Şimdi Ara

LG AS-W126mmF0 Prestige inverter kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Köylü şu testi video ya alırken birde klima hava emişine dereceni koyda onuda görelim.bakalım ne emiyor,ne üflüyor kaç watt çekiyor.
    Birde senin flaplarda takla atıyor galiba Diamondlar gibi.Telefon dandik bilader görüntü puslu.Bak dikkat et kurtlar puslu havayı sever ha!!

    bir ara bakarız. iyi olur o zaman sana bazı şeylerde sorarım. ama klima burayı serinletmeyi başarmasa zaten kısamazki. ben hava iyica ısınsın ozaman çekim yaparım hem ev boyanacak evd enoy akokusu vs olduğundan daha çok kapı pencere açıp zorlamış olurum klimaları diğer markalarıda çekerim videoya. pencere diyince ömer abiye selam söylemek lazım hala aramadım ya.

    ya birde güneş olduğunda video çekimi vs için değil telefon fotoğraf makinesi bile yansıtıyor görüntüyü. zaten derecelerin vs camalrında yansıyan ışık yüznden düzgün foto bile çekilmiyor.

    ulen harbi kılsın zamanında kendi sattığın me leri unutmuşsun işine gelmediğindenmi acaba daha geçende yazdım sordum sana sen saçmaladın bencede en güzeli takla atan flap al bak yazıdkların altta

     LG AS-W126mmF0 Prestige inverter kullanan var mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chesster1977

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chesster1977

    quote:

    Orijinalden alıntı: xbr

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Kullananı bizzat göremedik daha ama,skvr ile karşılaştırmak bu klimaya hakaret olur Tos.P serisi ile karşılaştırılabilir.Ben cihazı stand ta yakından inceledik ,kaliteli bir ürün,görünüş muhteşem,teknik değerler ise fevkaladenin fevkinde.Fiyat tabiki de biraz yüksek,ama bana kalırsa değer,tabikişinin bütçesine göre değişir.Bu cihaz bu parayı hakkeder bence.

    Bu kadar yağladık ,balladık ,hadi alın kullanın da görelim gariii!!


    Teşekkürler üstat yorumların için.Bende 12m'lik odam için performanslı 7-9 btu bakıyorum.Eer-Cop değerleri 3,5-5 civarı başka bildiğiniz model var mı?

    "Chesster1977" 9'luk fiyatı sordunuz mu peki?

    Yok. O zaman için düşünmediğimden sormadım. Bu aralar 9köy beyefendinin büyük alanları küçük klima ile soğutabilirsiniz, gereksiz harcama yapmayın fikrini de takip ediyorum. Bu anlamda 9000'lik aklıma girmeye başladı.

    Bu aralar 9köy beyefendinin büyük alanları küçük klima ile soğutabilirsiniz, gereksiz harcama yapmayın fikrini de takip ediyorum.

    teşekkür ederim takibiniz için. bir ayrıntıyo belirteyim benim burada esas demek istediğimi tek alan için alınız yanir bir oda veya bir salorn gibi. mesela şöyle tek bir odaya 12lik lazımsa 9luk bile yeter gibi.

    ama kendi kullandığım klima oldukça büyük alanda. burdaki avantajımsa odaların hole açılması. klima ters bir yönde dursa bu etkiyi göstermez bu durumları göz ardı etmeyin

    bizler hep ekonomi açısndan bakıyporuz duruma yoksa mutlak her alan için ayrı makine alınması lazım

    Şu mesajımda kullanım alanımı ifade etmiştim kocausta da Mitsubishi İnverter MSZ-GE35VA tercihini ifade etti ama ücretine dikkat ettiğimde 3.500 gibi gördüm. Bu benim için yüksek bir rakam. LG Prestige İnverter serisi olabilir. Mesela 12.000'lik AS-W126MMF0 veya 9.000'lik LG AS-W096MMF0 . Aslında 9000'lik olan 5,6 COP EER değerleri var. Harika görünüyor ama ifade ettiğim gibi geniş bir oda ve güney cephe full güneş alıyor. Kışın pek güzel ama İstanbul'da yaz sıcağını cidden hissediyoruz. 9000'lik acaba yeterli olur mu? Yeterli olduğu zaman enerji kullanımı acaba artarak 12.000'lik ten fazla olarak faturaya yansır mı? Aklımda bu tip soru işaretleri var. Maalesef biraz da pimpirikli birisiyim iyice incelemeden domates bile alamama huyum var. Acaba nasıl hareket etsem en fiyat-performans bakımından ideali olur? Marka takıntım yok ama güvenilir markalardan vazgeçemiyorum (belki de var!?) :)

