Şimdi Ara

LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
11
Favori
33.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşırı ısınma vb. bir durum gözlemlediniz mi?
  • Yok hiç dikkat etmedim. Fakat gün boyu evde yokum. akşam aleti açıyorum 5. dk içinde dediğim kısılmayı yapıyor. Belli bir süre sonrada ses normale geçiyor..
  • Servisle görüştüm.
    CPU kartı sorunluymuş. Değişim yapmışlar. Bugün eve teslim edecekler.
    Geçen süreden dolayı servis kendisini mahcup bulup eve teslim etmeyi ve kurmayı önerdi. Teşekkür ettim. Sadece eve bırakacaklar, kablolamayı yine kendim yapacağım.

    Elektronik kısmın ömrünün kısa olması canımı sıktı. Cihaz daha bir yıllık.

    @ekolife
    Sisin de elektronik arızanız var görünüyor.
    Önce bir evde yazılım güncellemesi deneyin.
    Her hal-ü-kârda serviste de denetletin bence.
  • Açıkçası LG'nin oto müzik sistemini 3 senedir, TV'sini 4 senedir, HTS'sini 2 senedir kullanıyorum. Elektronik anlamda sorun yaşamadım. Bu biraz da şans işi sanırım. Sizin sorununuzu da çözdükleri için sevindim. Umarım bundan sonrası için sorunsuz keyifle kullanırsınız.
  • Arkadaşlar Selam,

    Ürün Mediamarkt' da 699 TL sizce bu fiyata düşünmeden alınır mı? teşekkürler.


    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LG-BH6730T-5-1-Blu-Ray-3D-Ev-Sinema-Sistemi,103452,855240.html?langId=-14
  • Yaklaşık bir yıl önce ben de mediamarkt den 749tl ye almıştım, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mm'dan 699 TL aldım. internet sitesinde 699 TL mağazada 799 TL idi bayram arefesi kargo ile uğraşmamak adına mağaza müdürüne rica ettim fiyatı 699 TL yaptılar.Servisin gelmesiyle gitmesiyle uğraşmamak adına kurulumu kendim yaptım. +3yıl garanti teklif ettiler 120 TL karşılığında ama kabul etmedim, işlemci sorunu görünce ek garantide alsam olurmuş :)

    Ekleme: bu ürünü şansa bırakmamak için +3 yıl garanti yaptırdım artık bozuldukca sıfırlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 22 Eylül 2015; 22:51:48 >
  • üründe wifi olmaması bence ciddi eksiklik.
  • ürünü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,gayet başarılı bir ürün. Şöle bir sıkıntım var benimde. Yeni eve taşındım ve kurulumu bu sefer kendim yaptım ancak ses sadece 1 kule hoparlör ve ufaktan geliyor. ayarlarından ses kontrolü yapıncada hepsi çalıyor ama tv de sadece o ikisinden geliyor. konu hakkında bilgi rica.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BioCSI

    hocam herkese teşekkür ederim, başka bir cihaz arc yi engelliyormuş. sorunu çözdüm

    Merhabalar
    Dostlar benim bir sikintim var. Evleniyorum ve LG49uf8507 aldim bir de bu ses sistemini 6730T yani. Teledunya hd kutu ses sistemi tv ve ps4 var elimde. Tv de 3 hdmi cikisi var bunlarin birisi ARC o da 2. hdmi cikisi. ARC cikisina ses sistemini bagladim. 1.hdmi a teledunya hd kutuyu bagladim.3.hdmi a da ps4 bagladim.arc acik ses sisteminin ekraninda arc yaziyo baglantiyi kuruyo. Tv ses ayarindan harici cikis(optik/HDMI) secili. Teledunya izlerken sadece ses sisteminden ses geliyor ve tv hoparlorunden ses gelmiyor. O da 2.1 kanal. Ps4 actim butun oyunlarda 2.1 ses aliyorum. Ps4 un sistem ses ayarlarindan baglanti seklini hdmi out sectim. Ama butun oyunlarda bypass ta 2.1 kanal yaziyor. Teledunya kanallarinda da 2.1 kanal yaziyor. Hadi teledunya yayini 2.1 kanal anladim ama ps4 te last of us, evil within, second son vb ne kadar oyunum varsa baktim ps4 un her ekraninda 2.1 kanal ses alabliyorum. Simdi yanlis nerede? Yahu kafayi yemek uzereyim. Bu sorunla siz de karsilasmissiniz.nasil cozdunuz? Bagladigim kablolarda mi sorun? Nerede?undefined@FaTBoYtr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıp.Zıp -- 9 Ekim 2015; 1:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zıp.Zıp kullanıcısına yanıt
    Uzun bir aradan sonra tekrar selamlar.. Önceki yazılarımda bahsettiğim bu cihaz yerine artık LHB655W ürününü kullanıyorum. Bazı küçük değişiklikler dışında temelde benzer bir cihaz. Bahsettiğiniz durumu Digiturk'te yaşadım ve Digiturk'un ayarlarından DD-HDMI seçeneğini düzgeçiş (passthrough) olarak ayarladığımda sorunu aşabildim. PC üzerinden filmlerde de VLC player kullanarak HDMI üzerinden bazı ayarlarla yine çok kanallı sesi alabildim. Bunun dışında TV'den de ses almak isterseniz HTS'yi optik kablo ile bağlamanız gerekir ve TV'nin ses ayarlarında çıkışı "Dahili + Ses sistemi (optik)" olarak seçmeniz gerekir. Bu arada geçenlerde PC HDMI üzerinden çok kanallı ses konusunda araştırma yaparken TV'nin sadece DolbyDigital sinyalini HDMI üzerinden iletebildiğini ARC kullanarak iletebildiğini, DTS vb. sinyaller için optik gerektiğini okumuştum. Her halukarda optik daha mantıklı geliyor.




