< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 10 Temmuz 2020; 20:18:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Exe -- 25 Temmuz 2020; 4:56:39 > |
|
|
imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hocam saç kurutma makinası yöntemiyle servisin çöp dediği cihazı kurtardık çok teşekkürler. Yalnız bu yöntem nerden geldi aklına neyi çözüyor bu sıcak hava işi de makine düzeliyor çok merak ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar, burdaki tüm yöntemleri denedim bugün, sac kurutma makinesinden sonra eskisi gibi hemen değil, bir süre sonra please wait yazısı cıkmaya başladı. SOnra iişlemcinin uzerindeki metali söktüm :) şu an ilk açılışta bir plesae wait yazıyor ardından bir daha kapanmıyor... Factory reset için, dokunmatik yada tuşlu cihaz fark etmez arkadaşlar, kumandan 0 a basıp cihaz uzerinden de stop tuşuna aynı anda 5sn basılı tutun ekranda zaten cıkacak gorceksiniz c2r clear gibi bişi yazıyor, resetlenmiş oluyor.. Ama bende bir işe yaramadı bu yontem, yani yazılımsal bir sorun değil bu durum. İşlemci ile alakalı, onun değişmesi soguması vs artık ne gerekiyorsa |
Herkese merhaba. 1 yıl önceki mesajımda profesyonel BGA cihazı ile LG 1100MK cihazımı tekrar çalıştırdığımı yazmıştım. Tabi bir süre sonra tekrar please wait yazısı çıktı. Baktım, böyle giderse BGA cihazı için bilgisayarcıya vereceğim para aletin ederini geçecek, ben de saç kurutma makinesi ile.işlemcinin yanındaki çipi 10 dakika kadar ısıttım. (5 er dakikalık iki periyodda) ve çalıştı. Bir süre sonra elektrik kesintisinde yine bozuldu. Daha öncekiler de aynı olunca artık bu duruma elektrik kesintisinin neden olduğuna kani oldum. Cihazı tekrar 5+10 dakika ısıtınca biraz gecikmeli de olsa çalıştı. İşlemciye fan koymanın gürültüyü arttıracağına ve gerekmediğini düşündüğümden işlemci soğutucusunun üstüne, başka bir alüminyum soğutucuyu uygun şekilde keserek termal macunla birleştirdim. Elektrik kesintisinden korumak için de bilgisayarlar için kullanılan UPS e bağladım. İnşallah en azından UPS bitinceye kadar sorunsuz kullanırım zira, cihazı sökmekten bağlamaktan bıktım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakmak07 -- 22 Aralık 2020; 2:32:52 > |
Bu işlemden iki gün sonra çalışırken yine gitti. Bu sefer elektrik kesintisi de yoktu. Saç kurutma makinesiyle defalarca uğraştıktan sonra yıldım ve cihazı el tipi bga cihazı olan bir telefoncuya götürdüm. Adam chipsetin lehimlerine lehim pastası sürerek ısıttı. İşlemciyi de ısıttıktan sonra termal pedi çıkarıp termal macun sürdü. Şimdilik çalışıyor bakalım. İnşallah uzunca bir süre sorunsuz çalışır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaklaşık 1,5 sene önce bu hatayı almıştım. Serviste anakart değişmeden yaptılar. Ne yaptıklarını bilmiyorum. Ama an itibariyle yine aynı sorum ortaya çıktı. Dediğiniz gibi fön makinesi ile ısıtma işlemi yapıyorum. Gerçekten açılıyor cihaz. Ama bir müddet sonra yine gidiyor. Son durum nedir? Ne önerirsiniz? Bir de cihazın eski yazılımları elinde olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurum35 -- 19 Şubat 2021; 12:58:4 > |
Arkadaslar islemleri yaptiktan 5-6 ay sonra haber vermek istedim Suan hala neredeyse sorunsuz calisiyor. Yasadigim sorunlar: • Ekledigim fani bagladigim baglanti yeri nedeniyle sanirim, kafasina gore hizlanip yavaslayarak bazen cok gurultu cikarabiliyor. Ilk basta icine birsey kacti sanmistim :d. Bunun da cozumu sunun gibi bir karti araya baglamak olabilir. Ben is yogunlugu ve en son sokerken duvari kirmam nedeniyle usendim. Asiri rahatsiz etmiyor ama aklinizda bulunsun. • Arada kafasina gore kapaniyor ama tekrar acinca calisiyor (5-10 kere anca olmustur) • 1-2 kere acildiginda garip sesler cikardi hoparlorden ama tabiki kapatip acinca duzeldi Ama en onemlisi please wait sorunu yok 🎉 Sorun yasayan arkadaslara yaptigim islemleri tavsiye ederim. https://forum.donanimhaber.com/lg-bluray-cihazlarda-please-wait-sorunu-cozumu--74386607-5#144706915 |