Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekicaner

Klavye yüzünden servise götürdüm LG a510'u ..

Sonuc su arkadaslar cumartesi pazarlarıda sayarsak tam tamanına 12 gün oldu teşekkürler LG servisi..İstanbul ile konustum en az 20 iş günü diyorlar yok böyle bir olay.Canlı sohbetten görüsüyorum depoya ulasıp bu hafta içinde yollayacagız diyor.12 günde 1 klavye degisimi yapamadılar şiddetle kınıyorum.Yasal haklarım nedir şikayet etmek istiyorum..Teşekkürler.

Yasal hakkı falan boş ver bence dostum tüketici hakları koruma derneğine gitsen bile en az 2-3 ay daha beklersin benim arkadaşın klavyesi 1 ay da geldi biran önce bu vasat makinayı satıp kurtul derim

• Ben de klavye için 27 şubatta göndermiştim. Bir ay oldu. 23 iş günü toplamda.. Teknik servisinin çalışmasını hiç beğenmedim. Yapacakları şey altı üstü klavyesini değiştirip geri göndermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erl

Ya beyler A510 uae12t modelinde numpad'deki 4 işlem tuşlarını nasıl aktif hale getiriyoruz. Alalı 1 yıl oldu hala klavyeden 4 işlem tuşunu kullanmadım :D :D

+1 Bilen varsa yardımcı olun lütfen.
  • Beyler bende de 12T var klavye kafası esince basmıyor bazen. Klavye vidası takılı değil baktım basmıyor çıkarıyorum üfleyip geri takıyorum mis gibi çalışıyor. Servise yollasam kafadan 1 ay makinesiz kalcam. Benim makinenin maşallahı var. 8gb ram taktım. Ekran kartı OC'li, monitör aldım ona bağlayıp Battlefield 3 oynuyorum. Masaüstü pc kasası gibi oldu kerata :)
  • quote:

Klavye yüzünden servise götürdüm LG a510'u ..

Sonuc su arkadaslar cumartesi pazarlarıda sayarsak tam tamanına 12 gün oldu teşekkürler LG servisi..İstanbul ile konustum en az 20 iş günü diyorlar yok böyle bir olay.Canlı sohbetten görüsüyorum depoya ulasıp bu hafta içinde yollayacagız diyor.12 günde 1 klavye degisimi yapamadılar şiddetle kınıyorum.Yasal haklarım nedir şikayet etmek istiyorum..Teşekkürler.

benimkinin klavye değişimi tam 1 ay sürmüştü. defalarca servisi aramama rağmen.
  • bu gün bilgisayarım ilk defa dondu kaldı ve hiç bi işlem yapmadı. bende güç düğmesinden kapatıp açtım yaklaşık 2 saat sonra da mavi ekran verdi. böyle bi durumla karşılaşan var mı daha önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Ben de klavye için 27 şubatta göndermiştim. Bir ay oldu. 23 iş günü toplamda.. Teknik servisinin çalışmasını hiç beğenmedim. Yapacakları şey altı üstü klavyesini değiştirip geri göndermek.

Güzel bir haber aldım bugün cihazımla ilgili. 15 aylık ürünüme değişim kararı verilmiş. Bataryasını göndermemiştim, onu istediler.
    Cihazı aldığım yerde kullanmam için LG onaylı değişim fişi göndereceklermiş.
    Biraz fazla beklettiler ama sonu iyi oldu.
  • DEĞİŞİM KONUSUN DA PEKTE SIKINTI ÇIKARMIYOR TECPRO ARASIRA İSTİSNALAR OLUYO AMA YENİ ÜRÜN HAYIRLI OLSUN BU ARADA .BENCE ÜRETTİĞİ HER A510 SERİSİ İÇİN YANINDA BİRDE YEDEK KILAVYE VERSELERMİŞ İİ OLURMUS BAKSANA ALANLARIN %80 İ KLAVYE BASMAMA SORUNU İLE KARSILASIYOR BELLİKİ ELLERİNDE KLAVYE KALMAMIŞ ARTIK ALLAHTAN BENİMKİNDE ÖYLE BİR PROBLEM YOK 1 YILI ASKINDIR KULLANIYORUM HİÇBİR SORUNUM OLMADI BU ARALAR BİRAZ ISINIYO AMA İDARE EDER ODA SİMDİ DEDİMYA BENİMKİNDE BİSEY YOK DİYE YARIN ÖBURGUN YAZARIM FORUMA KLAVYE BASMIYO YADA BASKA BİSEYY :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

bu gün bilgisayarım ilk defa dondu kaldı ve hiç bi işlem yapmadı. bende güç düğmesinden kapatıp açtım yaklaşık 2 saat sonra da mavi ekran verdi. böyle bi durumla karşılaşan var mı daha önce?

az önce yine hiçbir sebep yokken dondu kaldı. 2. defa oluyo bu. sorunu bilen biri varsa lütfen cevap yazsın.
  • Benim vatan bilgisyardan aldığım A510 bilgisayarım aşırı ısınma, yavaşlama ve klavyede bazı tuşlar başmadığı için servise gönderdim hard disk ve klavye değişecek dediler 20 gün bekledi ve bugün 22.günü değişim onayı bekliyor. servisle görüşmeme istinaden değişim fişi göndereceklermiş ve aldığın yerde değiştirecekmişsin veya para iadesi alacakmışsın dediklerine göre fakat vatan bilgisayarın sitesine bakıyorum lg diye bir marka çıkmıyor.
    Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor yapan değiştiren iade alan varsa bilgi vermesini rica ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnernekolens

