|
BYD'den Türkiye için açıklama: İlk hangi modeli üretecek?
-
-
katı hal gelecek diyorlar, siz hala bu ülkede direkt elektrik değil de hibritte üreteceği diyor. vay arkadaş ne içten yanmalı da bindiremedik bir de elektirlikle hop hop yapalım karışım yapalım daha keyifli oluyor diyorlar. ne güzel dünya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yazıklar olsun, hani teknoloji gelecekti? Elektrikli dururken PHEV teklif etmeleri çok üzücü. Geçici teknoloji yerine saf elektrikli getirmeleri için zorlanmalıydı şirket.
-
Fabrika tamamlanacak da bu hibriti üretecekler. Şu anda bile eskimeye yüz tuttu hibritler, fabrika tamamlanınca tarihi eser olarak üretilir artık.
-
Ne bekliyordunuz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buyrun fabrikadaki ilerlemenin fotoğrafları burada(2025-Eylül): byd turkey · akgedik, 45140 yunusemre/manisa
BYD Turkey · Akgedik, 45140 Yunusemre/Manisahttps://www.google.com/maps/place/BYD+Turkey/@38.6413357,27.3078669,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sCIABIhBq4tuFVwivPVf1jpC0HEqU!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2Fgps-cs-s%2FAG0ilSwuvL2OfwIDbDnEXci8qMzjSDGeMjaNMQXs2GmQpkBV0wmngGqZOoOuhlsNNdkiscRKsu1S9jlDMAu1X2KviJC6oMbNNYVIDART374Q-VXFqEAwTDllKB3qjDw7swZBtbKAxtzesSt1hCTp%3Dw203-h152-k-no!7i4000!8i3000!4m7!3m6!1s0x14b98300395604d3:0xe95c160ef22acd82!8m2!3d38.6403046!4d27.3075193!10e5!16s%2Fg%2F11yf_yw98k?entry=tts&g_ep=EgoyMDI1MTEwMi4wIPu8ASoASAFQAw%3D%3D&skid=e2cb3767-874e-4e5d-a114-b3c37b21dbd4
Bu şekilde işaretlenmiş, yeri tam doğrulamak gerekir diyeceğim, farklı kaynaklardan da benzer durumda olduğu bilgileri geliyor. Takvim sarkamanın da ötesine geçmiş durumda.
Artık devlet ceza uygulamalı, vergi indirimlerini cebe kar olarak attılar bunca zaman.
-
BYD Manisa'da fabrika açmak için yatırım teşviği almadı mı?
Fabrika nerde hemşerim? 2025 sonu üretim başlıyordu hani (Bak Chery'yi hiç sormuyorum onun 2006'dan beri aynı haber dönüyor)
Bunu kim kontrol/takip ediyor? Soran oldu mu? Şimdi diyor ki model belli oldu
nerde üretecek? Tarlada mı? Arsada mı? Ben de fabrika açıcam lan o zaman bana da para yağdırın. Byd'ye onay verenleri tanıyan var mı? Nereye başvuruyoruz hangi tarikat? Türgav?
_____________________________ -
Sakarya'daki fabrikada hibrid Corolla ve C-HR'yi üreten Toyota yönetmelik saçmalığı yüzünden elektrikli modellerini getiremezken tabela ve trafo dışında yatırım yapmamış çan Çin çonlar şark kurnazlığında doktora yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 6 Kasım 2025; 22:12:28 >
-
Ortada fabrika yok. Teşvik olmasına rağmen kazık fiyatlarla araba satmaya devam ediyorlar ve ısrarla eski nesil teknolojiyi buraya getirmek istiyorlar. Ötv zammını da bunlar yaptırdı kesin
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çinliler katakulli çevirmede doktora yapmışlardır. Bizden kat kat fazla sahtekarlar. Temu ve Aliexpress’ten tecrübe ettik zaten onca zamandır.
Birilerinin çıkıp bunlar bizi uyutuyor diyebilmesi lazım ama bu diyecek kişilerin bizim gibi Temu ya da Aliexpress’ten alışveriş yapma zorunluluğu olmadığı için bu adamların ne kadar sahtekar olduklarını anlayamamışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Eski nick : diabolical -
Hmm bizim teşvikler yine gitmiş. Kime şikayet etsek acaba?
A) kgb
B) toefl
C) who
D) New york belediye başkanı
E) kanarya sevenler cemiyeti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fabrika yok ama model var :))
Dolandırıcı dolandırıcıyı türkiyede bulurmuş.
-
onlar avantasını almıştır zaten belki göstermelik bir ceza keserler
-
Birde sırf bunlar prizli hibrit satmak istiyorlar diye orada da gereksiz vergi indirimi yaptık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
katı hal gelse ne olacak normal ac sarj etmek 5-6 saat dc için en az 30 dk...daha en az 10 senesi var makul seviyelere gelmesine. Siz bakmayın birilerine yaranmaya çalışan youteber lara.. Bu 10 sene için phev araçlar gayet mantıklı...Togg bile baktı bu iş elektrikli ile olmuyor da çıkaracak yakında bir phev arac....Bunun dısında Byd nin turkiye operasyonları hakkaten saibeli ve pis kokular geliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 7 Kasım 2025; 8:54:37 >
_____________________________ Türk sosyal medyasında, her yapılan işe bir bahane bulan;
“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...** -
İşte o fabrikada Toyota elektrikli araç üretse ne güzel olacak. Bizde Toyota a aşık ne üretse alacak müşterisi de var.
