Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benimde temizleyip termal macun sürmem gerek yalnız fan çok çabuk tozlanıyor. Güzel bir temizlik yapmam lazım en kısa sürede vidyo çekersen sevinirim.
  • Bende sesten ve şarj olayından dolayı gönderdim servise geldi fanını temizlemişler ses yarı yarıya azalmıştı ama sonra gene azda olsa yükseldi. Ama şarj konusunda test edildi sorun görülmedi demişler. İki saat dursa çıkardığımda 15 dakika şarjı gitmiyor saçmalıık bi an önce kurtulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

arkadaşlar bu cihazın çözünürlüğü 1920 X 1080 mi yoksa 1368 X 768 mi ? bi yerde 2.el 1000 Tl ye buldum çok fazla oyun oynamıyorum
    sadece pes 12 internet ve film amaçlı kullanılacak hangi modelini önerirsiniz ? 3D diyorlar gerçekten 2D görüntüyü 3D yapıyor mu ?

3D Modeli var evet ama ondada 1600x900 diye biliyorum çözünürlüğü 2D yi 3D ye çeviriyor evet ama dediğim gibi 3D modelini alman lazım oda tr de yok zaten
    ayrıca kesinlikle önermem sakın almak gibi bir hata yapma şahsi fikrim

3d modeli var bende çözünürlük 1920x1080 full hd.yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.artı cihazı elektroworld den aldım.

• Arkadaşlar termal macun yenilemesi yaptım ve tozları temizledim ısılar bayağı düştü video çekmek isterdim ama nasip olmadı.Genede rehber olacak şekilde içini açacak arkadaşlara resimler hazırladım.Herkesin görmesi için ana sayfaya koyarsanız daha iyi olur

Bunlarda ısı değerleri

• eyvallah makarov bende fanı temizlemek için laptopun arka kısmını açtım ama komple çıkaramadım o 3 kablo varya onu işlemciden bi türlü çıkaramadım neyse fanı açtığımda gözlerime inanamadım inanırmısın bi avuç toz birikmiş halde ve ayrıca ızgara kısmı ful tozdu güzelce temizledim tertemiz edene kadar. Sonra herseyi geri taktım bi pcyi açtım fanda gram ses yok acayip sessiz oldu eskiden youtube girince hemen bagırırdı şimdi inanılmaz süper hep aynı devirde fan. Şimdi başka bir sorunla karşı karşıyayım. Bugun termal macun aldım ve laptopun dıs kapaklarını açtım sonra o boru kısmı var ya 4 tane vidalı olan 2 tanesini açtım 2tanesını açamıyorum şu an. Nedenini anlamadım 1 gün önce açtığım vidaları şimdi açamıyorum çok uğraştım ne yapmam lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

eyvallah makarov bende fanı temizlemek için laptopun arka kısmını açtım ama komple çıkaramadım o 3 kablo varya onu işlemciden bi türlü çıkaramadım neyse fanı açtığımda gözlerime inanamadım inanırmısın bi avuç toz birikmiş halde ve ayrıca ızgara kısmı ful tozdu güzelce temizledim tertemiz edene kadar. Sonra herseyi geri taktım bi pcyi açtım fanda gram ses yok acayip sessiz oldu eskiden youtube girince hemen bagırırdı şimdi inanılmaz süper hep aynı devirde fan. Şimdi başka bir sorunla karşı karşıyayım. Bugun termal macun aldım ve laptopun dıs kapaklarını açtım sonra o boru kısmı var ya 4 tane vidalı olan 2 tanesini açtım 2tanesını açamıyorum şu an. Nedenini anlamadım 1 gün önce açtığım vidaları şimdi açamıyorum çok uğraştım ne yapmam lazım :(

3 kablo derken neyi kast ettin ? 3 tane kablo falan yok sadece fan ın kablosunu çıkarıcaksın.Laptopu komple sökmüyeceksin bu arada sadece resimdeki yeri sök Bu arada nasıl açamadın oradaki vidaları tornavida girmemiştir uygun bi tornavida bul açılmamasının imkanı yok dikkat et yalama yapma ama

• makorov fan kablosu demek istedim neyse galiba yalama oldu 2 vida napıcam bilmiyorum bu arada msnden gene engelemişsin senide anlamak mümkün değil cvp vermiyince darılıyorsun bi işim vardır vermemişimdir neyse sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

makorov fan kablosu demek istedim neyse galiba yalama oldu 2 vida napıcam bilmiyorum bu arada msnden gene engelemişsin senide anlamak mümkün değil cvp vermiyince darılıyorsun bi işim vardır vermemişimdir neyse sorun değil.

