Şimdi Ara

LG BH6730S [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkında bilgisi olan ya da kullananan varmıdır?
    Söylenen 1100 modelinin yenisiymiş. Ayrıca bunun kule tipi hoperlörlü olanı da var.
    Bendeki film dosyaları NAS depolamada, ve network üzerinden seyrediyorum. Elimdeki birçok media player destekliyor.
    Bu cihaz network üzerinden MKV dosyalarını oynatıyormu?
    Altyazı vs. sorunu varmı?
    Burada fiyatı uygun gibi. Ona göre sipariş vereceğim.
    http://www.hizlial.com/lg-bh6730s-3d-blu-ray-1000w-wi-fi-dlna-bluetooth-51-ev-sinema-sistemi/05.003.1165.0056
     LG BH6730S [ANA KONU]

Edit:
    ürünü aldım. Açıkçası tam istediğim gibi çıktı.
    -Her türlü ses ve video formatı oynatıyor.2013 modeli olduğu için herhangi bir format sıkıntısı yok.
    -Smart olayı güzel.
    -Altyazı boyutu ,yeri ve zamanı ayarlanabiliyor.
    -Ağdan tüm dosyaları oynatıyor. Ben filmlerimi freenas üzerinde bulunduruyorum. DLNA plugin ini yükleyince tanıdı.
    -Ses kalitesi gayet iyi ve yüksek.
    -Bu modelin hem kule tipi hemde küçük hoperlörlü olanı var. Ben yer sorunundan dolayı küçük olanını tercih ettim. Ve gayet güçlü sesi var.
    -Optik girişten tv sesini dahil alabiliyorum.
    -3D bluray olması gayet güzel.
    Çok pratik ve kaliteli bir sistem. Tavsiye ederim.
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 25 Mayıs 2014; 23:49:27 >

• boylum kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü kullanan yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 20 Ekim 2013; 19:52:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aldım. Açıkçası tam istediğim gibi çıktı.
    -Her türlü ses ve video formatı oynatıyor.2013 modeli olduğu için herhangi bir format sıkıntısı yok.
    -Smart olayı güzel.
    -Altyazı boyutu ,yeri ve zamanı ayarlanabiliyor.
    -Ağdan tüm dosyaları oynatıyor. Ben filmlerimi freenas üzerinde bulunduruyorum. DLNA plugin ini yükleyince tanıdı.
    -Bu modelin hem kule tipi hemde küçük hoperlörlü olanı var. Ben yer sorunundan dolayı küçük olanını tercih ettim. Ve gayet güçlü sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 2 Kasım 2013; 7:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

-Smart olayı güzel.
    -Altyazı boyutu ve yeri ayarlanabiliyor.

hocam çok teşekkürler.

1) Hdmi girişi yok sanıyorum 1100MK da olduğu gibi ? Onun yerine hdmi çıkış ARC olarak mı geçiyor ?

2) Bunun kule tipli arka hoparlörlü model hangisi ?

6-7 model var baka baka kafa kalmadı artık ama sayende bu modele baya bi yakınlaştım tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 1 Kasım 2013; 23:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

-Smart olayı güzel.
    -Altyazı boyutu ve yeri ayarlanabiliyor.

hocam çok teşekkürler.

1) Hdmi girişi yok sanıyorum 1100MK da olduğu gibi ? Onun yerine hdmi çıkış ARC olarak mı geçiyor ?

2) Bunun kule tipli arka hoparlörlü model hangisi ?

6-7 model var baka baka kafa kalmadı artık ama sayende bu modele baya bi yakınlaştım tekrar teşekkürler

1. evet hdmi arc destekli
    2.kule tipi olanının modeli 6730T.
    Lg genelde ses ve görüntü formatlarında daha esneklik sağlıyor. O nedenle tercih ettim.

