Şimdi Ara

Lg 60lb870v 3399 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.delitilki.com/lg-60lb870v-60-inc-152-cm-ekran-dahili-soundbar-hoparlorlu-full-hd-3d-smart-led-tv.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten çok iyi fiyat, 55 inç olanını kampanyadan 3200 TL ye almıştım, eğer almamış olsam bi saniye bile düşünmezdim

• fiyat güzel. 850v bu fiyata veriliyor neredeyse. 60 olmasa alırdım.

edit: lb serisiymiş bu. ub serisi sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 10 Ocak 2015; 18:01:53 >
  • Ub mi daha ıyı oluyor ne farkı var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Ub mi daha ıyı oluyor ne farkı var ?

Ub serisi 4k ama bu full hd. Ben aynı fiyat olsa da 4k almam
    Bu arada ürün gitmiş, iyi ki de gitmiş yoksa 55lb870 kovalarken Dayanamayıp büyük gelecek olmasına rağmen alabilirdim.

2 şey diyeceğim.

1. Bu model Mediamarkt optimum mağazasında tek başına teshir kalmıştı, o olabilir. Alan kişi bu Mesajı okuyorsa teyit etsin, gelen tv yi kontrol etsin.

2. Bir buna bir de üç farklı Teknosa da 55LB870 ve 55LB670'leri karşılaştırdım. MM'deki 60LB870 sanki 55" olanlara göre daha parlak görüntü veriyordu, siyahlar belirgin şekilde daha iyiydi. Ama bu, MM'nin demo görselinden veya ayarlarından kaynaklanıyor olabilir

• signore kullanıcısına yanıt
    Ürünü ben aldım, bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler. Müşteri hizmetlerini aradım, teşhir olmadığı teyidini aldım. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Ürünü ben aldım, bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler. Müşteri hizmetlerini aradım, teşhir olmadığı teyidini aldım. İlginiz için teşekkürler.

Cok iyi fiyata kapattin hocam. Gule gule kullan.

• emrah9905 kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi iyi fiyat. Aslında yılbaşından önce de aynı fiyattı sitede, o dönem kararsız kalmıştım alıp almama konusunda belki başka kampanyalar olur diye düşünmüştüm ama fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Ben de bu sefer alayım dedim
  • quote:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi iyi fiyat. Aslında yılbaşından önce de aynı fiyattı sitede, o dönem kararsız kalmıştım alıp almama konusunda belki başka kampanyalar olur diye düşünmüştüm ama fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Ben de bu sefer alayım dedim

İyi yapmisin daha fazla beklememekle. Ben son 3 yilda 6defa tv aldim. 4 tanesi iptal oldu. en son 55lb652 aldim. Suan memnunum.buyuk ekran candir. Buyuk almakla iyi yapmisin.

• Euroda düşüş nedeniyle tv'ler bence biraz daha düşecek, hemen atlamamak lazım...
  • En iyi fiyat vatanda oda 600 tl daha pahalı hayırlı olsun güle güle kullan

• iyi dusunun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101428019&p=1#101437180

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    iyi oldu bu uyarı..tskler

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Uyarınız üzerine daha dikkatli olacağım. Tv kapalı kutu gelmezse iade ederim, internetten alışverişin bu güzelliği var.
  • Merhaba,

Ben de sizin gibi yılbaşından önce sevinerek 7 üründen 1 tanesini almıştım. Müşteri hizmetleri de bana ürünün sıfır olduğunu Lg firmasından geleceğini söylemişti. Perşembe akşamı kargo geldi. Ürün açılmış ve paketlenmişti. Servis de ürünün açılıp paketlendiğini teyit etti. Yılbaşı geçtiği için indirim ve banka kartlarından yararlanamıyorum. Üstelik artık aynı ürün stoklarda da yok. Resmen mağdur oldum. Bu sisteden uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimedus

Merhaba,

Ben de sizin gibi yılbaşından önce sevinerek 7 üründen 1 tanesini almıştım. Müşteri hizmetleri de bana ürünün sıfır olduğunu Lg firmasından geleceğini söylemişti. Perşembe akşamı kargo geldi. Ürün açılmış ve paketlenmişti. Servis de ürünün açılıp paketlendiğini teyit etti. Yılbaşı geçtiği için indirim ve banka kartlarından yararlanamıyorum. Üstelik artık aynı ürün stoklarda da yok. Resmen mağdur oldum. Bu sisteden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Siz iade ettiyseniz o ürünü bana itelemişler demek ki Saadet zinciri gibi

• İade başvurusu yaptım ama henüz kargo almadı.
  • Belliki teşhir ürünleri satışa çıkardılar , ne biçim ticaret anlayışı bu yahu , kredi kartına 9 taksitle aldıysanız hem limitinizden düşmüş olacak hemde taksit taksit yatıralıcak para

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Belliki teşhir ürünleri satışa çıkardılar , ne biçim ticaret anlayışı bu yahu , kredi kartına 9 taksitle aldıysanız hem limitinizden düşmüş olacak hemde taksit taksit yatıralıcak para

Peşinen yargılamak doğru değil ancak öyle ise kendileri kaybeder, en azından bilinçli tüketiciler olarak uyarırız alışveriş yapacakları. 2-3 sene önce Hızlıal'ın internetten alışveriş tarihine geçecek Canon Sx-150'leri kargodan toplatma hikayesi vardı, hala bir başlık denk geldiğinde belirtirim :)

• quote:

Hayırlı olsun 2 gün öncede bir tanesini ben sipariş geçtim ürün gelince ikimizde kontrol etsek iyi olur belki bir şanş arkadaşa olduğu gibi bizede kullanılmış gelebilir uyanık olmakta fayda var :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.