    Önceki mesajımda yazmayı düşünemediğim bir not da evde bebek olması. Son olarak odanın bir krokisini çizsem klimayı yerleştirme konusunda tavsiyenizi alabilir miyim?

    dostum tabi bir çizm yapın. ben şahsen mitsubishi electricten şaşmam. lg daha tam denenmedi ve yeni bir ürün

    flapları yüzünden soğuk çarpma sorunu olabilir diyor birol usta. bahar kampanyasından basediliyor me için bence acele edin. ayrıca lg yi dah aöncee inceledin eurovetteki modelle kodları tutmuyor. cop yüksek olsa bile çok takmayın. bir çok durumda gerçekçi olmayabiliyor. benim eski me klimamın cop değerleri düşük ama bir dolu video yayınladım nasıl tasarruflu çalıştığına dair.

    bu konuda sn testereci dostumuzun bir sözü baya güzel ölçü olabilir. kendisinede selam olsun.

    http://i.imgur.com/fUjZxaL.png

    forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71190711

    http://forum.donanimhaber.com/m_70536228/f_//tm.htm#71190711





    merhaba bende almayı dusunuyorum lg. sogutması ve eletrık sarfıyatı nasıl. kaç liira etkiliyor faturayı.




  • bende aynı modelden almayı dülşünüyorum kullanan arkadaş yorumunu bekliyorum
  • aaaa352 A kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaş neden yorum yapmıyor acaba ?
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    ben daha almadım ramazandan önce alıcam insallah.
    @quatrros
  • Ben geçen gün aldım ve bugün bağlantısı yapılacak. 12 000 btu olan modeli aldım. Umarım pişman olmam. Ürün bağlandıktan sonra yorumlarımı yazarım.
  • ne kadara ve nereden aldiginizi paylasirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XCrazyBLaderX

    ne kadara ve nereden aldiginizi paylasirmisiniz

    Aydın lg bayisinden 2400 TL ye aldım. Yarın ilk izlenimlerimi yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenbalci


    quote:

    Orijinalden alıntı: XCrazyBLaderX

    ne kadara ve nereden aldiginizi paylasirmisiniz

    Aydın lg bayisinden 2400 TL ye aldım. Yarın ilk izlenimlerimi yazacağım.

    hadi bakalım bekliyoruz
  • Evet cok profosyonel bir inceleme yapamayabilirim ama elimden geldigince anlatmaya calisacagim. Ürün gerçekten çok sessiz. Klimayi taktigimiz oda 28 metre kare ve odayi yaklasik 10 dakkada komple sogutuyor. Yatak odasinda oldugu icinde sabaha kadar en dusuk ayarda calistiriyoruz. Ayrica isisan servisi montaj isini cok temiz yapti. Sorusu olan varsa cevaplamaya calisirim.

    not: kusuruma bakmayin mobilden yazdigim icin cok yazim hatasi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de 2249 TL'ye Prestige Inverter V 9000 BTU olanını aldık yeni, her türlü soru işaretini gidermeye çalışırız. Çünkü cihaz parasına göre çok iyi bir cihaz, herkes bunu değerlendirmeli. Çok çok sessiz, 5,6 Isıtma - soğutma COP (9000 için) ile enerji verimliliği çok yüksek. Isıtma için 22000 BTU'ya kadar da çok etkili. Kendisi baya şık, ve fonksiyonları gayet güzel. Kore üretimi.

    Bu arada size gelen servis vakumlama yaptı mı acaba? Bize gelen LG'nin bunu önermediğini ve manometre bağlayarak süpürme denen bir uygulama yaptıklarını söyledi. Forumlarda okuduğumuzu ve şiddetle önemli olduğunun söylendiğini belirterek baya ısrar ettik, teslim belgesine firmaya bildirmek üzere not düşerek isterseniz yaparım ve ama bu cihazda uygun olmaz, ileride sorun çıkarırsa bilemem dedi. Bu vakum işinin aslen R22 gaza sahip cihazlarda önemli olduğunu söyledi. R410A için bunun gerekmediğini hatta zarar verdiğini söyledi. Başta tam tersi yönünde bilgilendirmede bulunmuş firma ama şu an bu şekilde söylüyorlarmış. Kendisi de teknik olarak bunun neden zararlı olacağını anlattı. O konuda emin olamadık tabi ama bir bildiği vardır dedik. Sonuçta LG bu şekilde söylüyor diyor. Yine Isısan servisi.