-
Bydnin ve diğer çinli otomobil üreticilerin ülkemize yatırım yapmasına Çin hükümeti kırmızı ışık yaktı. Bizim Çinli üreticilere keyfi koyduğumuz vergiler gayet doğal olarak adamları kızdırdı. Vergi indirimi olsada yine de ek vergi hâla var.
Bydnin ülkemizde eskiyen demode kalmış araçlarını üretmesinden ve deli gibi satmasından ben zaten rahatsızdım. Yeni getirdiği SEALION 7 modeli yeni bir araç ülkemizde bunun gibi araçları satması ve üretmesini isterdim.
-
Hocam seçenekler olarak düşünülür elbette ama elektrikli daha erken gibi bir tabir ne kadar doğru. Togg benzinli ya da direk fabrikasyon lpg de yapabilir burada byd dediğimiz sektöre dünyada elektrikli ile giriş yapan firmamsı markanın ülkemizde daha eski teknoloji ile giriş yapması. Tabii ki petrol üretimi yapan lobi ve bunun kaymakçıları rahatsız olup köstek olacaktır.
Bu ülkede hepsinin fabrikası olsun ister insan.
Kim yaptı gün beyciğim ben yapmadım. Manisa kanarya sevenler cemiyetine mi sorulmuş da yapılmış? Adını koysak mı şu işin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
katı hal gelecek diyorlar, siz hala bu ülkede direkt elektrik değil de hibritte üreteceği diyor. vay arkadaş ne içten yanmalı da bindiremedik bir de elektirlikle hop hop yapalım karışım yapalım daha keyifli oluyor diyorlar. ne güzel dünya.
|
|
Sakarya'daki fabrikada hibrid Corolla ve C-HR'yi üreten Toyota yönetmelik saçmalığı yüzünden elektrikli modellerini getiremezken tabela ve trafo dışında yatırım yapmamış çan Çin çonlar şark kurnazlığında doktora yapıyor.
|
|
Buyrun fabrikadaki ilerlemenin fotoğrafları burada(2025-Eylül):
BYD Turkey · Akgedik, 45140 Yunusemre/Manisa https://www.google.com/maps/place/BYD+Turkey/@38.6413357,27.3078669,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sCIABIhBq4tuFVwivPVf1jpC0HEqU!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2Fgps-cs-s%2FAG0ilSwuvL2OfwIDbDnEXci8qMzjSDGeMjaNMQXs2GmQpkBV0wmngGqZOoOuhlsNNdkiscRKsu1S9jlDMAu1X2KviJC6oMbNNYVIDART374Q-VXFqEAwTDllKB3qjDw7swZBtbKAxtzesSt1hCTp%3Dw203-h152-k-no!7i4000!8i3000!4m7!3m6!1s0x14b98300395604d3:0xe95c160ef22acd82!8m2!3d38.6403046!4d27.3075193!10e5!16s%2Fg%2F11yf_yw98k?entry=tts&g_ep=EgoyMDI1MTEwMi4wIPu8ASoASAFQAw%3D%3D&skid=e2cb3767-874e-4e5d-a114-b3c37b21dbd4Bu şekilde işaretlenmiş, yeri tam doğrulamak gerekir diyeceğim, farklı kaynaklardan da benzer durumda olduğu bilgileri geliyor. Takvim sarkamanın da ötesine geçmiş durumda. Artık devlet ceza uygulamalı, vergi indirimlerini cebe kar olarak attılar bunca zaman. |
|
BYD Manisa'da fabrika açmak için yatırım teşviği almadı mı? Fabrika nerde hemşerim? 2025 sonu üretim başlıyordu hani (Bak Chery'yi hiç sormuyorum onun 2006'dan beri aynı haber dönüyor) Bunu kim kontrol/takip ediyor? Soran oldu mu? Şimdi diyor ki model belli oldu Ben de fabrika açıcam lan o zaman bana da para yağdırın. Byd'ye onay verenleri tanıyan var mı? Nereye başvuruyoruz hangi tarikat? Türgav? |
|
Hangi devlet? Trump höt diyince Amerika'nın gümrük vergilerini sıfırlayan mı?
|
|
Fabrika tamamlanacak da bu hibriti üretecekler. Şu anda bile eskimeye yüz tuttu hibritler, fabrika tamamlanınca tarihi eser olarak üretilir artık.
|
|
Ortada fabrika yok. Teşvik olmasına rağmen kazık fiyatlarla araba satmaya devam ediyorlar ve ısrarla eski nesil teknolojiyi buraya getirmek istiyorlar. Ötv zammını da bunlar yaptırdı kesin |
Benzer içerikler
- ses yükseltme programı
- instagram giriş web
- whatsapp"ta numara gizleme
- whatsapp hatırlatıcı
- elektrik aboneliği iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı