Şimdi Ara

LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
11
Favori
33.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • justings J kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Umarım cevap alabilirim :) Çok uzun zamandır ses sistemini kullanmıyordum tekrardan kurulumu gerçekleştirdim ama bir türlü TV 'deki sesi ses sisteminden alamıyorum. Nasıl bir bağlantı yapmam gerekiyor? Gerçekten 2 gündür çileden çıkarttı beni. Siz nasıl HDMI bağlantıdan ses alıyorsunuz ben anlamadım bende neden ses gelmiyor.

    Ses sisteminin arkasındaki OPTICAL IN ile TV arkasındaki DIGITAL AUDIO OUT arasında bağlantı yapmak istiyorum ama buna uygun kablo bulamadım. Şöyle bir kablo buldum ama bu kablo TV arkasındaki DIGITAL AUDIO OUT kısmına girer mi bilmiyorum. Prettyia 3.5mm Dijital Od 4.0 Optik Toslink Ses Adaptörü Fiyatı (hepsiburada.com) Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

     LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi




  • musti.cu M kullanıcısına yanıt

    Yıllar önce bağlantıyı yapıp unuttuğum için kimi detayları atlıyor olabilirim. TV Panasonic ST 50 Plazma, 2012 model. Hem HDMI hem Optical bağlantı kullananlardan biri de benim.


    HDMI içi ARC portunu kullanıyorum. Aksi halde her defasında LG için Function olarak Optical seçimi yapmadıkça ses sadece TV'den geliyor. ARC HDMI portunda bağlantı yapınca TV ve LG konuşmaya başlıyor. Bu sayede hem sesi home theater surround olarak alıyorum, hem TV kumandasının sesi LG sesini de artırıp azaltabiliyor.


    Belki yıllar geçtiği için, belki kablo ve bağlantı kalitesi nedeniyle ses LG'den gelmeyince önündeki F tuşuyla girişi OPTICAL yapıyorum ve ses geliyor.


    LG ayarlar menüsünde ses ayarları karışık ama ben DTS olun, ARC olsun hepsini yüksek ayarda tutuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.