Şimdi Ara

LG 60PH670S ve 60PB690V plazmalar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
18.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gewa

gözlükleri kaça nerden aldın acaba.

99 tl vatan dan. hepsiburada da aynı fiyat

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ssg-51002-xc-2li-paket-3d-aktif-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamssg51002&categoryId=60004528
  • Devian kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,bi ara 50 liraya düşmüştü alamamıştım.acaba tekrar mı kampanya oldu dedim.
  • beyler 60 pb 690 v youtube izlerken çözünürlük çok düşük aynı videoyu samsung smart youtube ta izliyorum çözünürlük en yüksek olanını otamatik ayarlıyor lgde maalesef en düşük olanı herhangi bir ayar vs de maalesef bulamadım bu sorunu çözen veya aynı dertten müzdarip olan varmı
  • yutub dan bişey izlemedim farkı anlamak için karşılaştırma yapmak lazım tek seyredersen hep doğal gelir. heral de. bir de taşın ma durumundan dolayı 3 aydır tv. paket halde duruyor.
  • LG PB690V kullanıcısı olarak görüşlerimi belirteyim, belki yardımcı olur:

Birkere birçok özelliği var. Smart TV, 3D, kablosuz bağlantı vesaire hepsi mevcut bunun yanında 60 inç olması da avantaj tabii. Renk kalitesi gayet tatmin edici. Fiyatı da uygun

Gelelim dezavantajlarına;

- Sadece lg nin vasat 720p orjinal kamerasını takabilirsiniz diğer hiçbir kamerayı desteklemiyor. O kamerayla da sadece viberı kullanabilirsiniz, bunun dışında kalan hangouts vb. hiçbir görüntülü iletişim formatını kesinlikle desleklemiyor.
    - You Tube da çözünürlük ayarı yapamıyorsunuz. Vidyoları düşük çözünürlükte oynatıyor.
    - HDMI girişleri cihazın arka orta kısmına doğru sacmasapan bir yerde. Duvara monte ettiyseniz eliniz ulaşmıyor kablo takıp çıkarmak eziyet haline geliyor.
    - Etrafta ne var ne yoksa az ışıkta bile ayna gibi yansıtıyor, pencere yanına koymayı hiç düşünmeyin derim.

ve bence en önemlisi,
    -Siyah kalitesi vasatın altında, kalibrasyondan sonra bile karanlık sahnelerde siyahlar tatmin edici değil. Çoğu detay kayboluyor. LCD tvlerde daha iyi siyahlar gördüm, oled siyahıyla ise karşılaştırmak bile komik olur.
    Bir plazmada siyah kalitesi böyle olmamalı. Ürün tanıtım sayfasında derin siyahlar diye resmen kandırıyorlar milleti.

Hayır ilginç olan o kadar zaman geçti, LGnin en üst plazma modeli olmasına rağmen yerli yabancı hiçbir sitede ürünün doğru dürüst bir eleştirisi bir incelemesi yok. Herkes bu ürün nasıl, alınır mı alınmaz mı diye birbirine sormak durumunda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galiard -- 11 Aralık 2014; 2:11:53 >

• En uygun nerede mevcut şuan arkadaşlar 60pb690v modelinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde de Bluray filmleri izlerken hareket eden her şeyin arkasında iz bırakma gibi bir şey oluyor mu?
    Sanki görüntü devam ediyor ama arkasında dumanını bırakıyor gibi.
    Terimi var ise bilemiyorum böyle saçma anlattım
  • Merhabalar. 60PB690V kullanlara sorum olacak ben de almaya niyetlendim. Çok da fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Bütçem 2000- 2300 tl

-Siyah kalitesi nasıl? tatmin edici diyen de var. Kötü diyen de?
    -Panasonic iyi diyorlar fakat kapalı kutusu yok gibi bişey. Nerden bulunur bilen varsa öm ile ulaşırsa sevinirim.
    -Konsol bağlamayı düşünüyorum. Performansı nasıl olur?
    -Usb, harici hard disc taksam takılma olur mu? (Bir çok yerde işlemciye dikkat edin takılmalar yapabilir diyor)
    -Bunun yerine önerebileceğiniz model veya marka var mı?
    -Gözlükleri pilli midir?
    -normal görüntüyü 3d yapabiliyor mu?
    Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theBUBY -- 20 Mart 2015; 13:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theBUBY

Merhabalar. 60PB690V kullanlara sorum olacak ben de almaya niyetlendim. Çok da fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Bütçem 2000- 2300 tl

-Panasonic iyi diyorlar fakat kapalı kutusu yok gibi bişey. Nerden bulunur bilen varsa öm ile ulaşırsa sevinirim.
    -Usb, harici hard disc taksam takılma olur mu? (Bir çok yerde işlemciye dikkat edin takılmalar yapabilir diyor)
    -Gözlükleri pilli midir?