• hocam selamlar, ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.
    hoparlörleri duvara monte ederek kullanmayı düşünüyorum açıkcası, içerisinden herhangi bir aparat çıkıyor mu bunun için ?
    bir de şöyle bir sorum var, iphone, ipad için bluetooth vasıtasıyla ses alınabiliyormuş bu aletle. peki benim macbook air'imi de bu şekilde kullanabilir miyim, bluetooth var alette sonuçta, bluetooth hoparlölr gibi kullanmak için bir engel olmaması lazım diye düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandro Botticelli

hocam selamlar, ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.
    hoparlörleri duvara monte ederek kullanmayı düşünüyorum açıkcası, içerisinden herhangi bir aparat çıkıyor mu bunun için ?
    bir de şöyle bir sorum var, iphone, ipad için bluetooth vasıtasıyla ses alınabiliyormuş bu aletle. peki benim macbook air'imi de bu şekilde kullanabilir miyim, bluetooth var alette sonuçta, bluetooth hoparlölr gibi kullanmak için bir engel olmaması lazım diye düşünüyorum ?

hoperlörlerin arkasında askı için delik var.Yani duvara dübel ve kafası biraz dışarıda vida takın ve montajını buna yapın.
    macbook bende de var fakat denemedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 10 Kasım 2013; 10:32:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam selamlar, bende bu ses sisteminden aldim.ilk optik ses cikisli sistemim. Digiturk hd cihaz kullaniyorum.optik girisi mevcut. Tv m lg 60PH670S optik giris mevcut. Baglantiyi nasil yapayim oneri verebilir misin ? Kendimce soyle yaptim , dogrumu bilemiyorum.

Digiturk-->optik kablo-->bh6730-->hdmi-->tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam selamlar, bende bu ses sisteminden aldim.ilk optik ses cikisli sistemim. Digiturk hd cihaz kullaniyorum.optik girisi mevcut. Tv m lg 60PH670S optik giris mevcut. Baglantiyi nasil yapayim oneri verebilir misin ? Kendimce soyle yaptim , dogrumu bilemiyorum.

iki şekilde de olur.
    ister d.turk den
    ister tv den (eğer varsa)
    tv den almanın avantajı, başka bir cihaz bağladığınızda da (konsol,media player vs.) sesini alırsınız.
    Tamamdir hocam,eywallah saolasin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

iki şekilde de olur.
    ister d.turk den
    ister tv den (eğer varsa)
    tv den almanın avantajı, başka bir cihaz bağladığınızda da (konsol,media player vs.) sesini alırsınız.

hocam bende aldım cihazı fakat arka hoparlörlerden istediğim sesi alamıyorum cihaz evi bangır bangır bi sinema salonuna çvirmiyor gibi geldi? montajı kendim yapmıştım hata mı yptım acaba bağlarken?ya da ayar var mı ? benim bilemediğğim

• konuyu hortlaşmış gibi olacam ama bu sistem ilgimi çekti almayı düşünüyorum şimdiye kadar kullandığınızdan memnunmusunuz ses performansı nasıl. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangeRWooL

konuyu hortlaşmış gibi olacam ama bu sistem ilgimi çekti almayı düşünüyorum şimdiye kadar kullandığınızdan memnunmusunuz ses performansı nasıl. Teşekkürler.

fiyat performansta cok cok iyi al rahat edersin

• DangeRWooL kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ve son derecede memnunum ebatına aldanmayın kule tipi değil diye düşünmeyin yanılırsınız.Ben optik ile normal lg tv de kullanıyorum iyi ki almışım diyorum.Samsung sinema sistemi almıştım beğenmedim sonra arızalı olduğunu söylediler ,o ara bu sistem 449 tl ye düşmüştü değiştirip bunu aldım.Çok kullanışlı ,memnun kalacağınızı düşünüyorum.Fonksiyon olarak neredeyse yok yok ve hepsiniı rahat bi şekilde kullanabiliyorsunuz.Umarım bu fiyata bulursunuz.Bu arada alalı 2-3 ay oldu sanırım.
  • yorumlarınız için teşekkürler galiba bu ürünü alıcam ama şuan fiyatı en ucuz 650tl daha ucuza varsa bilgilendirirmisiniz lütfen yoksa almak için beklemelimiyim
  • o fiyatlarda oluyor hep ama buraz arastir gold da bazen dip yapiyo urun

valla şöyle diyeyim ben alırken internetgold da 599 du ama gold mağazada 449 du şaşırmıştım hemen değişimden aldım hatta dedim onlara internet fiyatı yüksek neden burada düşük dedim yooo dediler ,bende fazla ses çıkarmadım.bu arada ürün sıfırdı teşhir falan değildi.dediğin fiyat yüksek bekle derim.
  • sizide çok bunalttım ama sizden son ricam ürünün sesini kayıt altına alıp paylaşırmısınız.teşekkürler
    üzgünüm...zaten öyle fikir sahibi olamazsın.
  • samil1492 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım cihaz dts formatını açıyor mu, bu sistemi almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.