Şimdi Ara

LG 32LB582V SMART LED TV --> 899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Tarayici biraz agir. Online Videolarda bellek hatasi veriyor. Geri kalan herseyden memnunum.
    8 aydir kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erkanrap

42sini 950ye aldım 1 ay olmadı daha

hocam sizin aldığınız 42lb652v olduğuna eminmisiniz?
    Ikinci elde nick benzerligi kullanarak satis yapanlara dikkat ediniz. ornegin: ***kilerwhitewhale*** gibi uyeliklerden mesaj atip, referans sayfasini orjinal uyeninkini yollayabilirler,,,

-----------------------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UE-32EH5000 Samsung Led Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz kombo kovalayıp %10 fazla verip 652 alın.
    582 ile 652 arasında belirgin farklar var. Ne diye sormayın yazmaya vaktim yok araştırın ama değer.
    Ben de ufak odaya 32LB652 almıştım aylar önce, indirimler ile 930 TL'ye gelmişti.
  • Vallaha iyimi yaptık bilmem ama ben aldım birtane bugün
    Cuma günü Vestel Finlux 32 sipariş vermiştim gittigidiyordan bu gün öğlene kadar teslim etmiş yurtiçi kargo
    Öğlen arası açtım baktım samsung panel diyordu ürün tanıtımında alakası yok çamur gibi görüntü aynen iade açtım öğlenden sonrada Lg siparişini verdim +339 TLlik bir ürün daha attım sepete %5 indirimim vardı+100 maxipuanla 735 TL'ye falan geldi

Allah utandırmasın
    birdahamı finlux minlux Allah korusun zararın neresinden dönen kardır

Elimde 2 yıl önce carrefourdan aldığım 26 inç schaub lorez var kendinden uydu alıcılı

ama paneli lg nin hali ile gayet güzel bir görüntüsü var kullanılan panel gayet önemli görüntü açısından o açıdan aman dikkat

• En son ben yazmışım yeni gelişmeler neticesinde deneyimlerimi ve değerlendirmelerimi yazayım arkadaşlara fikir olması açısından.

Ben son aldığım 32LB582 modelini bir arkadaşa haftasına varmadan sattım,neden derseniz,yakın çevreme 1 adet 42lb652,1 adette 47lb652 modeli ondan sonrada en son kendime 32lb582 modeli alan birisi olarak teknik servisle bir nevi kanka olunca ve servis çalışanı 32lb582 modelini görünce neden 652 modelini almadın 3d side var arada fazla fark yok deyince kafamı karıştırdı bende bir arkadaşa 582 yi sattım, 3 gün öncede 652 modeli elime ulaştı.

Bana göre aradaki farklar
    32lb652 nin 3D si 42lb652 ve 47lb652 gibi değil
    47lb652 nuhun gemisini seyrettim çok beğendim
    ben Panasonic 42stw60 plazma kullanıcısıyım, LG 42 ve 47 yakın çevreme aldım satın alan ben olduğum için ürünler önce bana geldi servis açtı ürün 1-2 bende kaldı sonra sahiplerine ulaştırdım

32LB652 nin 3D sini beğenmedim,WEBOS işetim sistemini de beğenmedim 42lb652ve 47LB652 modelininde daha seri ve fızlı

32LB 582 wifisi 652 wifisinden farklı ufaklığın odası kablosuz modemden bayağı uzakta,youtubeden yüksek çözünürlükte film izlerken 582 takılma yapmıyordu 652 modelinde takılma fazla , 32LB652 wifisi bana göre sınıfta kaldı ve sırf bu sebepten geri iade edeceğim çünki ufaklık youtubenden sürekli çizgi film izliyor bana en gerekli özelliklerinden birisi

652 world puan ile 900 TL geldi ,aldığım fiyat gayet makul ama işimi çözmedikten sonra 800 bile gelse olmaz bu saatten sonra onun işi

Ya 582 modelini tekrar alacağım, yada başka arayış içerisine gireceğim 32LB652 bana göre sınıfta kalmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

En son ben yazmışım yeni gelişmeler neticesinde deneyimlerimi ve değerlendirmelerimi yazayım arkadaşlara fikir olması açısından.

