Şimdi Ara

LG 32LE5310 Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/113675/lg-32le5310-82-ekran-led-tv.aspx

Bu televizyon hakkında bilgisi olan,kullanan arkadaş varsa yorumlarını alabilir miyim ? xbox 360 için televizyon almayı düşünüyorum led olması ve fiyatı çok ilgimi çekti istediğim boyutta 82cm öneride bulunmak isteyen arkadaşlara belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/113675/lg-32le5310-82-ekran-led-tv.aspx

Bu televizyon hakkında bilgisi olan,kullanan arkadaş varsa yorumlarını alabilir miyim ? xbox 360 için televizyon almayı düşünüyorum led olması ve fiyatı çok ilgimi çekti istediğim boyutta 82cm öneride bulunmak isteyen arkadaşlara belirteyim.

Merhabalar

42le5300 kullanıyorum bende 5310 ile 5300 lar aynı diye biliyorum.
    xbox360 performansı gayet güzel ve başarılı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40916038/mpage_6/tm.htm
    başlıkta detaylı incelemeler var 5300 kullanıcılarının yaptığı.
    iyi günler..

• bu tv yarın antalya teknosada 1119 tl ye satılcak.sizce nasıl alınırrmı bu fiyata?
  • Muadil konfigrasyonda Samsung 32D5000 1370TL, Bravia 32EX710 un 1500TL olduğunu hesaba katarsak fiyatı gayet iyi. Gidip görün, görüntü kalitesini beğenirseniz fiyatı çok iyi. Üstteki konudaki yorumları da incelemenizi tavsiye ederim.
  • özellik bakımında en iyisi bu gibi.sonuçta tv ihtiyacımda vardı almayı düşünüyordum.görüntü kalitesi olarak araştırdım nette kullananlar sd yayında bile iyi olduğunu söylemişler ama herkesin yorumunada güvenilmiyor.ben buradaki bilir kişilerin yorumlarına güvendiğim için burdaki önerilerinizi merak ediyorum
  • Şu konu 42" LG 5300 için açılımış ama model numarası aynı sizin sorduğunuz TV ile. Orda bilfiil deneyen arkadaşlar var konuyu okursanız iyi bilgiler edinebilirsiniz
  • tvyi aldım fakat ses sistemi bağlayamam sorunum var.tv nin arkasında out olarak sadece optik çıkış var.diğerleri hep in.bnm elimde de home theather var 5+1.tv den usb den film izlerken sesi ses sistemimden almak istiyorum.bunun için optik çıkış dışında kullanabilceğim bir çıkış varmı?yoksa mecbur optik ses kablosu alıcam çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    LG 50uh635v Kullanıcıları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Optik ses kablosu almanız gerekiyor. En kalitesi sesi veren de odur, ayrıca home theaterınızın desteklediği tüm ses formatlarını da optik kablo ile aktarabiliyorsunuz.
  • optik kablo dışında başka bir kablo ile tvnin usbsinden izlediğim filmin sesini home theatherdan alabilirmiyim?
  • İşte optik kablo kullanmazsanız bazı formatları destekleme sorunları çıkabiliyor maalesef. En temizi çek bir tane optik için rahat olsun.
  • dün gidip optik kabloda aldım fakat yine ses alamıyorum hem normal tv yayınında hemde usb den film izlerken.deli oldum ya.digital 2uçlu optik kablo aldım bir ucunu tvnin optik out yazan yerine diğeer ucunuda home theatherin optik ucun gireceği tek yer olan yere taktım ama tık yok.ses sistemi dandirik eski minton hts-802.optik çıkışı var.ama tv den gelen sesi optik çıkış ile bunun üzerinden bir türlü alamadım.ayar mayarmı gerekiyo ne gerekiyo onuda bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.