Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satsın herkes bence bu makinayı bıktık sorunlarından hepimiz ne satış sonrası destek var ne birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bugün kargom geldi.
    "Yasal sürede yedek parçası gelmedi" nedeniyle "CİHAZ BAYİİ TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLECEK" kararlı iade talep formu geldi.
    Bu hafta içinde bir gün vatanbilgisayar'a giderim artık.

harddisk i neden değiştireceklerdi peki? benim bilgisayarda durduk yere donup kalıyor hiç bi işlem yapmıyor touchpad deki led bile donup kalıyor. recovery yaptım ama düzelmedi. muhtemelen hdd bozuldu galiba? ben göndersem benimkinide değiştirirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_006

selam arkadaşlar benim de lap topun karışık olmakla beraber tuşlar basmıyor aradan üç beş dakika geçince basmaya başlıyor. Bir de son beş gündür laptopun fare bölümü (synaptics) çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

ürünü alanların %90 ında bu sorun var. kalvye basmama sorunu. servise gönder klavyeyi değiştiriyorlar. ben gönderdiğimde 1 ay sürmüştü değiştirmeleri.
  • arkadaslar teknik servisin sitesinde değişim onayı bekliyor diyor şimdi ne olucak bana vatandan hediye çeki mi vericekler benim para iadesi isteme alma hakkım yok mu?Bilen birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bychass

arkadaslar teknik servisin sitesinde değişim onayı bekliyor diyor şimdi ne olucak bana vatandan hediye çeki mi vericekler benim para iadesi isteme alma hakkım yok mu?Bilen birileri var mı?

20 iş gününü geçirirseler hediye çeki isteme hakkın doğabilir. Yeterki 20 günden sonra yollarlarsa kabul etme kargoyu. Sizin işlem sonuçlanınca bana özel mesaj atar mısın hocam. Duruma göre ben de yollayacam makineyi parayı geri almak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: bychass

arkadaslar teknik servisin sitesinde değişim onayı bekliyor diyor şimdi ne olucak bana vatandan hediye çeki mi vericekler benim para iadesi isteme alma hakkım yok mu?Bilen birileri var mı?

20 iş gününü geçirirseler hediye çeki isteme hakkın doğabilir. Yeterki 20 günden sonra yollarlarsa kabul etme kargoyu. Sizin işlem sonuçlanınca bana özel mesaj atar mısın hocam. Duruma göre ben de yollayacam makineyi parayı geri almak için

bakalım pazartesi arıcam para olarak alma hakkımda varmıs onu konuscam buraya yazarım.

• Daha önce yazmıştım ben vatandan hediye çeki almıştım bozulan laptopumdan dolayı. Bugün lenovo y570 aldım i7 işlemci, 8gb ram, 64gb ssd, gt555 ekran kartlı.. 824TL fark verdim. Hayırlı olur inşallah.
  • quote:

Daha önce yazmıştım ben vatandan hediye çeki almıştım bozulan laptopumdan dolayı. Bugün lenovo y570 aldım i7 işlemci, 8gb ram, 64gb ssd, gt555 ekran kartlı.. 824TL fark verdim. Hayırlı olur inşallah.

Hocam yeni aldığınız bilgisayarın özellikleri çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun. Garanti belgesini bulabilirsem ben de yollayacağım hazır klavyesi basmıyor Bana da verirlerse hediye çekini ben de güzel birşey almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Daha önce yazmıştım ben vatandan hediye çeki almıştım bozulan laptopumdan dolayı. Bugün lenovo y570 aldım i7 işlemci, 8gb ram, 64gb ssd, gt555 ekran kartlı.. 824TL fark verdim. Hayırlı olur inşallah.

Hocam yeni aldığınız bilgisayarın özellikleri çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun. Garanti belgesini bulabilirsem ben de yollayacağım hazır klavyesi basmıyor Bana da verirlerse hediye çekini ben de güzel birşey almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim. İlk izlenimlerim gayet iyi yeni notebook'um için. Umarım senin için de aynı süreç gerçekleşir.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. İlk izlenimlerim gayet iyi yeni notebook'um için. Umarım senin için de aynı süreç gerçekleşir.

İnşallah hocam Kazasız belasız kullanda bu LG gibi saçma sapan sorunlar çıkarmasın. Benimkinin maşallahı var klavye sorunu dışında birşey olmadı. Ocakta almışım 2011 de daha vakit var perte çıkarayım iyice hem vakit geçtikçe parçada azalacak ellerinde mecbur hediye çeki Siz klavyeden dolayı mı yolladınız. Ben yollarsam klavye sorunu diyeceğim başka sorun yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekicaner

quote:

Orijinalden alıntı: aygun59tr

Arkadaşlar ben home premıum u silip kendım ultımate kurmuştum recovery bolumu aynı şekilde duruyor onu hiç ellemedim ama recovery nasıl devreye sokucağımı bulamıyorum ve recovery yapamıyorum nasıl devreye sokulabiliceğini bilen varsa yardım edebilir mi ?

