Şimdi Ara

LG 3G NETBOOK X120 Sanki Sıcak-630 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internette gezerken buldum fiyatı uygun gibi geldi Fiyat :630TL Nakit yada Kredi Kartı tek çekim fiyatı 599 TL
    Bilginize

Linki bu

http://www.tvt.com.tr/LG-3G-NETBOOK-X120-GC7BLT-16-GHZ-1GB-10-160GB-Siyah,PR-12212.html

Lg 3G li Netbook

Ozellikleri

Aile:Netbook
    Renk:Siyah
    İşlemci:Intel® Atom işlemci N270 1.60 GHz
    Bellek MB:1GB DDR2 800Mhz (Max:2Gb)
    Usb Bellek:YOK
    Hdd:160 GB
    Ekran:10.1" (LED Backlight)
    Video RAM MB:Onboard
    CD/DVD:YOK
    Ethernet:Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi
    İşletim Sistemi:Windows XP Home
    Ağırlık kg:1,4
    Garanti yıl:2
    Floppy:YOK
    Mouse:touchpad mouse
    Kamera:VAR
    Wireless:802.11b/g/n Kablosuz Bağlantı
    Extralar:6Cell(Li-Ion),Bluetooth,4-in-1(SD, MMC, MS, MS Pro),3xUSB, VGA, RJ45, Mic-in, HP-out, Smart Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 15 Temmuz 2010; 16:05:35 >

• Yazık şu atom işlemcilere verilen paralara derim. 3g li istiosan hp'nin 11,6" ekranlı DM1 modelini düşünebilirsin.
  • 3G li X130'u 4 ay önce 670/10 (axess) ile ereyon'dan almıştım, şu anda aynı cihazın fiyatı 750 lira ...
    http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-x130-ga7b6t-intel-atom-n270-16ghz-1gb-160gb-10-3g-netbook.aspx

X120-130 arasında fark çok ciddi değil bildiğim kadarı ile o yüzden konu SICAK bence.
  • Herhangi bir sıcaklık göremedim.

http://www.exa.com.tr/lg/netbook_kategorisinde/lg_x130-487-11613.html?ref=akakce&v=1.73.5

3G'li X130'un fiyatı ortada. Akakçe'den arama yapmakta fayda var. Hele o Ereyon'un deli saçması fiyatını hiç anlamadım. Son zamanlarda X130 yavaş yavaş delinin birinin kuyuya attığı taşa benzemeye başladı. Hiçbir özelliği olmayan, sıradan bir netbook. Nedir bu kadar tantananın sebebi anlamak mümkün değil.
  • valla 3gli netbook alacaksanız bence en iyi tercih hp mini turkcell bayilerinde nakit alımlarda 400 tl'ye veriyorlar yanında 1 adette dünya kupası futbol topu daha ne olsun ileride 60-70 dolar vererekte 6-8 hücreli batarya alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Herhangi bir sıcaklık göremedim.

http://www.exa.com.tr/lg/netbook_kategorisinde/lg_x130-487-11613.html?ref=akakce&v=1.73.5

3G'li X130'un fiyatı ortada. Akakçe'den arama yapmakta fayda var. Hele o Ereyon'un deli saçması fiyatını hiç anlamadım. Son zamanlarda X130 yavaş yavaş delinin birinin kuyuya attığı taşa benzemeye başladı. Hiçbir özelliği olmayan, sıradan bir netbook. Nedir bu kadar tantananın sebebi anlamak mümkün değil.

Ürünmüz X120 !

Ürün farklı ürün x120 almak isteyen bu ürünü alıp 200 tlden fazla kazanç sağlayabilir.
    x130 da bluetooth yok ayrıca.

Saygılar

• Ben X110 demedim ki zaten. Bir üstteki mesaja ithafen yazdım.

Ayrıca 3-5 liraya blutut eksiği kapatılır çok lazımsa. X120-X130 büyütülecek bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben 3-4 ay önce aldım X130'umu, YÜKSEK PERFORMANS ve UZUUUUN PİL ÖMRÜ isteyenlerin başka makina bakmasına gerek yok.
    Normal'lerini demiyorum, piyasadaki en yüksek performans'lı 3G'li netbook LG X130, ayrıca SİM Kilidi yok, istediğin hattı tak, bütün ayarlar otomatik geliyor.
    ha bir de unutmadan,

performansı çok iyi değil ama, LG X130'un ve X120'nin 3G kartlarının GPS özelliği VAR. Bu özelliği aktive etmek kolay değil ama mümkün, Daha önce bir kere yaptım sonra "recover" ettim , tekrar uğraşmadım, çünkü hem performansı iyi değil (arabanın camına yakın netbook yerleştirmek biraz zor oluyor) hem de aktive etmek baya zahmetli bir iş.

Yine de IGO8 ve IGO 2006 for PC yazılımlarını çok güzel şekilde deneme amaçlı kullandım.

Diyeceğim o ki !!

HP'nin pil için 3-4 saat katalog zamanı veren ürünü yerine net 5 saat (wi-fi açık) kullanabildiğim X130'umu hala tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

valla 3gli netbook alacaksanız bence en iyi tercih hp mini turkcell bayilerinde nakit alımlarda 400 tl'ye veriyorlar yanında 1 adette dünya kupası futbol topu daha ne olsun ileride 60-70 dolar vererekte 6-8 hücreli batarya alınabilir

Arkadaşlar var mı bildiğiniz 400 - 420 tl'ye verebilecek İstanbul Avrupa yakasında Turkcell bayi?
    Stoklarında olduğunu bildiğiniz ve bu fiyata verebilecek bayi varsa özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.
    Yeğenim ne zamandır istiyor, hediye olarak alayım.
  • EW'lerde var bildiğim kadarı ile ...bir de BEst Buy benzer bir fiyata satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.