E380 3D Blu-ray 1000W 5 1 -LG G2 C.Tel.
  • Öncelikle selamlar, ben de buradaki tavsiyeler ve gidip yerinde görmem sonucu bir adet LW4500 televizyon almış bulunmaktayım. TV bugün gelecek ama kurulum için 3 günden erken gelemeyiz dediler. Bunun kurulumunu ben tek başıma yapamaz mıyım?

Bende dünkü Teknosa kampanyasından yararlanıp 47LW570S alanlardanım. Hepimize hayırlı olsun. Tv bugün gelecek yarında kurulum yaptırırım sanırım. Bu DTS olayı benimde biraz kafamı karıştırdı ve çözümünü bulmaya çalışan herkese teşekkürler. Bende internette araştırırken bir ürün gördüm belki paylaşan oldu daha önce bilemiyorum ama konuyu bilen ustalar bunun işe yarayıp yaramayacağı konusunda bilgi verirlerse belki herkes bu işi ekonomik çözmüş olmanın mutluluğunu yaşayacaktır.

http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm
  • Uzun zamandır bende LG cinema 3d tv serisi televizyonlarından almayı düşünüyordum ama fiyatları benim için yüksek olduğundan sürekli erteliyordum. Dün burada Teknosa'da ki LG kampanyasından saat 18:30 gibi haberdar oldum ve hemen en yakın Teknosa'ya gittim(yer Antalya). Teknosaya saat 19:00 gibi vardım. Benim istediğim LG 47LW5500 modelinden stoklarda kalmadığını söylediler. Tüm türkiyedeki stoklarda da kalmamıştı. fiyatı 2.919 Tl idi. (Şu anda bakıyorum başka sitelere de 3.400 Lira en ucuzu)
    Ancak LG 47LW4500 modelinden ellerinde bulunduğunu söylediler. Ben smart internet tv'nin olmaması sebebiyle kabul etmedim. Çünkü ileride 300 Lira için pişman olmak istemiyordum. Size soracağım şey ise ben acaba 47LW4500 modelini almamakla hatamı ettim. Tv için smarttv çok gerekli miydi? Siz kullanıcılardan yorum bekliyorum. Yani oturduğunuz yerden tv'den kumanda ile youtube girmek güzel gibi görünüyordu. Şimdi kampanya da bitti. Bir daha bu fiyata kampanya olmayacağı korkusu var içimde. Sizce ben ne yapmalıyım?

• Bu cihazı alacağınıza egreat,wd live,forex,dark gibi bir media player alın daha iyi olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.