Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.698
Cevap
69
Favori
372.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Daha dur.. :D konu kirlenmesin ama bunu koymam lazım.. Yine özel üretim bir tv..

4K Plazma
    152" boyutunda
    3700W güç tüketimi (muhtemelen şehir elektriği kaldırmıyor güçlendirici falan lazım)
    Ağırlık: 1,272 LBS (550KG)

Muhtemelen 400-500bin tl tv ler
    (Yarım milyon dolarcıkmış öğrendim)

Rakkamlar aşırı astronomik. Yani yarım ton tv yi nereye koyuyorlar, hangi duvara asıyorlar, hangi duvar onu tartıyor, eve nasıl getiriyorlar... Her şey soru işareti..
    http://www.panasonic.com/business/Plasma/3D/3D-Plasma-TH-152UX1.asp

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

Bunu birde ölü piksellerden dolayı geri iade ettiğinizi düşünün.
  • quote:

kullaım süresi 3 saat diyor. bir film 2 saat sürse her filmden sonra sarjmı edicem oda garip geldi..

Neyin kullanim suresi 3 saat! Ezcoollarin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum ne yaptin ;) sarj suresi 3 saat. Kullanim suresi 50 saat diyor,kullanma klavuzunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 18 Kasım 2013; 19:47:45 >
  • Hocam sen ne yaptin gozlukleri degistirtebildin mi ?

• hoodan kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim mecidiyeköye, 5-6 kişilik küçük bir ofisleri var. Elden teslim aldım yeni gözlükleri..

Ya yine korkutuyorsun hoodan :D Yine mi yanlış gözlüğü aldım yoksa

50 saat bekleme diyor. Muhtemelen standby modda bekleme süresinden bahsediyor, 3 saat de kullanım diyor. Banada saçma geldi 3 saatde sarjmı biter, ama öle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Kasım 2013; 20:21:26 >
  • Hocam sen ne yaptın yine yanlış almışssın deermişim :)

Valla dostum ben hiç orayı okumamıştım.Bende dumur oldum simdi :/ 3 saat nedir yahuuu.Ben klavuzdaki tablo değerlerine baktım.Orda 50 saat yazıyordu.ulan oyleyse ayvayi yedik, s360 larida sattik iyi mi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 18 Kasım 2013; 21:29:39 >
    Valla ilk satırını okuduğum gibi sigara yaktım =)

Ya bana saçma geliyor, içersinde nasıl bir pil varki sadece 3 saat dayansın.... Ürün ucuz bir şey değil, normal fiyatı 80-100tl arası.

Ayrıca batarya ömrüne "300 kere şarj etmek" diye yazılmış. Pil süresi 3 saat ise ve 300 kere şarj edilebiliyorsa toplamda 900 saatde gözlükler mefta olacak demek. Saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Kasım 2013; 21:34:47 >
  • Gözlük için BKM ile ödeme yapmak istedim hepsi hatalı oldu. Şimdi baktım da fiyatları yükseltmiş çakallar. 44 lira olmuş. Baktılar talep var. Hiç etik değil.
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Harbi çakallık yapmışlar.. Şuan suçluluk hissediyorum (= Adamların yanındayken; çok satıyor bu aralar dimi Donanimhaber'den çok kişi alıyor demiştim. Zam mı çekmişler hemen
  • quote:

Harbi çakallık yapmışlar.. Şuan suçluluk hissediyorum (= Adamların yanındayken; çok satıyor bu aralar dimi Donanimhaber'den çok kişi alıyor demiştim. Zam mı çekmişler hemen

Vallahi tahtakale esnafı daha prensipliymiş. Donanımhaber den daha fazla alan varsa üyelere daha çok güzellik yapmaları gerekirdi. Bak şimdi daha fazla sinirlendim = )

Bu arada sizin durum da ilginç oldu. Şarj edildikten sonra kullanım süresi 3 saat mi 50 saat mi ? Hadi bakalım bu günün konusu bu oldu = )
  • Buda gunun kotu haberi..

• uuyyyy dörttanem yoldaaaaa

neyse artik 3 saat idare ederizzz... aaa aklima geldi birinin sarji bittiginde öbürünü kullanirim demokraside care tükenmezmis
  • Arkadaslar, garip bir durum oldu :) 2 saat once stormeagle nin 3 saat calisma suresi mesajini okuyunca dumur olup ezcool un sitesine girdim ozelliklere bakmak icin. Ozelliklerde,kutunun uzerinde yazdigi gibi 50 saat bekleme suresi, 3 saat sarj suresi yaziyordu.

Simdi tekrar arastirirken sitede ozelliklerde 50 saat calisma suresi , 3 saat sarj suresi yaziyor. Kesin yazilarimizi okuyup siteyi guncellediler :)

http://www.ezcool.com.tr/urun.asp?id=27

• O senin yanlis siparis verdigin all5 gozlugu icinde ozelliklerinde 60 saat kullanim suresi diyor. Yani bizim gozluklerin 3 saat olmasi imkansi bence.

Bu arada.sen gozlukleri test ettin mi ? Nasil memnun kaldin mi goruntu kalitesi filan ? Yorum ver biraz mudur :)

• Benim gözlükler yarın elimde olur inşallah 3 saat değildir kullanım süresi açıkça belirtilmiş 50 saat diye hiç olmasa şarjda n sonra 20 saat falan gider en az...

Bizim kutunun uzerinde farkli yazio, muhtemelen ceviri hatasi yaptilar. Zaten surdan mantik hatasi var; 300 kere sarj edilir 3 saat pil gider dersen 900 saatde mefta oluo gozluk demek. Bencede 50 saatdir pil suresi.

Peki gozlugu kapatmak icin bise yapiyormyuz ? Despicable me 2 yi izledim simdi gozlukleri kapatmak icin bikere off tusuna bastim ama bise olmadi kapanmistir umarim.

• Lg tek geçerim,tv ve monitörlerim hepsi lg dir güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar
    Şimdi baktım da fiyatları yükseltmiş çakallar. 44 lira olmuş. Baktılar talep var. Hiç etik değil.

Benim için bir anlamda iyi oldu, kendi bilgisayarıma geçince 4 kendime + 2 adet arkadaşıma sipariş verecektim.
    Ama ortada " 20 tane sattık, nasılsa satıyoruz gibi " gibi bir tatlı su kurnazlığı varsa başka bir markaya bakarım artık.
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle durum onu gösteriyor. Fiyatı eski rakama çekmedikleri sürece almayacağım.
  • Mail atarak bildirin bence bu durumu, yoksa farketmezler bile. Bole bole bir cok kisi siparis verecekti, fiyati eski seviyeye cekin diyin bence

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.