Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.045.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kısa bi süre sonra daha doğrusu ilk indirimde bende bir adte 32lw4500 alacağım, sizede yolladığım sitede side by side 3d filmler mevcut acaba bunları ps3 ve pc de oynatıp 3d izleyebilirimiyim tvde? Birde en iyi 3d görüntü teknolojisi hangisi yani side by side ile diğer teknolojiler arasında fark varmı? birde sizin önerebileceğiniz bir site var 3d film için varsa pmle söylerseniz sevinirim.

teşekkürler şimdiden, iyi günler...
  • Evet arkadaşım ben de çok uğraşmıştım, sonunda çözdüm. Söylediğin kanalların hepsini buluyor. Turksat+ Hotbird sifresis toplam 900 den fazla kanal var. Bildiğim kanalların hepsi var sadece 24 tv ve tvnet i bir turlü bulamıyorum, o da o kadar onemli değil. diğerlerini komple çekiyor.

Şimid her uydu için bir ağ kimliği oluşturdum,
    Turksat Ağ kimliği 1.
    LNB tipi :evrensel
    Toneburst: A
    Diseqc: kapalı
    LNB gücü: Açık
    (diğer maddelerin hepsi kapalı)

Hotbird için de Ağ kimliği 2 oluşturdum
    ayarlar aynı sadece Toneburst:B olacak. Sonra şebeke arama işaretli şekilde Otomatik arama yaptırdım. Uzun sürdü ama nerdeyse tamamını buldu. bazılarını bulamadı onları da manuel arama ile buldum. Dediğim gibi eksiklerim 24 ve tvnet o kadar da önemli değil.
  • cogunuzun yazdıklarını okumaya calıstım ama ben magazaları gezince edindigim izlenim LG 3-D avantajları yuzunden 1 adım onde lakin diger hususlarda samsungun D serisi de one cıkan isimlerin basında ben sahsen tercihimi samsung D 7000 den yana kullanacam da aman dur yapma LG al diyen varmı varsa nedenini soylesin fpr gozluk avantajı dısında??
    '13 Astra Classic 1.6 essentia
    '04 vectra c caravan cosmo 3.0cdti a/s
  • aklıma ilk gelen samsunglardaki input lag, clouding, bleeding ve ışık sızması sorunları.eğer 3d konusunu dert etmezsen samsungu almadan önce karanlık bir ortamda siyah ekrandaki performansını mutlaka test et yoksa sonra pişman olursun. Zaten samsung başlığını da incelersen görceksin ki d serisi alanların yarısı bu sorunlardan dolayı aldıklarına pişmanlar..

Orijinalden alıntı: teacher47

iyide bi turlu LG nin tasarımına ısınamadım bide LG de dts ses sorunu var diyorlar dogrumu yani her formatı izleyemiyomusunmu dediler dinleyemiyomusunmu ne oyle bisey bide wireless te yok v.s

dts ses yok ama dlna ağından 2 ğroğram vasıtasıyla ağ üzerinden dts li 1080p ve 3dmkv 1080 p leri izliyosun,,
    wıreles var ama lg dongle ile bağlanıyor 40 50 tllik airties dongle ile wırelwsbağlanan da var çoğunlukla bağlanamayanda
    3d performansı süper balık tv den 2 metre dışarı çıkıyor hele 3d 1080p mkv ler izlemeye doyulmaz

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: netdrive

Evet arkadaşım ben de çok uğraşmıştım, sonunda çözdüm. Söylediğin kanalların hepsini buluyor. Turksat+ Hotbird sifresis toplam 900 den fazla kanal var. Bildiğim kanalların hepsi var sadece 24 tv ve tvnet i bir turlü bulamıyorum, o da o kadar onemli değil. diğerlerini komple çekiyor.

Şimid her uydu için bir ağ kimliği oluşturdum,
    Turksat Ağ kimliği 1.
    LNB tipi :evrensel
    Toneburst: A
    Diseqc: kapalı
    LNB gücü: Açık
    (diğer maddelerin hepsi kapalı)

Hotbird için de Ağ kimliği 2 oluşturdum
    ayarlar aynı sadece Toneburst:B olacak. Sonra şebeke arama işaretli şekilde Otomatik arama yaptırdım. Uzun sürdü ama nerdeyse tamamını buldu. bazılarını bulamadı onları da manuel arama ile buldum. Dediğim gibi eksiklerim 24 ve tvnet o kadar da önemli değil.

ben bu şekilde denedim hiçbir kanal çıkmıyor olay tv nin alıcısının gelen sinyali yükseltememesi bu işi harici uydu alıcıları 40 tl likler yapıyor
    malesef 4000 tl lik cihaz yapamıyor üzülüyorum 350 tl boşuna fazla ödedim

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL

• quote:

Orijinalden alıntı: masis88

aklıma ilk gelen samsunglardaki input lag, clouding, bleeding ve ışık sızması sorunları.eğer 3d konusunu dert etmezsen samsungu almadan önce karanlık bir ortamda siyah ekrandaki performansını mutlaka test et yoksa sonra pişman olursun. Zaten samsung başlığını da incelersen görceksin ki d serisi alanların yarısı bu sorunlardan dolayı aldıklarına pişmanlar..