Başlangıçta f11 bastığında herhangi birşey olmuyor büyük bir ihtimal.Lg recovery indirmeyi dene o program yapması lazımç

programı ındırdım bi şekilde bulup ama recovery bolumunun bulundugu dosyaların yerini belitmem lazı[DHTUBE=]m ama dosyaların nerde olduklarını bilmiyorum dosyaları nasıl gösterebilirm .
  • quote:

İnşallah hocam Kazasız belasız kullanda bu LG gibi saçma sapan sorunlar çıkarmasın. Benimkinin maşallahı var klavye sorunu dışında birşey olmadı. Ocakta almışım 2011 de daha vakit var perte çıkarayım iyice hem vakit geçtikçe parçada azalacak ellerinde mecbur hediye çeki Siz klavyeden dolayı mı yolladınız. Ben yollarsam klavye sorunu diyeceğim başka sorun yok çünkü.

Benimkinin de maşallahı vardı. 15 ay sonunda klavye basmama sorunu oluştu sadece. Başka hiçbir problemi yoktu.
    Ben böyle sonuçlanacağını da hiç düşünmemiştim. En iyi ihtimalle yeni klavye takarlar biraz da bakım yapıp gönderirler diyordum. Ama sonuç sandığımdan çok daha iyi oldu tabi. Teknik servis hizmetini bu vesileyle tekrar kutluyor ve tebrik ediyorum buradan.

• arkadaşlar bilgisayarın klavyesinde e tuşu yine basmıyor. daha önce aynı sorundan 2 dfa gitti bilgisayar. ilk ankaraya gönderdim sorun yok diye geri yolladılar sonra istanbula gönderdim klavye dğişti. şimdi aynı sorundan 3. kez göndreiyorum iade etme hakkına sahip miyim? hediye çeki almak için ne yapmam gerekiyo. ayrıca bilgisayar belli aralıklarla kitleniyo artık bi de aşırı ısınma var tabi. cvaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

arkadaşlar bilgisayarın klavyesinde e tuşu yine basmıyor. daha önce aynı sorundan 2 dfa gitti bilgisayar. ilk ankaraya gönderdim sorun yok diye geri yolladılar sonra istanbula gönderdim klavye dğişti. şimdi aynı sorundan 3. kez göndreiyorum iade etme hakkına sahip miyim? hediye çeki almak için ne yapmam gerekiyo. ayrıca bilgisayar belli aralıklarla kitleniyo artık bi de aşırı ısınma var tabi. cvaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

Sat kurtul dostum ;)

• Benimkinde de isinma sorunu var. Isindigi icin de fan cok calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

arkadaşlar bilgisayarın klavyesinde e tuşu yine basmıyor. daha önce aynı sorundan 2 dfa gitti bilgisayar. ilk ankaraya gönderdim sorun yok diye geri yolladılar sonra istanbula gönderdim klavye dğişti. şimdi aynı sorundan 3. kez göndreiyorum iade etme hakkına sahip miyim? hediye çeki almak için ne yapmam gerekiyo. ayrıca bilgisayar belli aralıklarla kitleniyo artık bi de aşırı ısınma var tabi. cvaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

Sat kurtul dostum ;)

satmaya kalksam aldığım fiyatın yarısına bile satamam heralde. :S

• Selam arkadaşlar Lg A510 uae12t modeli var elimde 21 ay oldu alalı sanırım garantisi 2 yıl oluyordu vatandan almıştım tuşlarda ufak tefek problemler olmasına rağmen sıkıntısı yok ancak aşırı ısınma problemi var garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak daha önce hiç göndermedim ve nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven1388

Selam arkadaşlar Lg A510 uae12t modeli var elimde 21 ay oldu alalı sanırım garantisi 2 yıl oluyordu vatandan almıştım tuşlarda ufak tefek problemler olmasına rağmen sıkıntısı yok ancak aşırı ısınma problemi var garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak daha önce hiç göndermedim ve nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İstanbul'daki servisine gönder. Ücreti karşı taraf ödüyor ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar Lg A510 uae12t modeli var elimde 21 ay oldu alalı sanırım garantisi 2 yıl oluyordu vatandan almıştım tuşlarda ufak tefek problemler olmasına rağmen sıkıntısı yok ancak aşırı ısınma problemi var garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak daha önce hiç göndermedim ve nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İstanbul'daki servisine gönder. Ücreti karşı taraf ödüyor ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

tamam adresini felan biliyorsanız söyleyebilirmisiniz ? ayrıca garanti belgesi bulamadım ancak faturası var o yeterli olurmu ?

• quote:

quote:

quote:

tamam adresini felan biliyorsanız söyleyebilirmisiniz ? ayrıca garanti belgesi bulamadım ancak faturası var o yeterli olurmu ?

Eskiden sitede her servisin adresi vardı ama şimdi kaldırmışlar. Bizi arayın size hangi servise göndereceğinizi söyleyelim deniyor. Bu numara verilmiş: 444 6 543
    Bir ara bakalım karşına çıkana da İstanbul'a göndermek istediğini ilet yardımcı olacaklardır.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.