Ben son aldığım 32LB582 modelini bir arkadaşa haftasına varmadan sattım,neden derseniz,yakın çevreme 1 adet 42lb652,1 adette 47lb652 modeli ondan sonrada en son kendime 32lb582 modeli alan birisi olarak teknik servisle bir nevi kanka olunca ve servis çalışanı 32lb582 modelini görünce neden 652 modelini almadın 3d side var arada fazla fark yok deyince kafamı karıştırdı bende bir arkadaşa 582 yi sattım, 3 gün öncede 652 modeli elime ulaştı.

Bana göre aradaki farklar
    32lb652 nin 3D si 42lb652 ve 47lb652 gibi değil
    47lb652 nuhun gemisini seyrettim çok beğendim
    ben Panasonic 42stw60 plazma kullanıcısıyım, LG 42 ve 47 yakın çevreme aldım satın alan ben olduğum için ürünler önce bana geldi servis açtı ürün 1-2 bende kaldı sonra sahiplerine ulaştırdım

32LB652 nin 3D sini beğenmedim,WEBOS işetim sistemini de beğenmedim 42lb652ve 47LB652 modelininde daha seri ve fızlı

32LB 582 wifisi 652 wifisinden farklı ufaklığın odası kablosuz modemden bayağı uzakta,youtubeden yüksek çözünürlükte film izlerken 582 takılma yapmıyordu 652 modelinde takılma fazla , 32LB652 wifisi bana göre sınıfta kaldı ve sırf bu sebepten geri iade edeceğim çünki ufaklık youtubenden sürekli çizgi film izliyor bana en gerekli özelliklerinden birisi

652 world puan ile 900 TL geldi ,aldığım fiyat gayet makul ama işimi çözmedikten sonra 800 bile gelse olmaz bu saatten sonra onun işi

Ya 582 modelini tekrar alacağım, yada başka arayış içerisine gireceğim 32LB652 bana göre sınıfta kalmıştır.

ben de yeni 42lb652 aldım. 32 42 47 bunların arasında boyut dışında bi fartk olamamsı lazım. herşeyleri aynı görünüyor nasıl dediğiniz gibi farklar oluyor. acaba sizin tv ye özel bi sorun olmasın

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İşim mantığına bakarsan sen haklısın ama bir farklılık olduğu kesin en azından gözlemleyerek edindiğim tecrübe bu

32lb652,42lb652,47lb652 modellerini kullanmış ve gözlemlemiş birisi olarak öncelikle, 3D farklı daha sonra wifi çekim farkı ve en sonda WEBOS işletim sisteminde ağırlık ve kasma belirgin şekilde mevcut

47lb652 3D sini çok beğendim 32lb652 yerine şu an 32lb582 alacağım ,gittigidiyorda büyük ekranlara çok makul fiyatlar vardı geçen hafta ama bana 32 inç lazım fazlası değil çocuk ve balkonda seyredebilmem için

Ama yanlış anlaşılmasın hiçbirisi, görüntü kalitesi olarak kullandığım Panasonic plazmanın verdiği görüntüyü veremez iyiki almışım Allah utandırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha olmadı 582 modelini alıcam 3D olmasada olur

http://www.n11.com/lg-42lb580n-42107-cm-full-hd-smart-led-ekran-cmr-100-hz-P35228633
  • quote:

Orijinalden alıntı: west07

can bey sizin yorumlarınızı takip ediyorum LG 32LB582V almayı düşünüyorum 3d ye gerek yok bence fiyat performansa oranına göre iyi gibi geldi? bir de hangi mağazadan alalım ? teşekkürler...

acele etme gittigidiyoru takip et bence puan indirim falan derken 800-850 arası denk getirebilirsin gayet güzel bir cihaz tavsiye derim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.