Benim vatan bilgisyardan aldığım A510 bilgisayarım aşırı ısınma, yavaşlama ve klavyede bazı tuşlar başmadığı için servise gönderdim hard disk ve klavye değişecek dediler 20 gün bekledi ve bugün 22.günü değişim onayı bekliyor. servisle görüşmeme istinaden değişim fişi göndereceklermiş ve aldığın yerde değiştirecekmişsin veya para iadesi alacakmışsın dediklerine göre fakat vatan bilgisayarın sitesine bakıyorum lg diye bir marka çıkmıyor.
    Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor yapan değiştiren iade alan varsa bilgi vermesini rica ederiz.

Bana da sana söylenenlerin birebir aynısı söylendi.
    Dün tecprodan mesaj geldi ürününüz kargoya verilmiştir diye. Sanırım değişim fişini gönderdiler. Yarın gelir herhalde. Buradan gelişmeleri aktarırım.

• Bugün kargom geldi.
    "Yasal sürede yedek parçası gelmedi" nedeniyle "CİHAZ BAYİİ TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLECEK" kararlı iade talep formu geldi.
    Bu hafta içinde bir gün vatanbilgisayar'a giderim artık.
  • arkadaşlar ben LG A510-UAE11T kullanıcısıyım. herkeste olduğu gibi bende de klavye sorunu vardı. 5 martta garantiye gönderdim. 20. iş gününde klavyeyi tedarik edemedikleri için değişim kararı almışlar. yedek parça temini yurtdışından yapılıyormuş. dünde yeni bilgisayarı kargoya vermişler. bugün yarın gelir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Engineer -- 4 Nisan 2012; 13:31:06 >
  • arkadaşlar biliyorum çok sorunlu bir model sanırım ama işlemcisi beni cezbediyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-lg-a510-u-ae12t-sifirdan-farksiz-80958287/detay

950 tlye 12 ay garantisi devam eden gayet temiz bir makine emvcut sizce alsammı ?

ısınma sorununa soğutucu alır çözerim diyorum zaten garantiside mevcut birşey oldumu gönderirim ?

sizce alayımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 4 Nisan 2012; 22:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

arkadaşlar biliyorum çok sorunlu bir model sanırım ama işlemcisi beni cezbediyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-lg-a510-u-ae12t-sifirdan-farksiz-80958287/detay

950 tlye 12 ay garantisi devam eden gayet temiz bir makine emvcut sizce alsammı ?

ısınma sorununa soğutucu alır çözerim diyorum zaten garantiside mevcut birşey oldumu gönderirim ?

sizce alayımmı

Valla ben hala 12T modelini kullanıyorum deli gibi oyun oynuyorum BF3 falan. Ekran kartına OC yaptım, 8gb ram taktım. Maşallah makine daha servis yüzü görmedi. Tıkır tıkır çalışıyor. Ama vatanda %25 indirimler oluyor. Onları denk getirirsen yeni bir modeli biraz daha farkla alabilirsin sana kalmış. Özellikle Dell tavsiye ediyorum. Taş gibi laptop yapıyor adamlar.

• iş günü olarak cumartesi pazarı sayıyormuyuz beyler garanti kapsamı için?

Birde 20gün olmussa benim laptopuda değiştirirlermi cevap verirseniz sevinirim.
  • Ben bugün vatanbilgisayar'a gittim. Değişim fişini verdim, onlar da bana firmada kullanabileceğim notebookun tutarında hediye çeki verdiler. Biraz fiyatlara baktım da pahalıydı. Artık %25 - %30 indirimlerini bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Ben bugün vatanbilgisayar'a gittim. Değişim fişini verdim, onlar da bana firmada kullanabileceğim notebookun tutarında hediye çeki verdiler. Biraz fiyatlara baktım da pahalıydı. Artık %25 - %30 indirimlerini bekleyeceğiz

vatan çok fena hocam fiyatlar aşırı artmış durumda bende gittim en dandik onboard ekran kartlı notebooklar dahi 1.000 tlden başlıyor görmüyeli baya kazık olmuşlar
  • quote:

iş günü olarak cumartesi pazarı sayıyormuyuz beyler garanti kapsamı için?

Birde 20gün olmussa benim laptopuda değiştirirlermi cevap verirseniz sevinirim.

dostum ben servisle konuştum. 20. iş gününde eğer parça gelmezse değiştiriyorlarmış. parçayı yurtdışından tedarik ediyoruz dediler. bugün yeni bilgisayarım elime ulaştı.
    tam 1 ay oldu. 5 martta göndermiştim. pazar değilde c.tesi sayılıyor işgününe
  • Arkadaşlar bilgisayarı satın aldığımız tutarı mı veriyorlar direk. Öyleyse ben de klavye basmıyor sebebiyle yollayayım hediye çekine çevirtip üstüne biraz daha para koyup başka bi model alayım Çok çakalca oldu ama varsa böyle bi olay değerlendirmek lazım. Ara ara klavye basmıyor benim de ama kendim söküp takıyorum düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.