Şimdi Ara

lg 79UB980V mi yoksa samsung 75JU7000 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşıma düşünüyoruz ikisi de 10 bin tl 55 oledlerin 7 bin tl olduğunu düşünürsek boyut olarak bu tvler avantajlı aralarında özel bir fark yoksa lg 10 cm daha büyük bir tv.

kullanan ya da görüşü olan varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki tv yi de birkaç farklı setupta izleme , test etme şansı buldum. Kesinlikle 75JU7000 çok daha iyi bir tv. Özellikle siyah seviyesi hareketlerde ve local dimming başarımı çok daha iyi . UB980 ise 4inçlik farkı ve çok başarılı harman kardon ses sistemi dışında geride kalıyOr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Her iki tv yi de birkaç farklı setupta izleme , test etme şansı buldum. Kesinlikle 75JU7000 çok daha iyi bir tv. Özellikle siyah seviyesi hareketlerde ve local dimming başarımı çok daha iyi . UB980 ise 4inçlik farkı ve çok başarılı harman kardon ses sistemi dışında geride kalıyOr.

Cevabınız için teşekkürler. Ses sistemiyle kullanılacağı için sanırım sesin de bir önemi yok arada kalan sadece 4 inçlik bir fark. Teşhirler olmadığı içinde görüntüyü rest edemiyoruz. Samsung ta 4k uydu alıcı var heralde. Tizen işlemci hakkında fikriniz nedir

Ayrıca müşterilerden geri dönen tvler olma ihtimalleri yüksek. Özellikle spotçulardan alımacak ise sorun çıkma olasılığı kesin gibi.
    Lg de arka ışık sızması samsung da da ölü piksel şikayetleri çok . Bu sebeple kontrol etmeden almayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL Mİ? SAMSUNG MU?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatan bilgisayarda ancak bitmiş ne yazık ki

• Vardı hocam konuyu açtığımda biz karar verene kadar bitmiş bunların teşhirine ancak 6-7 bin verilir o da kutu açılalı 1 yılı geçmediyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 14 Eylül 2016; 8:58:28 >

Siz en iyisi 2 TV'yi de deneyebileceğiniz bir teknoloji mağazasına gidin kullanın inceleyin bizimde söylediklerimizi göz önünde bulundurarak karar verin.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Bu tv ler 75" ve 85" 98" vb. Devasa boyutları sd hd yayınlarda bir dezavantaj yaratıyor mu? İzleme mesafesi ne kadar olmalıdır ve kurulacak yerin ideal büyüklüğü ne kadardır sizce?

Orijinalden alıntı: zero fear

LG 79UB980V Webos 3.0 yüklü geliyor 3.0 ile daha stabil çalıştığını varsayıp tizeni yakaladığını düşünürsek İşletim sistemi açısından LG 1 adım önde diyebiliriz.
    Ki işletim sistemi de Smart TV'lerde çok çok önemli bir etken.

Siz en iyisi 2 TV'yi de deneyebileceğiniz bir teknoloji mağazasına gidin kullanın inceleyin bizimde söylediklerimizi göz önünde bulundurarak karar verin.

teşekkürler hocam ikisininde kapalı kutusu kalmamış 10 bin verip teşhir almak istemedim. ama son kanaatim 79ub980 in üstün olduğu

Büyük tvlerde siyah sorun genelde ben 5 metreden izleyecektim yeterli bir uzaklık bence insanın gözü alışıyor

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla WEBOS 1.0 geldi ve 2.0 a upgrade oldu 3.0 a upgrade edilemiyor diye biliyorum.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Ürün hiç bir yerde yok zaten konuşmanın pek anlamı yok.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.