    Düzeltme: Faydalı olması açısından "klima tavsiyesi" konusuna yazdığım yorumun bir kısmından alıntılayarak aldığımız yeri ekliyorum.

    Piyasayı araştırdığımızda gerçek anlamda hem muadili cihazlar arasında hem de aynı cihazın piyasadaki en uygun fiyatı veren yer olarak aşağıdaki siteyi bulduk. Arayıp konuştuk güven duyunca siparişini verdik, aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün elimize ulaştı. 2249 TL'ye 9 Taksit ile ve ücretsiz kargo şeklinde aldık. Ürün resmi distribütör yani Bosch Termoteknik İthalatı olan bir ürün. Montajını LG tarafından yönlendirilen Isısan servisleri yapıyor. Bunları yazıyorum çünkü uygun fiyat veren yerlerde paralel ithalat tarzı satışlar olabiliyor ve biz de bunlara dikkat ediyoruz.

    https://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    http://www.denix.com.tr/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    İkisi de kardeş firmaymış. Aradığımızda sorduk ve biz ensonbak.com üzerinden aldık. Denizli merkezli bir firma. Güven, ilgi ve memnuniyet konusunda gayet olumlu yönde fikirlerimiz.

    Eğer yorumlarımı ve ufak değerlendirmelerimi okumak istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_401/tm.htm adresinde 3 adet yazım mevcuttur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 7 Temmuz 2013; 3:56:35 >




  • sERİNLİK GELDİ VALLA :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkerden

    Biz de 2249 TL'ye Prestige Inverter V 9000 BTU olanını aldık yeni, her türlü soru işaretini gidermeye çalışırız. Çünkü cihaz parasına göre çok iyi bir cihaz, herkes bunu değerlendirmeli. Çok çok sessiz, 5,6 Isıtma - soğutma COP (9000 için) ile enerji verimliliği çok yüksek. Isıtma için 22000 BTU'ya kadar da çok etkili. Kendisi baya şık, ve fonksiyonları gayet güzel. Kore üretimi.

    Bu arada size gelen servis vakumlama yaptı mı acaba? Bize gelen LG'nin bunu önermediğini ve manometre bağlayarak süpürme denen bir uygulama yaptıklarını söyledi. Forumlarda okuduğumuzu ve şiddetle önemli olduğunun söylendiğini belirterek baya ısrar ettik, teslim belgesine firmaya bildirmek üzere not düşerek isterseniz yaparım ve ama bu cihazda uygun olmaz, ileride sorun çıkarırsa bilemem dedi. Bu vakum işinin aslen R22 gaza sahip cihazlarda önemli olduğunu söyledi. R410A için bunun gerekmediğini hatta zarar verdiğini söyledi. Başta tam tersi yönünde bilgilendirmede bulunmuş firma ama şu an bu şekilde söylüyorlarmış. Kendisi de teknik olarak bunun neden zararlı olacağını anlattı. O konuda emin olamadık tabi ama bir bildiği vardır dedik. Sonuçta LG bu şekilde söylüyor diyor. Yine Isısan servisi.

    Düzeltme: Faydalı olması açısından "klima tavsiyesi" konusuna yazdığım yorumun bir kısmından alıntılayarak aldığımız yeri ekliyorum.

    Piyasayı araştırdığımızda gerçek anlamda hem muadili cihazlar arasında hem de aynı cihazın piyasadaki en uygun fiyatı veren yer olarak aşağıdaki siteyi bulduk. Arayıp konuştuk güven duyunca siparişini verdik, aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün elimize ulaştı. 2249 TL'ye 9 Taksit ile ve ücretsiz kargo şeklinde aldık. Ürün resmi distribütör yani Bosch Termoteknik İthalatı olan bir ürün. Montajını LG tarafından yönlendirilen Isısan servisleri yapıyor. Bunları yazıyorum çünkü uygun fiyat veren yerlerde paralel ithalat tarzı satışlar olabiliyor ve biz de bunlara dikkat ediyoruz.

    https://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    http://www.denix.com.tr/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    İkisi de kardeş firmaymış. Aradığımızda sorduk ve biz ensonbak.com üzerinden aldık. Denizli merkezli bir firma. Güven, ilgi ve memnuniyet konusunda gayet olumlu yönde fikirlerimiz.

