Şimdi Ara

LG BH6730S [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
3
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam daha yeni gördüm yazdığınızı 2aydir optikten kullanıyordum simplick üzerinden yaptım saolsn
  • arkadaslar
    tum konuyu okudum. herkesin yorumlari cok guzel. samsun es7000 serisi tv var ve 20 metre kare bir odada kullanacagim.

tam almaya karar verecekken ortada bir arkadas bunu geri verip sony bdv-e6100 aldim ve daglar kadar fark var dedi. aklimi celdi. sizde bununla ilerlemek mi dogru yoksa T versiyonunu (ayakli hoparlir) almak mi yoksa e6100 ile mi ilerlemek dogru sizce?

BEnim icin onemli olan yuksek seslerde doygun kaliteli bir ses almak kuvvetli bass ile beraber!!

tesekkurler
  • true hd ses formatlı film var, ses sisteminde true hd olmasına rağmen açılmıyor, desteklememektedir diyor. ne yapmak gerek?
  • Arkadaşlar bende bunun kule hoparlörlüsünden var 3d filmlerde altyazı problemi yaşıyorum altyazının başı sonu ayrı yerlerde bunu çözebilen var mı acaba
  • Merhaba ben bu cihazin kule kolanlari olan modeli alacagim birsey sormak istiyorum. Smart tv var yaziyor smart tvsinden digiturkplay izlenebiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tb hdd desteklemiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyanki

Merhaba ben bu cihazin kule kolanlari olan modeli alacagim birsey sormak istiyorum. Smart tv var yaziyor smart tvsinden digiturkplay izlenebiliyor mu

hayır izlenmiyor. Programı var fakat hiçbit özellik barındırmıyor.
  • 45 gblık iso formatlı film var. hdd üzerinden izleyebilir miyim filmi?

ayrıca true hd ses formatlı bir film var, hdd den izlemeye çalışınca audio desteklememektedir yazıyor. yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenas

45 gblık iso formatlı film var. hdd üzerinden izleyebilir miyim filmi?

ayrıca true hd ses formatlı bir film var, hdd den izlemeye çalışınca audio desteklememektedir yazıyor. yardımcı olacak var mı?

iso formatlı filmleri malesef açmıyor
  • herkül67 H kullanıcısına yanıt
    ses formati true hd olanı neden tanimiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üründe 3d half sbs filmlerde alt yazı problemi var mı? Yani sorunsuzca 3d half sbs filmin altyazısını gösterebiliyor mu?
  • UCO U kullanıcısına yanıt
    film adıyla altyazı adı aynıysa problem olmaz.
  • Arkadaşlar PCM, DTS Tekrar Kodlama ve BitStream nedir? Bana bunları açıklayabilir misiniz?
  • beyler 3tb hdd kullanan varmi cihazda LG tv de sorunsuz kullandıgn 3tb hddyi ses siteminde göremiyorum tanımıyor
  • yeni yazılım çıktı, cihazlarınızı kontrol edin.
  • Ben bu sistemi 2+1 olarak kullanabilirmiyim salonda yer yokta
  • Merhabalar ses sistemini ben aldım ve kurdurdum. Şöyle bir kaç sorum olacak, bluetooth ile mobil telefondan bağlantı yaparak müzik çalabiliyordum. Bunun üzerine bu mantıktan giderek laptobun bluetoothu ile bağlantı kurdum bir şekilde ses sistemine laptoptan bluetooth ile müzik çaldım. Her hangi bir optik kablo kullanmadım. Ayrıca ses sistemi Sony marka LCD TV me bağladım HDMI ile ve yine her hangi bir optik kablo kullanmadım. Televizyonda HDMI ARC desteği de yok. Laptobu bluetooth ile bağladım bir müzik açtım ve sonrasında sadece HDMI kablo ile bağlı bulanan TVmi açtığımda ses ordan da geldi. Şimdi benim anlamadığım şey var. Ses sisteminde çalan ses TV den çalabiliyor ancak TVde bulunan ses neden ses sisteminden çıkmıyor. Herhangi bir optik kablo kullanmadan HDMI kablo ile bağlantı sağlayıp ses alabilirmiyim? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfSummer

Arkadaşlar PCM, DTS Tekrar Kodlama ve BitStream nedir? Bana bunları açıklayabilir misiniz?

resimden anlaşılacağı üzre kodlamayı değiştiriyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    49UF8507 televizyonum için, yer sorunundan ötürü 4+1 bir soundbar almayı planlıyordum. (750 TL-1000 TL arası)
    Ama bir LG mağazasında ve daha sonra burada cihaz hakkında çok olumlu şeyler duydum ve okudum. Bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini rica ediyorum.
    1- Bir soundbarın 4+1 ine kıyasla bu 5+1 in surround karşılaştırması nasıldır ?
    2- Ortalama bir soundbarın 320W ses çıkışı varken bu cihazda 1000W ses çıkışı olması önemli bir fark mıdır?
    3- Soundbarın bu cihaza kıyasla farklı avantajları var mıdır?
    4- Yer sorunundan ötürü soundbar dedim ama sonuçta bu cihazın hoparlörlerini TV nin altına yan yana koyarak bir soundbar gibi kullanma imkanı da olabilir mi?
    5- ARC nedir, HDMI ARC nedir ?
    6- Genel olarak film izlemeyi düşündüğüm cihaza TV ve Digitürk bağlantısı yapmayı düşünüyorum. Uygun mudur?
    7- Bu cihaza alternatif olacak farklı bir cihaz öneriniz var mıdır? (kule tipi hariç)
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılar

• Elimde LG BH6730S var satın almak isteyen olursa irtibata geçebilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.