Şimdi Ara

LG 32MB25HM nasıl bir tv? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
26.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    servis kurulumu yapıyor ve garantiyi onaylayıp teslim ediyor.siz kurulumu yaparsanız garanti nasıl olur;?bilemiyorum
  • Vatan Bilgisayar satıştan kaldırdı ürünü.Teknosa fiyatı 949 a çekti.Mediamarkt fiyatı 899 tl daha ucuz fiyata satan yer var mı ?
  • Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayarda hâlâ satışta. Web'e özel 789 TL ve son 2 Adet kalmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32mb25hm-32-81-cm-fhd-ips-led-ekran.html?srt=PU
  • Ürün elime ulaştı kendim montajını yaptım malum servis 50 TL istedi.Sesi görüntüsü şahane ben ps4,ps3 için aldım sadece.Kararsız kalanlar kesinlikle alsın.
     LG 32MB25HM nasıl bir tv?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViperSRT kullanıcısına yanıt
    nasıl 789 tl attığınız linke girdim 899,01 yazıyor.
  • Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Link attığım zamandan 8 saat sonra linke bakmışsınız. Son 2 tane de o arada 789 TL'den satıldı demek ki.
  • Çok iyi tv bence iyi yaparsınız.
  • indirime girecek gibi görünmüyor zaten ben 10-15 güne alırım bu tv yi.Alan-kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.Ses seviyesi ve görüş açısının durumları nasıl ? konsol için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

indirime girecek gibi görünmüyor zaten ben 10-15 güne alırım bu tv yi.Alan-kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.Ses seviyesi ve görüş açısının durumları nasıl ? konsol için almayı düşünüyorum.

Dün geldi ürün kesinlikle tavsiye ederim, benim gibi detaycı adamı bile ikna etti sesi ve görüntüsü şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 16 Şubat 2016; 11:50:21 >
  • bu televizyonu pazartesi günü aldım ve pek memnun kalamadım. GTA5 için aldım özellikle HZsi100 diye satıldı fakat 75in üstüne çıkamıyo ekran kapatıyo kendini. ve tepkime süresi önceki viewsonic gibi bi ekrandan bile vasat gibi görünüyor. tek avantajı pc için gerçekten büyük bir ekran 1920x1080 de çalıştırıyorum. amacım hz hızıydı ama buna aldanıp da almayın yoksa monitörünü arattırır size..

belkide ben bilmiyorum bu arada hz yi ayarlamıyo veya yükseltmeyi ama dedigim gibi el ile ayarladım 75hz yi fakat bi fark yok gta5 gibi bir oyunda uzaklar falan hep titreşimli gözleri bozacak gibi sanki.
  • Urunu yarin siparis edicen muhtemelen persembe gunu elime ulasacak bakalim nasil bir tv.

• beyler hertz olayına takıldım ben.Bu model ile bu model bunun arasında kaldım.300 tl lik bir fark var sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osse-Saeros -- 17 Şubat 2016; 23:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

beyler hertz olayına takıldım ben.Bu model ile bu model bunun arasında kaldım.300 tl lik bir fark var sizce ne yapmalıyım ?

Hocam bu cihazın herhangi bir tv özelliği yok. Ben alıcam kabloyu takıcam tv izlicem webos tan dlna kullanıcam uygulamaları kullanıcam diyorsanız bu tv yi almayın linklekini tercih edin. Yok ben pc takıcam ,uydu takıcam , konsol takıcam cihazdan sadece görüntü ve ses almak istiyorum derseniz bu cihazı almalısınız.

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Acelesi yok benim için 1 2 hafta sonra alabilirim fakat aklıma takılan bazı şeyler var.Lg nin 32"lik monitörü için 5ms yazıyor bazı yerlerde fakat bu kesinlikle grey to grey dir.Oyunlarda 10ms e döner.Bildiğim kadarıyla da monitörler led tvlerden daha verimli çalışıyor.Ama hertz olayı kafamı karıştırıyor.

• Bu cihaz monitör tv olarak geçiyor. Cihazı aldım düz beyaz fonda yan taraflarda pembelik ve yine beyaz fonda bulutlanma olduğu için iade ettim yerine philips 32pfk4100 aldım memnunum ancak o cihazda şimdi kullandığım cihazın paneli de native 50hz yazılımla 800-1000 gibi değerlerde görürsünüz ama bunun hiçbir önemi yok native değeri panelin gerçek hz değeridir.

• Geçen hafta carrefour'da 799 lira 100 lira da alışvriş çeki veriyordu marmara forum b.köyde görmüştüm.Hala varmı bilmiyorum.

Bana da lazım böyle birşey.Monitörüm bozuldu. Evdeki Tv ye çocuklar el koydu.
    Pc ye bağlayıp ara sıra film vs izlerim diyorum.
    Ağırlık 10-30 GB mkv bluray film izlemek maksat.
    Bu tarz filmler izleyip deneyen oldu mu ? Memnun kalındı mı ?
  • Bende xbox one için almayı düşünüyorum tepkime süresi falan nasıldır ?
  • Anlamadıgım birşey var ürünü alıp nasıl iade edebildiniz yahu. Ben edemiyorum almıyorlar ürünü kutusu açıldıgı için. media markt den sakın birşey almayın kullanıcı dostu bir firma değil. Bu yüzden yeni aldıgım bu modeli satıyorum İlgilenen olursa verebilirim. 5 yıl uzatılmış özel garantisi mevcut hdmi kablosunuda yanında vereceğim. 1 saat kullandım sonra geri kaldırdım niyetli olanlar uğraşmasın alsın benim tv/monitörü benimde, onlarında işi görülsün.
    özel mesaj atabilirsiniz iletişim için İstanbuldayım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacc88 -- 18 Şubat 2016; 23:58:15 >
  • iade istemenizin sebebi nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSertac

Anlamadıgım birşey var ürünü alıp nasıl iade edebildiniz yahu. Ben edemiyorum almıyorlar ürünü kutusu açıldıgı için. media markt den sakın birşey almayın kullanıcı dostu bir firma değil. Bu yüzden yeni aldıgım bu modeli satıyorum İlgilenen olursa verebilirim. 5 yıl uzatılmış özel garantisi mevcut hdmi kablosunuda yanında vereceğim. 1 saat kullandım sonra geri kaldırdım niyetli olanlar uğraşmasın alsın benim tv/monitörü benimde, onlarında işi görülsün.
    özel mesaj atabilirsiniz iletişim için İstanbuldayım bu arada.

Magazadan mı aldınız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.