    Eğer yorumlarımı ve ufak değerlendirmelerimi okumak istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_401/tm.htm adresinde 3 adet yazım mevcuttur.

    Bize gelen servis Ben birsey demememe ragmen vakumlama isini gerceklestirdi. Sordugumda da kesinlikle yapilmasi gerekir dedi. Size isisan servisimi geldi yoksa farkli bir servis mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkerden

    Biz de 2249 TL'ye Prestige Inverter V 9000 BTU olanını aldık yeni, her türlü soru işaretini gidermeye çalışırız. Çünkü cihaz parasına göre çok iyi bir cihaz, herkes bunu değerlendirmeli. Çok çok sessiz, 5,6 Isıtma - soğutma COP (9000 için) ile enerji verimliliği çok yüksek. Isıtma için 22000 BTU'ya kadar da çok etkili. Kendisi baya şık, ve fonksiyonları gayet güzel. Kore üretimi.

    Bu arada size gelen servis vakumlama yaptı mı acaba? Bize gelen LG'nin bunu önermediğini ve manometre bağlayarak süpürme denen bir uygulama yaptıklarını söyledi. Forumlarda okuduğumuzu ve şiddetle önemli olduğunun söylendiğini belirterek baya ısrar ettik, teslim belgesine firmaya bildirmek üzere not düşerek isterseniz yaparım ve ama bu cihazda uygun olmaz, ileride sorun çıkarırsa bilemem dedi. Bu vakum işinin aslen R22 gaza sahip cihazlarda önemli olduğunu söyledi. R410A için bunun gerekmediğini hatta zarar verdiğini söyledi. Başta tam tersi yönünde bilgilendirmede bulunmuş firma ama şu an bu şekilde söylüyorlarmış. Kendisi de teknik olarak bunun neden zararlı olacağını anlattı. O konuda emin olamadık tabi ama bir bildiği vardır dedik. Sonuçta LG bu şekilde söylüyor diyor. Yine Isısan servisi.

    Düzeltme: Faydalı olması açısından "klima tavsiyesi" konusuna yazdığım yorumun bir kısmından alıntılayarak aldığımız yeri ekliyorum.

    Piyasayı araştırdığımızda gerçek anlamda hem muadili cihazlar arasında hem de aynı cihazın piyasadaki en uygun fiyatı veren yer olarak aşağıdaki siteyi bulduk. Arayıp konuştuk güven duyunca siparişini verdik, aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün elimize ulaştı. 2249 TL'ye 9 Taksit ile ve ücretsiz kargo şeklinde aldık. Ürün resmi distribütör yani Bosch Termoteknik İthalatı olan bir ürün. Montajını LG tarafından yönlendirilen Isısan servisleri yapıyor. Bunları yazıyorum çünkü uygun fiyat veren yerlerde paralel ithalat tarzı satışlar olabiliyor ve biz de bunlara dikkat ediyoruz.

    https://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    http://www.denix.com.tr/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html

    İkisi de kardeş firmaymış. Aradığımızda sorduk ve biz ensonbak.com üzerinden aldık. Denizli merkezli bir firma. Güven, ilgi ve memnuniyet konusunda gayet olumlu yönde fikirlerimiz.

    Eğer yorumlarımı ve ufak değerlendirmelerimi okumak istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_401/tm.htm adresinde 3 adet yazım mevcuttur.

    kardeş hayırlı olsun klimanız.

    beni yanlış anlamayında bu adamalra nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum inanın. şuan klimanız Allah a emanet. vakum klimanın canı olup uzun yaşmasına sağlayan bir durumdur. dikkat edi,n alrko olsun me olsun bu durumda çatır çatı klimalarını iade alıyrolar veya değişim yapıyorlar. sen çalış kazan servis içine etsin klimanın. moraliniz bozulacak ama o konularda hepimiz kazık yedik boşa açmadık o konuları şahsınzı için demiyorum ama. ianatal hala dolu yeni konu açıyor millet sonuçtada bu durumlar ortaya çıkıyor. sanki milletin tek uyanıkları yeni konu açanlar. zaten çok önemli olmayanlarada cevap bile alamıyorlar devamlı yazan arkadaşlardan.
    birde emreder gibi KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN::: diye başlık atanlar yokmu....hay hay efendim koca ana konu dursun sen aynı konuyu aç cevap bekle.

    neyse ben şahsen yerinizde olsam en azından dış üniteyi değiştirttiririm yada paramı iade alıp gider gözümle gördüğüm sıfır olarak gene aynı üründen alırım.




  • Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

    Evet Isısan servisi. LG'nin 444 lü numarasından yönlendirilen ve araştırdığımızda da doğru olduğunu gördüğümüz Isısan servisi olan Alkar İklimlendirme geldi. Üzerilerinde Isısan T-shirtleri ve araçlarında da LG logosu vardı. Ancak işte vakum konusunda forumdan elde ettiğimiz bilgilere göre vakum konusunun çok önemli olduğunu ayrıca montaj kılavuzunda da vakum işleminin bulunduğunu belirtmemize rağmen, ısrarla bu işlemi yapmaktan kaçındı. Hatta LG'nin bu konuda talimatı olduğunu belirtti. Montaj kılavuzunda yer alması hususunda cihazın iç ünitesinin birebir resmi olduğunu söylediğimiz halde, bu kılavuzların her tür cihazın içinden çıktığı o yüzden belirtilmiş olabileceğini ifade etti. Hatta interter yada 410 gazlı klimaların borularının ince olduğunu ve vakum yapılmasının ileride sorun ve tıkanmalara sebep olabileceği, LG'nin talimatları ışığında da cihazın sağlığı açısından yapılmaması gerektiğinde ısrar etti. Servis elemanının bu sözleri bizi tatmin etmese de yapacak birşeyimiz yoktu.

    Bu hususu LG teknik destek birimine iletmeye karar verdik. Cihaz değişimi veya başka uygulamalar konusunda nasıl bir yöntem takip etmeliyiz? Zira, 9köy'ün bu konu hakkındaki yorumlarına tamamen katıldığım için servis elemanının bizi kandırdığını düşünmek başka seçenek aklıma gelmiyor. Epey canımız sıkıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 7 Temmuz 2013; 22:51:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkerden

    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

    Evet Isısan servisi. LG'nin 444 lü numarasından yönlendirilen ve araştırdığımızda da doğru olduğunu gördüğümüz Isısan servisi olan Alkar İklimlendirme geldi. Üzerilerinde Isısan T-shirtleri ve araçlarında da LG logosu vardı. Ancak işte vakum konusunda forumdan elde ettiğimiz bilgilere göre vakum konusunun çok önemli olduğunu ayrıca montaj kılavuzunda da vakum işleminin bulunduğunu belirtmemize rağmen, ısrarla bu işlemi yapmaktan kaçındı. Hatta LG'nin bu konuda talimatı olduğunu belirtti. Montaj kılavuzunda yer alması hususunda cihazın iç ünitesinin birebir resmi olduğunu söylediğimiz halde, bu kılavuzların her tür cihazın içinden çıktığı o yüzden belirtilmiş olabileceğini ifade etti. Hatta interter yada 410 gazlı klimaların borularının ince olduğunu ve vakum yapılmasının ileride sorun ve tıkanmalara sebep olabileceği, LG'nin talimatları ışığında da cihazın sağlığı açısından yapılmaması gerektiğinde ısrar etti. Servis elemanının bu sözleri bizi tatmin etmese de yapacak birşeyimiz yoktu.

    Bu hususu LG teknik destek birimine iletmeye karar verdik. Cihaz değişimi veya başka uygulamalar konusunda nasıl bir yöntem takip etmeliyiz? Zira, 9köy'ün bu konu hakkındaki yorumlarına tamamen katıldığım için servis elemanının bizi kandırdığını düşünmek başka seçenek aklıma gelmiyor. Epey canımız sıkıldı.

    kardeş inanın ben bu durumlardan dolayı paranoyak oldum. herkez tabiki her şeyibilemez ama insanımızdaki mantık hala aynı. işi bilmediğinizi anlayınca bir şekilde insanı kandıryorlar. şimdi siğz bu adamı şiakyet etseniz servis merkezi bu adamı sorgulasa ben öyle demedim der çıkar işin içinden. ispatat edemezsiniz.

