Bildirim
LG 70'' UM7100 Metro Market 6.599
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanlış görmediysem Axen'e fullhd veya hd yazmamış diğerlerine yazmışlar. Sanki kusur saklıyorlar. Bilmene satarım hesabı... -
Niye olmayan bir özelliği yok diye belirtsin kiquote:
Orijinalden alıntı: DreamSs
yanlış görmediysem Axen'e fullhd veya hd yazmamış diğerlerine yazmışlar. Sanki kusur saklıyorlar. Bilmene satarım hesabı...Hani zaten yok, var da yazmıyorlar niye yok diye tekrar belirtsinler
-
Tv hakkında yorum yapabilecek olan varmıdır? 65inç ve üzeri düşünüyorum, bu cihaz uygunmudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel tv tavsiye ederim. VA panel - direct led. çok satılan bir model, görüntüsü iyi. nanocell qled vs pazarlama oyunları için kazık yemeye gerek yok.
70* olmayan modellerin paneli aynı değil um7100 olan modellerin, bu boyutunki farklı ve görüntüsü daha iyi. -
65 inc ini 10 gün önce vatan gece indiriminde 5600 e sattı. Fiyatı siz karsılaştırın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
65 mi 55 mi ?
65
Fena kaçmış, konu bulamadım da forumda ondan sordum
emin misiniz öyleyse iyi fiyatmış ben 65 inç 6200 e aldımquote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09
65 inc ini 10 gün önce vatan gece indiriminde 5600 e sattı. Fiyatı siz karsılaştırın -
kalmamıştır.
90 adet mış.. -
Eminim hocam arkadaşa aynı gece 55sm8000 aldık aynı fiyattı nerdeyse. O nanocell diye onu tercih etti buyuk boydan vazgecip
Tv den memnun musunuz? kısa bir değerlendirme yapar mısınız? -
Boyut fiyat orani guzel fakat bence bu asla oled kadar iyi goruntu vermez
dostum tv yi ben almadım kullanmıyorum bilmiyorum da. bi arkadasımda 49 ınc ını almıstı o gayet memnun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X