Şimdi Ara

LG Buzdolapları Güney Kore Üretimi Diyenler Yanlış Bilgi mi Veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki bazı konularda, LG buzdolapları güney korede üretildiği için diğer markalardan (Sharp ve Samsung hariç) daha kaliteli olduğu yazılıydı.

Fakat benim dün aldığım LG GN-702GLHW buzdolabı Endonezya üretimi çıktı.

Bu durumun sebebi nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 8 Ağustos 2013; 11:08:35 >

• Öncelikle iyi bayramlar. Lg buzdolaplarını Kore'de üretiyor. Ama hepsini değil. Yani bazı serileri Kore'de üretilirken, bazı serileri başka ülkelerde üretiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bayramlar hocam. Bilgi verenler sanki LG'nin tüm buzdolapları Korede üretiliyormuş gibi bilgi veriyorlar. İnsanları yanıltıyorlar maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

İyi bayramlar hocam. Bilgi verenler sanki LG'nin tüm buzdolapları Korede üretiliyormuş gibi bilgi veriyorlar. İnsanları yanıltıyorlar maalesef.

İyyice araştırmak önemli.Bazen bilmeden sırf marka fanatikleri oldukları için böyle asılsız bilgi verebiliyorlar.Aynı şey bayiler içinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar forumdaki bazı konularda, LG buzdolapları güney korede üretildiği için diğer markalardan (Sharp ve Samsung hariç) daha kaliteli olduğu yazılıydı.

Fakat benim dün aldığım LG GN-702GLHW buzdolabı Endonezya üretimi çıktı.

Bu durumun sebebi nedir arkadaşlar?

ALDIGININZ DOLAP GAYET IYI ICINIZ RAHAT OLSUN

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    BIZDEDE AYNI AMA BENIM B632GLOW SERISI
    AYNI ZAMANDA UST VE ALT KAPAK LASTIKLERI HEP YIRTIK CIKTI ARKADASLAR VAKUMLAMA YAPMIO BU NASIL BIR DOLAP KANDIRILDIM RESMEN BILEN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAGLIKCI33

BIZDEDE AYNI AMA BENIM B632GLOW SERISI
    AYNI ZAMANDA UST VE ALT KAPAK LASTIKLERI HEP YIRTIK CIKTI ARKADASLAR VAKUMLAMA YAPMIO BU NASIL BIR DOLAP KANDIRILDIM RESMEN BILEN VARMI

Üretim hatası, veya taşıma sırasında hasar oluşmuş olabilir. Çünkü LG'nin paketleri çok zayıf kalıyor. Birde üstüne kargoda gelişi güzel taşınınca bu tür olaylar olabiliyor. Servisi arayın, eğer durum sizden kaynaklı derslere para isteyebilirler. Aldığınızda mı böyleydi, yoksa sonradan mı oluştu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.