Ben sana bişey diyimmi. hangi samsungun karanlıkta parça parça cloudingli görüntüsü var ya. Ordaki grilik LG nin heryerine yayılmış durumda. Yani ekran baştan sona cloudingli gibi :D

Orijinalden alıntı: HooMie

@ozkaradag
    @-hmF-
    @Alperkon

Yolladım 3 nüze

Herkese teşekkürler.

Sevgiler...
  • beyler hani şu LG nin ünlü balığın salonun ortasına kadar çıkan demosu varya onun orjinal 3D belgeselini indirmiş durumdayım hakikaten süper ötesi format MKV ve fransızca ispanyolca dil seçeneği var ha unutmadan ilginçtir IMAX' ın diğer belgesellerinde olduğu gibi uzantısı AC3 olmadğından ses de var müzik de bu arada ilginçtir benim 5500 de AC3 ses çalmıyor (not DTS deneyemedim) bu arada link versem olurmu bekliyorum acil cevap beyler link için

Orijinalden alıntı: techraven

@syphonfilter, SBS ya da üstüste iki görüntü farketmiyor. Cinema 3D TV serisi iki çeşidi de 3D yapabiliyor sorun yok yani. Red/cyan ile izlenen türün alakası yok bununla. O 3D yi CRT TV den dahi izleyebiliyorsun zaten.

@wedo, tam hatırlamıyorum fiyatları ama işte şu anki Teknosa fiyatları üzerinden %20 indirim kampanyasıyla satıldı en son. Yaz ayları nispeten boş geçeceği için yeni kampanyalar olabilir, takipte olmanı öneririm.

@a.f.y. mesela hangi formatı görmüyor?

Bu arada torrent linkini atanlara teşekkürler. 400 ile indiriyorum 2 saate elimde olur, akşam izlerim

Abicim senin indirnet hızın kaç ya benim 8 mb kadar kullanıyorum kaç satt oldu inmedi ben mi yanlış yapıyorum ya da indirdikten sonra başka bir yere yüklüyebilirmisiniz rica edersek

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalcakirca34

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

@syphonfilter, SBS ya da üstüste iki görüntü farketmiyor. Cinema 3D TV serisi iki çeşidi de 3D yapabiliyor sorun yok yani. Red/cyan ile izlenen türün alakası yok bununla. O 3D yi CRT TV den dahi izleyebiliyorsun zaten.

@wedo, tam hatırlamıyorum fiyatları ama işte şu anki Teknosa fiyatları üzerinden %20 indirim kampanyasıyla satıldı en son. Yaz ayları nispeten boş geçeceği için yeni kampanyalar olabilir, takipte olmanı öneririm.

@a.f.y. mesela hangi formatı görmüyor?

Bu arada torrent linkini atanlara teşekkürler. 400 ile indiriyorum 2 saate elimde olur, akşam izlerim

Abicim senin indirnet hızın kaç ya benim 8 mb kadar kullanıyorum kaç satt oldu inmedi ben mi yanlış yapıyorum ya da indirdikten sonra başka bir yere yüklüyebilirmisiniz rica edersek

IMAX belgesllerinin bu uzantılı formatında örneğin The Ultimate Wave Tahiti 3D 1080p Half-SBS AC3
    Sanctum 3D[2011] 720p BRRiP H.264 AAC de ise hiç açmıyor bakalım CONVERTER ile şun MKV ye çeviriyorum açacakmı meraktayım ayrıca DNS nizi değiştirir seniz verceceğim linkten şu salonda gezen (IMAX Under The Sea 3D (2010) [USB 3D TV][Eng-Fra-Esp][1080p MKV) balığın belgeselini torrentden indirebilirsiniz

http://thepiratebay.org/torrent/5960118/IMAX_Under_The_Sea_3D_(2010)_USB3DTV_Eng-Fra-Esp_1080p_MKV ya beyler kendi verdiğim linke tıkladığımda açılmıyor direk dosyanın adını aratın bulursunuz ünlü bilinen bir sitedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafey -- 6 Temmuz 2011; 20:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: masis88

aklıma ilk gelen samsunglardaki input lag, clouding, bleeding ve ışık sızması sorunları.eğer 3d konusunu dert etmezsen samsungu almadan önce karanlık bir ortamda siyah ekrandaki performansını mutlaka test et yoksa sonra pişman olursun. Zaten samsung başlığını da incelersen görceksin ki d serisi alanların yarısı bu sorunlardan dolayı aldıklarına pişmanlar..

