Şimdi Ara

Sony 55w905 mi Samsung f8000 mi yoksa paraya kıyıp hu7500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini alacağıma karar veremiyorum ve w905 ile f8000 de pek bulunmuyor zaten normal fiyata... Normal kullanım için digitürk ve film seyredilecek apple tv ve airplay yapılacak, skype kamerası önemli ama oyun oynanmayacak hiç... En fazla 1080p film seyredilecek... Direkt harddiskten hatta wifi harddiskten oynatabilirse mkv leri çok büyük artı benim için... Sony yi elemek mi gerekiyorbu yüzden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nous_docky

Yukaa

ben 55 w905 aldım , gayet memnunum , fakat wifi dan hardisk üzerinden film seyretme vs mevzusunu bilemiyorum. ben wd media player kullanarak , yada usb üzerinden film seyrediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hangisini alacağıma karar veremiyorum ve w905 ile f8000 de pek bulunmuyor zaten normal fiyata... Normal kullanım için digitürk ve film seyredilecek apple tv ve airplay yapılacak, skype kamerası önemli ama oyun oynanmayacak hiç... En fazla 1080p film seyredilecek... Direkt harddiskten hatta wifi harddiskten oynatabilirse mkv leri çok büyük artı benim için... Sony yi elemek mi gerekiyorbu yüzden?

Detaya girmiycem hocam panellerini samsungun yaptığı bir firmanın samsung kadar üretim olanağına sahip olmayan bi firmanın tvsinin daha iyi olduğuna inanıyosan git sony al... gidin kendiniz bakın mağzada hangi tvnin görüntüsü hoşunuza giderse onu alın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

sony dediğin firma bütün dünyanın dilinden düşmeyen oled teknolojisini millete tanıtan ilk yapan firma en basit örnek cahil konuşmayın

Sayın saman kardeş bi tane sony ürünü tel tv faketmez piyasada oled gösterin? samsung 2010dan beri oledi bırak samoled ekran koyuyor telefonlarına oled pantentlerinin çoğuda kendilerindedir kabullenmek zorda olsa...
  • e şimdi ona bakılıra bu adamlar ilk çıkarttıkları tv düz ekran değil crt idi ondada en iyilerdendi ama o zaman bu adamlar niye buna geçti ? Demekki teknolojiyle alakalı yani +lar ve -ler bu kadar basit hangisinde +çoksa ama yıllara yayılmış bir plana göre sonuçta bunlar hayır kuruluşu değil ticaret kuruluşu ferrari fabrikasının sahibinden iyi sürüyor şumayer kusura bakma (nasıl yazılıyorsa ismi)

Bende 46f8000 3699tl
    46w905 3999tl

arasında kaldım goruntu kalitesi olarak sony. Ozellik ve hiz olarak samsng daha iyi oldugu konusulmkta.ayrica dsmartmodul spor paketi almayi düşünüyorum ve samsungs4 telefonumda sinirsiz mobil internetim var . Dunya kupasi maclari ve daha cok netten dizi ve film izlemeyi düşünüyorum sizce hangisini almaliyim .

Tskler

• senin hızdan kastın ne smart mi o zaman samsung daha bonkördür lakin görüntüden kasıt ettiysen yapılan bir karşılaştırmada at modeller arasinda samsung gölgelendirme yapmıştı yani bu iki tv arasinda kuşkusuz sony bu yıl böyle seneye değişebilir belli olmaz

• Bugün 55f8000 modelini sipariş ettim mediamarkttan.. 100 TL kampanyaları var işbankası ile 4999 TL ' ye geldi... Sırf MKV lerde daha az sorunlu olsun diye Samsung aldım yoksa Sony alırdım ama harici media player kullanmak istemedim...
  • hayırlı olsun ama ben kesinlikle o parayı sony e verirdim philips mi sony mi deseniz neyse

SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • Bence cayma hakkınızı kullanın ve ürünü geri iade edip. Sony w905 alın. Gerçekten harika bir TV.

Bugün 55f8000 modelini sipariş ettim mediamarkttan.. 100 TL kampanyaları var işbankası ile 4999 TL ' ye geldi... Sırf MKV lerde daha az sorunlu olsun diye Samsung aldım yoksa Sony alırdım ama harici media player kullanmak istemedim...

Kesinlikle sonny bir aydır neredeyse hepsini yanyana seyrettim

Bugün 55f8000 modelini sipariş ettim mediamarkttan.. 100 TL kampanyaları var işbankası ile 4999 TL ' ye geldi... Sırf MKV lerde daha az sorunlu olsun diye Samsung aldım yoksa Sony alırdım ama harici media player kullanmak istemedim...

Mediamarket mağazaları tam kazık. Bir hafta önce 4500 dedikleri tv yi 3700 e ereyondan aldım.

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Bence cayma hakkınızı kullanın ve ürünü geri iade edip. Sony w905 alın. Gerçekten harika bir TV.

905 Alin deniyor ama anlamadigim su tr dagiticisindabile Kalmayan Tv yi Nasil alacagiz inanin guven olayi Sifir C.tesi Gunu sony center elimde 3 Tane var deDi Ama guvenemedim Cunku bicok Yer yok Derken Onlarda nasil Olurda olur Hayret Ettim.

Orijinalden alıntı: iege

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Bence cayma hakkınızı kullanın ve ürünü geri iade edip. Sony w905 alın. Gerçekten harika bir TV.

905 Alin deniyor ama anlamadigim su tr dagiticisindabile Kalmayan Tv yi Nasil alacagiz inanin guven olayi Sifir C.tesi Gunu sony center elimde 3 Tane var deDi Ama guvenemedim Cunku bicok Yer yok Derken Onlarda nasil Olurda olur Hayret Ettim.

Hocam belli olmaz o. Biz mesela Philips 6008K aldık. Eve geldi TV bir baktım kutusunda çift bant var. Teşhir yani, gittim TV'yi alıp teknosaya değiştirdik hemen. Depolarında genelde oluyor ancak biraz çingenelik yapmak gerekiyor. Teşhir olup olmadığını anlamanın bir çok yolu var hocam. İçiniz rahat olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.