Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yydn7

Arkadaşlar bilgisayarı satın aldığımız tutarı mı veriyorlar direk. Öyleyse ben de klavye basmıyor sebebiyle yollayayım hediye çekine çevirtip üstüne biraz daha para koyup başka bi model alayım Çok çakalca oldu ama varsa böyle bi olay değerlendirmek lazım. Ara ara klavye basmıyor benim de ama kendim söküp takıyorum düzeliyor.

Ellerinde klavye kalmadı büyük ihtimalle. Sonucu da mecburiyetten değişim..
    Bence böyle bir sorun varsa değerlendir bunu. Kendin yapacağına servise ver ya yenisini gönderirler ya da değişim fişini kaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

quote:

Arkadaşlar bilgisayarı satın aldığımız tutarı mı veriyorlar direk. Öyleyse ben de klavye basmıyor sebebiyle yollayayım hediye çekine çevirtip üstüne biraz daha para koyup başka bi model alayım Çok çakalca oldu ama varsa böyle bi olay değerlendirmek lazım. Ara ara klavye basmıyor benim de ama kendim söküp takıyorum düzeliyor.

Bence böyle bir sorun varsa değerlendir bunu. Kendin yapacağına servise ver ya yenisini gönderirler ya da değişim fişini kaparsın.

Yenisi gelirse sorunlu falan olur şimdi ya öyle de bi risk var. Değişim fişi dediğiniz bilgisayarı aldğımız ilk fiyatı vatanda kullanılacak hediye çekiyle mi değiştiriyorlar. Eğer öyleyse yollayıp beklemeye değer. Şimdi yollarız klavye yok diye sizin yolladığınızdan birini şutlarlar falan :) risk alsam mı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bugün servisi aradım klavye istanbuldan adanaya ulasmıs yarın laptopu götürüp taktıracagım sonunda klavyeme kavusacagım:))

Ben istanbula yollammıstım iyikide yollamamısım 20gün bilgisayarsız ne yapardım kim bilir.

Yarın gelismelerden sizi haberdar ederim..
  • quote:

quote:

quote:

Yenisi gelirse sorunlu falan olur şimdi ya öyle de bi risk var. Değişim fişi dediğiniz bilgisayarı aldğımız ilk fiyatı vatanda kullanılacak hediye çekiyle mi değiştiriyorlar. Eğer öyleyse yollayıp beklemeye değer. Şimdi yollarız klavye yok diye sizin yolladığınızdan birini şutlarlar falan :) risk alsam mı bilemedim.

Yeni bir bilgisayar geldiğinde onun garantisi eskipc üzerinden devam ediyo yani 2 yıl deil bnuda göz önünde bulundur. Eniyisi degişim fişi hatta iade edilebiliyomu o fişle acaba.

• quote:

quote:

quote:

Tecpro birçok markanın teknik servisini üstlenmiş bir firma. LG, Samsung, Philips ve daha birçoğu..
    Lg'nin kendi servisi olsa çıkarlarını düşünüp beni mağdur edebilir diye düşünebilirsiniz ama dediğim gibi tarafsız çalışan bir aracı kurum gibi düşünün.

Değişim fişi aldığın mağazadan ürününün yenisini almanı sağlıyor. Ben vatandan almıştım ve orada artık LG markalı laptoplar satılmadığı için bana hediye çeki verdiler. Ayrıca bir diğer güzel yanı 1 yıl boyunca geçerli olması.

• Arkadaslar sabah götürdüm 10dk içinde klavyeyi değiştirdiler.Yeni klavye takıldı herşey sorunsuz bir şekilde çalıştı.

suan için bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erl

Ya beyler A510 uae12t modelinde numpad'deki 4 işlem tuşlarını nasıl aktif hale getiriyoruz. Alalı 1 yıl oldu hala klavyeden 4 işlem tuşunu kullanmadım :D :D

fn tuşuna basıp num lk tuşuna bas. herhangi bir uyarı gelmeden aktif oluyor. Her pc yeniden başladığında tekrar açman gerekiyor. kullanışsız...
  • Arkadaşlar ben home premıum u silip kendım ultımate kurmuştum recovery bolumu aynı şekilde duruyor onu hiç ellemedim ama recovery nasıl devreye sokucağımı bulamıyorum ve recovery yapamıyorum nasıl devreye sokulabiliceğini bilen varsa yardım edebilir mi ?
  • güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun59tr