Yalanının... neyse
  • arkadaşlar açılmıyan vidaları açtık sonunda alttan tornavidayla üste çıkardım sonra penseyle dondurduk açtık sonra ucunu düz yaptık düz tornavidayla açılır şekle getirdik. Macunu temizledim sonra yeni macunu sürdüm ve taktım inanılmaz süper oldu pc ısınmıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 7 Şubat 2012; 12:03:54 >
  • Arkadaşlar tuş basmama sorunu oldu ve burdaki cevaplardan klavye bağlantısı çıkmıştır diye klavyeyi söktüm fakat girişinde sorun yoktu klavyeyi sökünce tuşlar çalışıyo oturtunca basmıyo servise göndericektim fakat klavyeyi çıkartırken boyası çizildi öncelikle bu işlem artık garanti dışı mı kaldı?

Çünkü klavyeye 110$+kdv diyorlar :(

Garanti dışı ise daha ucuz nerden bulabilirim laptop klavyesi bu arada a510 u.ae12t modelini kullanıyorum yardımmmmm :(((
  • arkadaşlar kullanıcı hatasından kaynaklı sıkıntılarınız olursa garantisiz işlem görecekse tüm yedek parçaları 2.el olarak temin edebilirsiniz.yanınızda onarımını yapabilirim yada parçasını değiştirebilirim

iyi günler
  • Garantiye göndermiş olduğum laptopum geldi. Isınma sorunu ve tuş basmama sorunu vardı. Klavye değişmiş şu an sorun yok. Isınma sorunu da şimdilik yok. Bir de güvenlik bandı yapıştırmışlardı önceki gönderişimde. Bu sefer de bandı yenilemişler söküldüğünde garanti dışı yazıyor. Fan temizliğini artık kendim yapmayı düşünüyorum ama bu bandı söksem kıllık çıkarırlar mı bilmiyorum. Bandı söküp garantiye gönderen kimse oldu bilgisi olan var mı? Bu arada sonradan yapıştırdılar bu bandı servise gitmeden önce yoktu, benim fikrim bunu takip edecek değillerdir ama garanti olsun istiyorum.
  • yok kardeşim bişey olmaz merak etme.zaten yasal olarak servislerin öyle bir hakkı yoktur.bandı sök iz kalmasın sorun değil.o bandı takmalarının esas amacı reklam amaçlıdır.bi sıkıntın olursa mail adresini ver yardımcı olurum
  • Tuş basmama sorunu bende de oluşmaya başladı. Garantiye gönderme zamanı gedi.
  • Arkadaş bu ürünün AE3DT kodlu olan 3D modelini arıyorum ama bulamadım hiç bir yerde gören duyan bilen, bir yerde satılığına rastlayan sıfır veya ikinci el varmı?
    Kadıköyde iki yerde buldum ama birinin diski ramini düşürmüşler diğeride full kutu ama çok çizik almak istemedim.
    Bilen varsa bi haber etsinde bi tane alayım şu cihazdan hala bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Arkadaş bu ürünün AE3DT kodlu olan 3D modelini arıyorum ama bulamadım hiç bir yerde gören duyan bilen, bir yerde satılığına rastlayan sıfır veya ikinci el varmı?
    Kadıköyde iki yerde buldum ama birinin diski ramini düşürmüşler diğeride full kutu ama çok çizik almak istemedim.
    Bilen varsa bi haber etsinde bi tane alayım şu cihazdan hala bulamadım.

Almanı tavsiye etmem yinede sen bilirsin... Konunun son 4-5 sayfasını bi oku istersen
  • Sıkıntı ısınmamı öyle görünüyor yoksa farklı bir durummu var.
  • evet 3d özelliği olan a510-t lerde fanlarında sıkıntı var.tavsiye etmem almanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Sıkıntı ısınmamı öyle görünüyor yoksa farklı bir durummu var.

Konuyu oku dostum
  • Hoca 30 sayfayı nasıl okuyayım son 4-5 e göz gezdirince ısınma ile alakalı görünüyor sıkıntı.
    Bilmediğim başka birşey varsa aydınlatmak istiyorsanız aydınlatın. 3 cümlede bana özetleyeceğiniz birşey için 30 sayfa yazı oku diyorsunuz. :)
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.