Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.700
Cevap
69
Favori
372.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Mail atarak bildirin bence bu durumu, yoksa farketmezler bile. Bole bole bir cok kisi siparis verecekti, fiyati eski seviyeye cekin diyin bence

Dün ödemeyle ilgili sorunu açık ve uzunca belirtmiştim. Daha ona cevap vermediler. Bakalım cevap gelecekmi.
  • Dostum ben kapamak icin gozluk gozumde iken power tusuna basili tutuyorum.kapaninca zaten 3d goruntu bir anda gidiyor,gozluksuzmussun gibi bulanik goruntu ile bakiyorsun.oyle anliyorum kapanip kapanmagini :)

Nasil begendin mi gozlukleri,3d si ,goruntusu hosunagitti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Gayet iyidi. Boyle beklemiodum, malzemeside kaliteli. Çin mali çin mali diyorlar ama isteyince cok guzel mallarda yapiyorlar. 1 gozluk fiyatina 3 gozluk ilac gibi geldi.

• Aynen dostum,kutusu,gozlugu,malzemesi baba , kallabi duruyor :) Ama gozluk agir sayilmaz,takinca rahatsiz etmiyor.oturusu guzel.

Bende aksam kosedeki dvd ciden orjinal 3D bluray , yenilmezleri aldim izledim.goruntuler,3d performansi filan baya hosuma gitti.Stark bir ara tv nin icinden cikti,salonda takildik filan,o derece :) Ses sistemi ile de mini sinema tadinda keyif aldim vallahi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 19 Kasım 2013; 2:00:20 >
    Ya aslinda 3d blueray seklinde izlemek cok daha iyi. Bayadir arastiriyorum hatta konu bile acmistim; blueray disklerde ki filmler in buyuk kismi full sbs olarak geliyor. Bizim internettten indirdigimiz 9-10gb mkv filmler half sbs genelde. Zamunda da blueray iso lar var, direk diskten riplenmis. Tabi full sbs olunca iso dosyalari 40-45gb.. 100gb AKK ile indirmek imkansiz. Ama ara sira cok basyapit diyebilecegimiz filmleri orjinal blueray alip arsivlemek veya dl etmek gerekir. Avangers, transformers serisi avatar resident evil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 19 Kasım 2013; 2:14:43 >
  • Valla haklisin hocam , internetten indirdigim ile orjinal bluray disc baya farketti. Benim indirdigim 12 Gb ydi. Bluray disc teki film 50gb. Neredeye 4 katindan fazla.

Valla bu akk nin a.k :) o yuzden ya hic ugrasmican vercen 3 tb hdd yi , makul bir yere baya pazarlikla doldurtacan. 6 ay izleyip durucan.

Yada benm gibi bir keko dvd ci bulucan. 7 tl ye aldim 3d bluray i, normal bluray 5 tl. Ayrica izleyip goturunce 2-3 tl ye degisim de yapiyor. Tek sorun elinde cok fazla bluray disc yok. Toplasan 30-40 tane ya var ya yok.umarim getiriyordur surekli:)

• Ne guzel dvdci o ole ahah

Eder abi fark etmez mi.. Half sbs film; iki tane
    resmi birlestirerek 960x540 x 2 = 1080p goruntu elde ediyor.
    Full sbs de iki tane 1080p resmi birlestirerek 3d goruntu elde ediyor.

Ben superonline nin gecekusu tarifesine gecicem muhtemelen; 00:00 - 06:00 da yaptigin dl ler kotaya islemiyor. Ek ucret yok ama taahut yenilicem. Çare bunu buldum yapacak bisey yok :) akk ak ak yani

• Valla hocam nasil anlayacagiz half sbs mi ,full sbs mi ? Sag sol iki resmi birlestirerek 3d goruntu veriyor fakat 540*2 mi yoksa 1080*2 mi bilemedim?

Sag sol iki resmi birlestirince half sbs olmuyor muydu ?

