Ben de sarac bilisime gonderdim, tamir olmadi. Sahibinden'de ayni modelden (saglam) bulup onu aldim suan onu kullaniyorum. Sorun yasayanlar sarac bilisime gonderirse daha iyi olur bence. |
Bildirim
Ben de sarac bilisime gonderdim, tamir olmadi. Sahibinden'de ayni modelden (saglam) bulup onu aldim suan onu kullaniyorum. Sorun yasayanlar sarac bilisime gonderirse daha iyi olur bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşımın cihazındada aynı sorun oluştu.Cihazı tamir ederken video çektim.Fikir edinmeniz için yardımcı olabilir.Linki aşağıya ekliyorum. ![]() LG Blu-Ray Please Wait hatası çözümü / LG Blu-Ray Please Wait error solution https://www.youtube.com/watch?v=7mMCM3NNOBI&feature=youtu.be |
Arkadaşlar merhaba. Bende de aynı sorun oluştu. Sıcak hava tabancası ile müdahale etmek kesin çözüm sağlıyormu? Bu şekilde yapanlar uzun süredir kullanabiliyormu? Müdahale etmeden işlemi yapan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. |
ben sıcak hava yöntemini çok denedim çalışıyor ancak bir elektrik kesintisi yaşandığı anda tekrar please wait yazmaya devam ediyor üst kapağını takmıyorum artık üstten ısıtma işlemi kolay olsun diye kesin bir çözüm bulamadım hala sıcak hava tabancası yoksa fön makinası ile 5 dk ısıtmakta yetiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy4444 -- 9 Ocak 2023; 13:52:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gevis -- 7 Mart 2023; 16:30:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |