Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbir yerli dizi izlemeyen ben ilk defa bu diziyi izlemeye başladım..
    anlatıldığı kadar varmış, cidden güzel ve komik..
    işin teknik boyutuna bakarsak her hafta bir saatlik dizi çekmek ve yayına hazırlamak kolay bir iş değil biliyorum..
    ama izlerken gözüme takılan bazı çekim ve montaj hatalarına denk geldikçe burada paylaşmak istiyorum..

mesela 13.bölümde, 38.dakikalar (LINK)
    gelecekteki yaşlı mecnun evden çıkarken genç mecnun bahçede arkasından dolanıyor..
    iki ayrı çekimin montajda birleştirilmesi resmen bağırıyor,
    tam 38.40'da önce gökyüzü kararıyor, sonra üstkatın camlarına dikkat edin, iki çekimin geçişini rahatlıkla görebilirsiniz

14.bölüm sonunda ise (LINK) yıkım ekibi olan sahneyi tek planda 2-3 farklı açıdan çekmişler sanırım..
    kameralardan bir tanesi apartmanın balkonunda,
    genel plandan bakınca hemen belli olmuyor ama dikkatli bakınca belli oluyor..

• baya detaya inmişsin. Dikkat et dizideki detay esprileride yakala. belki bilmediğimiz daha neler vardır
  • Abartmissin haciiii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben niye hiçbişey anlamadımki
  • Olur o kadar ya,

ama kutluyorum iyi yakalamışsın
  • neler neler...
  • Amaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oo Olaylar olaylar..
  • Yani?
  • ilk gösterdiğin şeyi bende farkettim...video da izleyince anlaşılıyor.. ama ikincisi o kadar da göze batan bişey değil
  • İlki normal de 2. yi nasıl yakaladın arkadaş tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İlki normal de 2. yi nasıl yakaladın arkadaş tebrikler

set fotoğrafçılığı yapmışlığım var.. bu gibi ortamlarda hep balkonlarda pencerelerde izleyenler olur, bu genel plan çekimi izlerken de bi bakiym dedim öyle kafayı çıkartmış izleyen birileri var mı..
    derken o fosforlu ceket giymiş elemanı gördüm, zaten o açıdan da görüntüler koyuyorlardı aralara.. ee yuh dedim fosforlu ceket giyiyorsun bari saklan dimi orada
  • bu gece 52.bölümü izliyorum.. daha güncel bölümü yakalayamadım yani.. neyse az önce öyle bir hata farkettim ki cidden yuh dedim..
    yani set ekibi o hatayı yapabilir de yönetmen buna nasıl onay veriyor anlamıyorum.. demek ki yönetmen de baştansavma iş yapıyor..

kayıt esnasında, sol alt köşede, set ekibinden birisinin omzu görüntüye giriyor çıkıyor.. yani onlarca dizi izlemişliğim vardır, bu kadar da sallamasyon iş yapanını görmedim

Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

bu gece 52.bölümü izliyorum.. daha güncel bölümü yakalayamadım yani.. neyse az önce öyle bir hata farkettim ki cidden yuh dedim..
    yani set ekibi o hatayı yapabilir de yönetmen buna nasıl onay veriyor anlamıyorum.. demek ki yönetmen de baştansavma iş yapıyor..

kayıt esnasında, sol alt köşede, set ekibinden birisinin omzu görüntüye giriyor çıkıyor.. yani onlarca dizi izlemişliğim vardır, bu kadar da sallamasyon iş yapanını görmedim

Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları Leyla ile Mecnun çekim ve montaj hataları

sen buna sallamasyon diyorsan öyle bir geçer zaman kide mikrofon göründüen olmayacak yerde

• Evet, bu tarz hatalar çok L & M'de.
  • Son hata gerçekten epic olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

bu gece 52.bölümü izliyorum.. daha güncel bölümü yakalayamadım yani.. neyse az önce öyle bir hata farkettim ki cidden yuh dedim..

sen buna sallamasyon diyorsan öyle bir geçer zaman kide mikrofon göründüen olmayacak yerde

mikrofonun kadraja girmesi artık normal geliyor bana.. yabancı dizilerde de oluyor.. leyla&mecnun'da hele epey oldu ama onları görmezden gelebiliyorum ama set ekibinden birisinin kadraja girip çıkması hiç normal değil

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Kuzey güneyde de görünmüştü mikrofon boru gibi hemde yuh dedim be nasıl görmediniz çektiniz o sahneyi,

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

baya detaya inmişsin. Dikkat et dizideki detay esprileride yakala. belki bilmediğimiz daha neler vardır

Ben birinci anlatılan pencere olayını anlamadım
  • şu an 55. bölümü izliyorum.. sağ alt köşeden kadraja girip çıkan bir kol gördüm.. pesss diyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 13 Eylül 2012; 1:56:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.