Arkadaşlar ben home premıum u silip kendım ultımate kurmuştum recovery bolumu aynı şekilde duruyor onu hiç ellemedim ama recovery nasıl devreye sokucağımı bulamıyorum ve recovery yapamıyorum nasıl devreye sokulabiliceğini bilen varsa yardım edebilir mi ?

Başlangıçta f11 bastığında herhangi birşey olmuyor büyük bir ihtimal.Lg recovery indirmeyi dene o program yapması lazımç
  • bilgisayar artık belli aralıklarla kitlenip kalıyor hiç bir işlem yapmıyor. bu sorunu yaşayanlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicaner

quote:

Orijinalden alıntı: aygun59tr

Arkadaşlar ben home premıum u silip kendım ultımate kurmuştum recovery bolumu aynı şekilde duruyor onu hiç ellemedim ama recovery nasıl devreye sokucağımı bulamıyorum ve recovery yapamıyorum nasıl devreye sokulabiliceğini bilen varsa yardım edebilir mi ?

Başlangıçta f11 bastığında herhangi birşey olmuyor büyük bir ihtimal.Lg recovery indirmeyi dene o program yapması lazımç

programı ındırdım bi şekilde bulup ama recovery bolumunun bulundugu dosyaların yerini belitmem lazı[DHTUBE=]m ama dosyaların nerde olduklarını bilmiyorum dosyaları nasıl gösterebilirm .
  • ilk sene herşey çok güzeldi ama ömrü 1 sene imiş sonradan af edersiniz ama boka sardı, kasmalar , sorunlar, BU YORUMUMU CİDDİYE ALIN .
  • Zaten artık bu model herhangi bir yerde satılmıyor.
  • ekran klavyesinden bayılıp, 25 nisanda tecproya makinayı teslim ettim bakalım ne karar vericekler.Acaba vatan bilg den ücret iadesi alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bychass -- 28 Nisan 2012; 13:45:21 >
  • Arkadaşlar benim pc nin parmak okuyucu ışığı gitti gelmedi..Yeniden başlattım yine de olmadı..Fingerprint sensor dont fount yazıyor..Yardım istiyorum lütfen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben02

Arkadaşlar benim pc nin parmak okuyucu ışığı gitti gelmedi..Yeniden başlattım yine de olmadı..Fingerprint sensor dont fount yazıyor..Yardım istiyorum lütfen!!!

lgnin sitesinden fingerprint driverini indir ve yeniden kur. sonra bilgisayarı yeniden başlat
    http://goo.gl/ZRGo1 adresinden sürücüler ve yazılımlar sekmesinden indirebilirsin
  • valla bende klavyenin dışında ısınma sorunu var. fanda toz birikiyor ondan oluyor. o da tüm laptoplarda olur zaten. garantisi dolana kadar satmazsam içini açar onu da kendim temizlerim artık. 2010 aralıkta aldım. uzun vadede sağlam bi makine değilmiş yani bunu öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuat47

ilk sene herşey çok güzeldi ama ömrü 1 sene imiş sonradan af edersiniz ama boka sardı, kasmalar , sorunlar, BU YORUMUMU CİDDİYE ALIN .

Kardeşim aynen katılıyorum. Nod ile tarama yaptırırken kilitlenip kalıyo. Ortada hiç bişey yokken kasılmalar takılmalar başladı. Klavye değişti. Gittiği yere kadar gider artık sonra sonu malum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nozkus -- 13 Mayıs 2012; 8:41:29 >
  • selam arkadaşlar benim de lap topun karışık olmakla beraber tuşlar basmıyor aradan üç beş dakika geçince basmaya başlıyor. Bir de son beş gündür laptopun fare bölümü (synaptics) çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.