Şimdi Ara

Lg 65c5 vs Tcl 65c7k vs Samsung 65qn90f ---- bu tvler arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktan anlaşıldığı üzere bu 3 tv arasında kaldım. tcl özellikleri iyi ama türkiye de çok pahalı satılıyor, samsungdan daha pahalı, samsung iyi görünüyor ama aklım c5 olede de kayıyor. oyun ve film dizi odaklı kullanacam tv yi. sizin tavsiyeniz hangisi olur du?

ben samsung seven bir kişiydim. 90 serisi almayı düşünüyordum. getirdiler mat ekranlı bir tv. bu yüzden samsung u bıraktım tcl 65c855 aldım. ben mat ekranlı tv yi sevmiyorum. isterse çok kaliteli olsun. belgesel izlemeyi çok seven biriyim. suyun berraklığını, gökyüzünün maviliğini, ağaçların yeşilliğini, okyanusun maviliğini, uzayın sonsuzluğunu en iyi parlak ekran veriyor.

ama mat ekranı seven kişiler var. zevk meselesi. eğer mat ekran da sorun olmaz diyorsan samsung alınabilir. bir önceki yıl ki 90d serileri müthiş bir seri mesela. benim tv zevkime uygun. mat ekran getirince samsung a sinirlendim tcl aldım yani. yoksa 90d serisi iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 13 Haziran 2026; 8:44:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.