Bahsettiğiniz TV'ler 2014 model. 1 ay içinde 2015 modeller piyasaya girecek, bence bekleyin 2015 modellerden alın. Zaten 2014 model Plazmaları piyasa'da bulabileceğinizi sanmıyorum.

Bende PM serisi, 2012 model 50" de var, LM serisi 2012 model LED de. Plazma'nın görüntü kalitesi gerçekten çok iyi ancak hiç Panasonic kullanmadım. Panasonic'in bu işin piri olduğunu söyleyenler var ama LG'nin Plazmaları fiyat/performans ürünleri.

USB/Harici disk'de takılma yok ama siz ne oynatacaksınız. USB 3 çıkışlı bir cihaz bağlarsanız, USB 2 çıkışlı bir disk'de blue ray film oynatmanın getirdiği sıkıntılardan kurtulursunuz.

LG'nin Plazmaları aktif 3D kullanıyor. Yani gözlükleri USB'den şarjlı, 3D görüntü gözlükte oluşuturuluyor. LED Modellerde ise pasif panel var. Yani gözlükler pilsiz ve şarjsız. 3D Görüntü TV'de oluşturuluyor.

Normal görüntüyü her 3D TV 3D yapabilir.

2015 model 4K TV'lere de bakın derim. Nisan'da piyasaya çıksa, Temmuz Ağustos gibi fiyatları düşer...

• barisg B kullanıcısına yanıt
    İlginize ve verdiğiniz bilgilere teşekkürler. nisan mayıs gibi düşünüyorum artık. Bir soru daha sormak istiyorum Panasonic plazma değil neoplazma. Peki bahsettiğiniz LG de yeni nesil plazma mı?
  • theBUBY kullanıcısına yanıt
    Kısmen evet kısmen hayır nasıl oluyor bu derseniz panasonic in plazmaları neo plazma Lg ninki de kendi adıyla yeni nesil plazma "next generation" aslında neo da bu anlama geliyor ama panasonic plazma zaten tartışılmaz kalitesi ortada Lg ninde eh işde panasonic in ut birazda st serisine denk gelebilecek kalitede düz ama özellikleri olan f/p ürünü bir plazma tv diyebiliriz... ama bu plazma bile günümüzde bir çok led tv den çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theBUBY

Merhabalar. 60PB690V kullanlara sorum olacak ben de almaya niyetlendim. Çok da fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Bütçem 2000- 2300 tl

-Gözlükleri pilli midir?

Ben 50" panasonic plazmadan geçtim bu konusu olan 60" lg plazmaya..

Siyah kalitesi panasonic'e göre berbat.Baya ince ayar yapman gerekiyor.
    Yukardaki arkadaşın dediği gibi bir ara ghosting yani haraketin arkasında iz bırakma sezdim.Son 4 ayda 2-3 kere update geldi.Düzeldi sanırsam uzun zamandır dikkatimi çekmedi ghosting
    Konsol hiç baglamadım.
    ısb harici disk baglamadım mkv player kullanıyorum
    bu fiyata bu boyda baska plazma bulamassın
    gözlükleri pilli
    normal görüntüyü 3d yapıyor.

ek olarak hiç baska sorun yaşamadım.

Edit: Bugun yine software update gelmiş.500 mb indirdi.Belki siyah kalitesi daha da düzelmiştir.Dediğim gibi alalı 5-6 ay oldu 3 kere update etti ilk aldıgımla su an arasında tv de ciddi fark var.Biraz biraz düzelttiler sanırsam.Siyah derinliği eskisi kadar rahatsız etmiyor artık.Ama 60" panasonic'e durumun yetiyorsa hiç düşünme... Panasonic 3 kat daha kaliteli lg plazmalardan.

• merhabalar elinde kullanılmıs ama herhangi bir sorunu olmayan 60pb690 plazma tv ihityacım var.. ama fiyatı sıfır gibi 1800- 2000 tl derseniz hiç ugrasmayalım kütfen. istanbul içi elden teslim tercihimdir.
  • Arkadaşlar elinde başlıktaki modellerden olupta uygun fiyata satmak isteyen varsa,pm den irtibata geçelim
  • up diyelim konuya... Hala lg kullanıyorum ama aklım panasonic de.. Panasonic i anneme vermiştim gidip geri mi alsam acaba :D
  • lg almayın da ne alırsanız alın. ekranda yatay çizgi çıktı. ürün değişimi yapın dedim yapmadılar. para iadesi için ise fatura bedeli üzerinden senelik %10 kesinti yapıyorlar bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RazoR_JV

lg almayın da ne alırsanız alın. ekranda yatay çizgi çıktı. ürün değişimi yapın dedim yapmadılar. para iadesi için ise fatura bedeli üzerinden senelik %10 kesinti yapıyorlar bilginiz olsun

Bende de yatay çizgi çıktı hocam , garantimin bitmesine 2 gün kala çağırdım sıfırı ile değişti.
  • Arkadaşlar elinde başlıktaki modellerden olupta uygun fiyata satmak isteyen varsa,pm den irtibata geçelim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.