Şimdi Ara

LG 50PB690V Bu TV alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50PB690V bu televizyon plazma olmasına rağmen günümüzde alınabilir mi ? LED TV'ler bu kadar yaygın ve yeni teknoloji olmasına rağmen. LED TV'lere göre daha kalın olacağını biliyorum fakat çok fark olup olmayacağını bilmiyorum.

Teknosa'da şuan 1599 TL ramazan kampanyası ile eylülün ilk haftasında düğünüm var ceyizime alacağım. Önerebilirmisiniz ?

+'ları nedir -'leri nedir bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

50'' ( 127 ) ekran olması dikkatimi de çekmedi değil. Karar veremiyorum lütfen biri yol göstersin.

• 60ph670s modeli bimeks vatan da indirimli model 2013 olmasına rağmen paneller aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +hareketli görüntü performansı
    +naturel doğal renkler
    +evde çocuk varsa panele sert birşey atıldığında lcd gibi çatlamaz
    +büyük ekranda fiyat çok avantajlı

-elektrik tüketimiz ayda 3-5 lira fazla gelir
    -ekranda uzun süre aynı görüntüyü 3-5 saat sabit tutmayın iz kalma riski var
    -ev çok ışık alıyorsa biraz yansıma yapar.

sonuç: bu fiyata kesin alınır :)
  • Kalınlık farkı çok mu acaba LED ile ? yada LED olarak ne önerebilirsiniz ?
  • Ben de almayı düşünüyorum ama bir yabancı sitede input lag olarak 51 ms yazmışlar. kullanananlara sormak lazım ps4 veya hdmi ile oyun oynamışlar mı acaba diye. teknosada ve hepsiburada da daha uygun veya n11 de parafla
  • sanırım vazgeçtim kalınlıktan dolayı tercihimi led tv den yana kullanacağım.
  • Yeni bimeksden LG 50pb690v televizyon aldım, laptopla takas yapmak istiyorum,

İlgilenirseniz sahibinden ilan no: 171035331
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel QLED TV iyi midir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Vestel 42PF8175 aldim. Ürün perşembe günü elimde olur bakarım gözlemlerimi iletirim sizlerede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursina

Yeni bimeksden LG 50pb690v televizyon aldım, laptopla takas yapmak istiyorum,

İlgilenirseniz sahibinden ilan no: 171035331

hocam sıfır 1550ye geliyor. ne yaptın :)
  • maximillano1 kullanıcısına yanıt
    1550ye nerde vardı? Neyse ben görmedim, aldıktan 1 hafta sonra fiyatı 1900e çıktı, tabi şimdi düşmüştür aradan kaç ay geçti....
    Mac book proyla takasladım zaten sahibinden.com'la
  • onursina O kullanıcısına yanıt
    Ürünle ilgili memnuniyetsizliğiniz neydi?Bu kadar kısa sürede alıp değiştirmek istediğinize göre hoşunuza gitmeyen bir durum olmalı.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Duvara ayna assam bu kadar olurdu, gündüz film izlerken bir yandan da karşısında saçınızı tarayabilir, üstünüze başınıza çeki düzen verebilirsiniz, çaprazda oturan eşiniz napıyor diye bakabilirsiniz.

Görüntü kalitesi ledlerden daha iyi. Bu nedenle almıştım, diğer nedenle de sattım.

Eski tv smart değildi, internetten dizi film izlemek için almıştım ama laptopu kabloyla bağlamak çok daha mantıklı/kolay/zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursina

1550ye nerde vardı? Neyse ben görmedim, aldıktan 1 hafta sonra fiyatı 1900e çıktı, tabi şimdi düşmüştür aradan kaç ay geçti....
    Mac book proyla takasladım zaten sahibinden.com'la

Hizlialdan almıştım, kampanya ile 1480 é falan gelmişti bkm express ve yapikredi ile, aratirsan bulursun. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onursina O kullanıcısına yanıt
    Evet,tam tahmin ettiğim gibi.özellikle LG plazmalarda yansıma çok fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.