    ben bu yüzden her önemli pazarlığımda ille bir şekilde ses kayıt etmezsem rahat edemiyorum. bu gibi yalancı işine geldiği gibi konuşan insanalrı bildiğim için.

    daha sonrasında istrese inkar etsin isterse ses kaydetmek yasak olsun. affedin kendi sahtekarlığını görmeyip beni mahkemeye versin. kişiliğinden karakterinden emin olan korkmayan adamın neden özel hayatına müdahele olsunki pazarlık konularındaki ses kaydı.. zaten net olarak bir kanun yok bu kayıt meselelerinde. çağrı merkezlerini arayınca görüşmemiz size daha iyi yardımcı olabilmek için veya hizmet kalitesi açısından kaydedilecektir vs dediklerinde, hayır kaydetmeyin deme hakkınız varmı? burda bile hukuku çiğneyici çok ince bir madde var. sony çağrı merkezi bu durumu çok güzel aşmaya çalışmış ardından dolaşmış görüşmeye devam etmek için 1'i onaylamıyorsanız 2'yi daha güzel bir baskı uygulamış. neyse her durum aşağı yukarı böyle bu memlekette.


    bende bu yüzden hiç koırkmam alırımn ses kaydımı insanların bu ikiyüzlülüğünü bildiğim için. sonrada inakr ettiklerinde sen bana bunu dedinmi demedinmi meselesinde suratlarına çarpıyorum. çok ağırlarına gidyor doğrular deliriyor bir çoğu.




  • Ama işin ilginç yanı bizim klimayı takmaya gelen Aydın Isısan servisi kendilerinden bir talepte bulunmadan bu vakumlama işini gerçekleştirdi. Kendilerine sorduğumda bütün Isısan servislerinin bunu yapmak zorunda olduğunu, bu işlemin makinanın ömrünü uzattığını söyledi. Üstelik 30 dakika falan sürdü sanırım vakum işi.
  • Kullanıcılar tarafından denenmediği ve kullanılmadığı için çekimser kalınan bir. ürün soru işaretleriyle dolu bence ???? Kıs performansını görmek lazım, kanıtlarsa kendini alınır.
  • Bizzat kullanan biri olarak size şöyle özetleyebilirim.. ' 24 saat çalıştırısanız 1 ampül kadar enerji harcar !! '
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkerden

    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

    Evet Isısan servisi. LG'nin 444 lü numarasından yönlendirilen ve araştırdığımızda da doğru olduğunu gördüğümüz Isısan servisi olan Alkar İklimlendirme geldi. Üzerilerinde Isısan T-shirtleri ve araçlarında da LG logosu vardı. Ancak işte vakum konusunda forumdan elde ettiğimiz bilgilere göre vakum konusunun çok önemli olduğunu ayrıca montaj kılavuzunda da vakum işleminin bulunduğunu belirtmemize rağmen, ısrarla bu işlemi yapmaktan kaçındı. Hatta LG'nin bu konuda talimatı olduğunu belirtti. Montaj kılavuzunda yer alması hususunda cihazın iç ünitesinin birebir resmi olduğunu söylediğimiz halde, bu kılavuzların her tür cihazın içinden çıktığı o yüzden belirtilmiş olabileceğini ifade etti. Hatta interter yada 410 gazlı klimaların borularının ince olduğunu ve vakum yapılmasının ileride sorun ve tıkanmalara sebep olabileceği, LG'nin talimatları ışığında da cihazın sağlığı açısından yapılmaması gerektiğinde ısrar etti. Servis elemanının bu sözleri bizi tatmin etmese de yapacak birşeyimiz yoktu.

    Bu hususu LG teknik destek birimine iletmeye karar verdik. Cihaz değişimi veya başka uygulamalar konusunda nasıl bir yöntem takip etmeliyiz? Zira, 9köy'ün bu konu hakkındaki yorumlarına tamamen katıldığım için servis elemanının bizi kandırdığını düşünmek başka seçenek aklıma gelmiyor. Epey canımız sıkıldı.

    Isısan bu sektörün en başta gelen profesyonel bir yapıda firmasıdır.Servis eğitimlerini bizzat kendi binalarında bulunan gerçek dersliklerde servis eğitimi verir. Ama buna rağmen hala böyle öküzler çıkıyor malesef .Bence bu ifadenizi direk Isısan a iletiniz.

    Öküz herifler ,borular tıkanırmış ha!!!!!!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.