Ben sana bişey diyimmi. hangi samsungun karanlıkta parça parça cloudingli görüntüsü var ya. Ordaki grilik LG nin heryerine yayılmış durumda. Yani ekran baştan sona cloudingli gibi :D

emre bey, daha önce ki sayfalarda da bu konu hakkındaki görüşlerimi sizin yapmış olduğunuz gözlemlere cevap olarak belirtmiştim. Bugün de teknoloji mağazalarındaki OBJEKTİF 3d incelemenizi hayretle, tek nefeste okudum. Şunu daha öbce belirttim ve bir kez daha belirtiyorum. Lg türkiyede samsung gibi teknoloji mağazalarında samsung gibi ayrı stand açıp tvnin optimum ayarlarını yapıp teşhire koymuyor.bu sebeple mağazada yapmış olduğunuz gözlemler maalesef gerçekleri yansıtmamaktadır. 3d hakkında techravenin dedikleri doğrudur buna ek olarak ben de şahsi görüşümü ekliyim. Ben ilk 3d görüntüyü disneyworlddeki eğlence parklarının birinde izlemiştim. Malum orda amaç izleyivileri koekutmaktı, dibinize gelen bir arıdan feci korkuyosunuz vs. Bundan sonra ise ben avatarı sinemada izlemeye gittim fakat tam bir düş kırıklığıydı benim için çünkü görüntüler burnumun dibine kadar gelmiyordu. Fakat lgde izlediğim half sbs avatar sinemadakinden daha güzel geldi bana. Neyse geçenlerde ailecek 47lw650s ile geforce die 3 boyutlu bir film izlioduk.filmin bir sahnesinde güvenlik kamerası kameraya(size) doğru dönüyordu ve ilk fireyi verdik ablam bayaa etkilendi sonra bir fare yüksek bir yerden gene size doğru atlıyordu bu seferde annem yerindeb sıçradı.ha bana sorarsanız benim kılım kıpırdamadı nedeni bnce psikolojik çünkü beynim onun 3d görüntü olduğunu bana dokunamıcağını kabullenmiş ve öyle aşırı tepkiler vermiyorum ama görüntü tabi ki tvden çıkıyor.3d kesinlikle farklı bir deneyim ve çok keyif verici. Emre bey, bir daha ki testinizde lgnin truemotionunu en yükseğe getirin, kontrast ve keskinliği 100e getirin, rengi zewkinize göre ayarlayın, parlaklığı ortam ışığına göre ayarlayın,local dimming düşük seviyede olsun ve en önemlisi energy savingi kapatın. Bu değerler emin olun görüntü kalitesini fabrika ayarlarına oranla bayaa bi artırıyo. Bu arada sizin samsungun sorunsuz olduğunu samsung sayfasında okumuştum. Gerçekten çok şanslısınız ama 4-5 bin lira verip parasıyla mağdur olan bir sürü de kullanıcı da var.bu bence çok önemli bir problem çünkü samsung türkiye kolay kolay bu sorunlu panelleri değiştirmiyor. Lgde ise zifiri siyahlık yoktur ama rahatsız edici kronik bir sorunu da yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masis88 -- 6 Temmuz 2011; 20:08:29 >

• Arkadaşlar yazılanlara bakılırsa bu paneli alanların sayısı çok fazla.Yalnız SD yayınla ile ilgili pek bilgi verilmemiş gibi geldi bana.Hiç kimse SD yayın kullanmıyor mu ? Bu panel ile birlikte hangi receiverları kullanıyorsunuz ? Yeni bir turuncu kampanya bekliyorum.Allah izin verirse 4500 alıcam.Bununla bilrikte bi tanede receiver almam gerekiyor.Konuyla ilgili hiç bişey bulamadım yaa
    Bendeki model 47lw5500 ve bu modelde airties,i calistiran olmadi bildigim kadariyla.

Orijinalden alıntı: Raskol

rejim bende lg demo yu pm alabilirmiyim.
    tatilden donunce 100k ile seed ederim bende

ayrica 47" aldim karsisina gecince keske para olsada 55 alsam dedim.

Arkadaşım 47" kaç metreden izliyorsun,bende hala 47"mi 55"mi karar veremedim azami 3 metreden izliyeceğim için soruyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.