• kısa full sbs 3d(tv yi denemelik) videolar bulabilceğim ber site varmı..gözluk meselesinde guzel haberler olmuş:)tv nin hem 50 hem 60 alıcıları artıyor sayenizde:)keske bir grup oluştursanız..
  • ohh tv'ler alınmış, film gözlük muhabbetine bile başlanmışsa herkes memnun sanırım :)

Bu hafta ben de almayı düşünüyorum bu 60''ten.. Tek sıkıntım izleme mesafesi. İnternetten araştırdım, 60'' için 3-4 metre mesafe diyorlar hep. Bir sitede 1080p izleyeceksen 1.8 bile olur yazmışlar. Ben 2.5-3m arası bir mesafeden izlemeyi düşünüyorum. 60 çok mu büyük olur? 50 mi alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlebronxx

ohh tv'ler alınmış, film gözlük muhabbetine bile başlanmışsa herkes memnun sanırım :)

Bu hafta ben de almayı düşünüyorum bu 60''ten.. Tek sıkıntım izleme mesafesi. İnternetten araştırdım, 60'' için 3-4 metre mesafe diyorlar hep. Bir sitede 1080p izleyeceksen 1.8 bile olur yazmışlar. Ben 2.5-3m arası bir mesafeden izlemeyi düşünüyorum. 60 çok mu büyük olur? 50 mi alsam?

Brnim odam kucuk kardes 50 aldim)2.5 3 mtre falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

quote:

Orijinalden alıntı: xxlebronxx

ohh tv'ler alınmış, film gözlük muhabbetine bile başlanmışsa herkes memnun sanırım :)

Brnim odam kucuk kardes 50 aldim)2.5 3 mtre falan..

sanırım izleme mesafelerimiz aynı kardeş. peki hiç söylendin mi ah be daha büyüğünü alsaydım keşke diye?
  • yok yok bütçeyi biraz zorlayıp 60 alıyorum ben :)

60'ı şu an en ucuza nereden alabilirim? Teknosa'da 2800TL
    Sag sol birlesince 3d oluyor ama soyle;

Sag ve soldaki resmin cozunurlukleri 1920x1080 ise (her iki resimde bu cozunurlukte) full sbs oluyor.

Ama iki resim 960x540 cozunurlukte ise half sbs oluyor. Yani half sbs filmler iki tane 960 cozunurlukteki resmi birlestrerek 1080p film elde edio, full sbsler iki tane 1080presmi birlestirerek goruntu elde edio. 2x cozunurluk farki var.

• Param 50 ye yetti ne yapim

• arkadaşlar bu tv yi alıp kullanan ve almak isteyenler için bence çok güzel bir seçenek hele bazı markaların abartı fiyatlı ürünlerini düşündüğümüzde ayrıca bu tv nin bu kadar tercih edildiğini görmekte güzel. sen güzel bir ürün yapıp iyi de bir fiyata satarsan o ürün alıcısını elbet buluyor bu ürün bunun kanıtıdır. hele lcd reklamları bu kadar fazla iken bu paneli tercih eden kullanıcıları düşündüğünüzde. yani sözün özü panel tam bir fiyat performans ürünü :)
  • Tamam dostum mantigini anladim da sag ve sol cozunurluklerin kac oldugunu nasil anlayabilirim ? Sag ve sol resimin 1080 *2 mi yoksa 540*2 mi oldugunu anlayamadim .Kutusunda filan yazmiyor ?

• Dostum eger butce uygun ise kesinlikle 60" al. Ben 4 metreden izliyorum,ilkten baya buyuk gelmisti gozume fakat simdi kucul gelmeye basladi.82" olsa bile kaldirir yani. Eveki bir koltuk 2,5 metre uzakligi. Bu koltuktan da izledigimde hic rahatsiz etmiyor.aksine gayet keyifli.

50 alip sonradan keske 60 alsaydim deme:)

• arkadaşlar ısınma için ne düşünüyorsunuz sıkıntı yaratıyormu ?
    Hiç full sbs film izleyemediğim için bilmiyorum ama resim kalitesinden gözle anlaşılır diye düşünüyorum. Kutunun üzerinde yazmıyor zaten ama PC'den power dvd 12 kullanarak blueray'i açarsan eğer çözünürlüğüne baktığında 3840*2160 (1080p X 2) çözünürlük çıkıyor olması lazım. (full sbslerde)

The avengers filmi fake 3d olduğu için zaten blueray bile olsa full sbs değildir muhtemelen. Bazı filmler fake 3d diye tabir ediliyor, yani çekim yapılırken 3d çekilmemiş, sonrasında 3d formatına dönüştürülmüş ve piyasaya blueray olarak sunulmuş.
    http://realorfake3d.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 19 Kasım 2013; 12:05:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.