Şimdi Ara

LG 55UM7450PLA Nasıl Bir TV' dir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, LG 55UM7450PLA nasıl bir televizyondur acaba? Yeni bir model olduğundan dolayı paneliyle vs. alâkalı hiçbir bilgiye erişemedim ne yazık ki...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lg nin 55 ve 65 inç modelleri üzerinde inceleme yapıyorum. Bu konuya gelecek cevapları merakla bekliyorum.

Genelde 4k - dts v X ultra surround ses - Aktif hdr pro vs geenel özellikleri. UHD bu tvler. 6,5 tan başlayıp 12 - 16 lara çıkan fiyatları var. Qledlere gerek yok henüz ve çok erken. Dolayısı ile 7,5 u geçmemeye bak.

Qledler ve nano tvlerede gerek yok. UHDler şu an yeter zaten.

LG nin sayfasından alacağın ekran ne ise ona göre o modellere bak ve IPS, direct led gibi özellikler var bunlardan biri olsun diğerleri kaliteyi olumsuz etkiler.
  • Hocam biraz alakasız ama hafta sonu bu modelin 43inç versiyonunu aldım. 49 tercih edecektim. İzleme mesafem 2.5 3m olduğu için 43 tercih ettim. Boyut dışında ne kadar fark var bilmiyorum ama özel bilmek istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim

İzlenimim gerçekten çok başarılı. Arayüzü görüntü kalitesi net bir şekilde tatmin etti beni. Alırken karasal kanal da açtırdım canlı. Kayıt da film de. 4k video da açtırdım. Görüntü kalitesi beni gerçekten tatmin etti.

Arayüzü güzel ve çok karmaşık değil. 2019 cihaz. Güncel bir cihaz. Akıllı kumandası gayet başarılı ve kullanışlı.

Dediğim gibi konuya çok vakıf değilim teknik bir bilgim yok tv konusunda. Ama hocam şu şu şu nasıl şeklinde nokta soru sorarsanız "aynı olduğu sürece" cevap verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riquelme6 R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim vakit ayırıp böylr uzun bir yanıt verdiğinizi için, Philips 55PUS7503/62 ürününü satın aldım 4420 TL' ye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.