  • @fatboytr

    Dostum tv hdmi arc baglantisinda ki ses kalitesi optige oranla daha iyi dts sesleride alirsin problem yok. Aradaki fark anlasilmayacak kadar az ama surekli kablo defistirmekten iyi arc ile tum kablo trafigi ortadan kalkiyor. Lhb655 te hdmi in varmi bide pc oyunlarinda 5.1 ses alabiliyormusun alabiliyorsan baglantin ne sekilde? Son olarak digiturkte 5+1 concerts radio kanalini dinlemeni oneririm 400 le4de bi yerdeydi. 5.1 yayin yapiyorlar avril labigne gibi cok kaliteli sarkilarda cikiyor. Bazen sacma sapan opera muzikleride ama yayin dolby digital plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba. Konudaki tüm mesajları okudum gerçekten çok faydalı bilgiler var.
    Benim sorum neden modeli değiştirdiniz?
    Ayrıca bu modeli alıp da bluray cd sinden film izleyen yok mu ? İşin bu kısmına değinen olmamış. Ben şimdi gidip mağazadan aldığın 3D avatar bluray ini kayıpsız olarak izleyebilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir online mağazada bulamıyorum :(
  • Cihaz için güzel bir EQ ayarı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar. kiraathanede bu ses sistemini kullaniyoruz. amacimiz tivibu ve digiturk teki mac seslerini tum kolonlardan yuksek ses ile almak. fakat bazi kolonlardan ses neredeyse yok denecek kadar az geliyor. amacimiza ulasmak icin nasil bir baglanti kurmamiz ve ne gibi ayar yapmamiz gerekiyor? konuya hakim olan arkadaslardan yardim bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Belki teknik açıdan daha iyi olabilir ama ben optiği tercih ettim. Sürekli değiştirmek zorunda kalmıyorum sabit takılı. LHB655'de HDMI-IN maalesef yok. Gerçi yeni TV ile benim kendi adıma ekstra bir HDMI IN'e ihtiyacım olmadı. PC oyunlarında henüz DD veya DTS bir oyun deneme şansım olmadı. Ancak PC'de açtığım DD/DTS filmleri çok kanallı olarak HTS'de gördüm. Bağlantısı PC HDMI ile TV'ye bağlı. Ses ve görüntü tek yerden. TV optik ile HTS'ye bağlı. Aynı mantık ile destekleyen oyunlarda da alabilirim diye düşünüyorum. Digiturk'teki o kanalı bilirim :) en çok dinlediğim kanallardandır. Aynı zamanda 108 nolu MTV HD kanalı da DD yayın yapıyor.
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    Evlilik planlarım dahilinde evimi ve hayatımı birleştirdiğim insanla maalesef yollarımızı ayırdık. Dolayısıyla erkeğe ceketini alıp gitmek yaraşır mantığı ile onları bıraktım. Yoksa ürünlerden memnun olmadığım gibi bir durum yoktu. Hatta yine aynı ürünü piyasadan bulup almaya çalışırken birkaç teşhir ürünü dışında bulamayınca bu ürünü keşfettim. Kullanılan hoparlörler daha kaliteli. Arka hoparlörler wireless olarak sisteme bağlı. HTS'nin kasası birebir aynı. İçindeki özellikler biraz daha gelişmiş. Kablosuz olarak diğer uyumlu cihazlara ses aktarması gibi ek özellikleri var. Ve kesinlikle ama kesinlikle çok çok çok stabil. Kullandığım süre içerisinde hiç sorun yaşamadım. 6730'da yaşadığım USB HDD problemini bunda hiç yaşamadım. TV ile tam uyum içerisinde. TV'nin sihirli kumandasını da ayarlayarak tek kumanda ile TV + HTS + Digiturk kumanda ediyorum.

    Bluray film izledim. Orjinal diskten hem 3D hem de normal. Hiç sorunsuz. (eski sistemde de yenisinde de.)




  • satanpist S kullanıcısına yanıt
    Ben kendi ayarları içerisinde BASS 5.1 kullanıyorum. Bulunduğu alanın akustiğine göre bir EQ ayarlaması her zaman daha iyidir.
  • Prerogative P kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki SOUND EFFECT düğmesi ile efekt modunu BASS 5.1CH moduna aldıktan sonra yine kumandadaki SOUND LEVEL tuşu ile SR ve SL (surround-left ve surround-right) hoparlörlerin ses seviyelerini yükseltebilirsiniz. Ancak yine de doğası gereği surround hoparlörlerden diğerlerine nazaran az gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.