Şimdi Ara

Lexmark X110 Yazılım Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç gün önce lexmark X110 All-In-One yazıcısı satın aldım. Benim sorunum şu;
    yazıcının driverlarını yüklüyorum driverlar yüklendikten sonra her şey düzgün gözüküyor, Yazıcının fotokopi ve tarayıcı özelliklerini kullanabilmem için All-In-One Center adlı bir yazılım gerekiyor masaüstündeki ikona tıkladığımda ekranda şu ileti çıkıyor;
    Preparing Lexmark All-In-one Center for first use,
    Searching for scanning applications. Please wait.

Ve ne yazıkki bu ekran hiç kaybolmuyor yani burda takılıyor, lexmark yetkili servisleri ile konuştum driverları baştan yüklememi falan istediler 10 larca kez silip tekrar yükledim ama hiç bir şey değişmesi işin garip tarafı denemek için başka bi bilgisayarda yüklemeyi denedim ve orda sorun çıkmadı yukarda bahsettiğim iletinin ardında 15 sn içersinde program çalıştı.Yazıcı fonksiyonunda bi bozukluk yok çıktı alabiliyorum ama bahsettiğim program başlatılamadığı için diğer özelliklerini kullanamıyorum
    İnternette araştırdım ama sorunun kaynağını bulamadım yardımcı olursanız sevirinim
    işletim sistemim xp pro service pack 2 yüklü
    Gigabyte 845E series motherboard

• bendede lexmark var sorun yaşamadım sana bi yol söylim o yolu izle

şimdi pc deki lexmark ı kaldır pc den ve başlat+çalıştır a regedit yaz

sonra çıkan yere ctrl +f yap arama yeri çıkacak oraya lexmark yaz çıkan tüm değerleri sil lexmark hakkındaki

daha sonra lexmark ın usb yi çıkar pc yikapat usb yi tak sonra pc yi aç otomatik olarak donanım bulundu demesi lazım

demezse ayarlar + denetim masası + yazıcılar ve diğer donanım solda seçeneklerde donanım ekle var ona tıklarsan bulacaktır

cd ni tak gelecek olan sayfaya driver i nette arayalımmı çıkar hayır bu kez değil i tıkla ve ileri de otomatik yükle seçeneğini işaretle ve ileri de kendisi otomatik olarak programı ve driverleri yükler kurulumdan sonra

pc ni kapat aç çalışması lazım umarım yardımcı olabilmisimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Şubat 2006 17:06:09 >

• Ne Yazıkki işe yaramadı yine aynı sonuç
  • eklemek istiyorum driverları ve yazılımı yüklemekle ilgiili bir sorunum yok, yükledikten sonra çalışmıyor ama başka pc de çalışıyor
  • Dosya imzasını doğrulama seçeneklerini ayarlamak için
    Denetim Masası'ndan Sistem'i açın.
    Donanım sekmesinde, Sürücü İmzalaması'nı tıklatın.
    Dosya için imza doğrulama'nın altından, şunları tıklatın:
    Dijital imzası olsun veya olmasın, tüm aygıt sürücülerinin bilgisayara yüklenmesine izin vermek için Yoksay'ı tıklatın.
    Bir yükleme programı dijital imzası olmayan bir aygıt sürücüsü yükleme girişiminde bulunduğunda, uyarı iletisi görüntülenmesini isterseniz Uyar'ı tıklatın. Bu Windows'un varsayılan davranışıdır.
    Yükleme programının dijital imzası olmayan aygıt sürücülerini yüklemesini önlemek için Önle'yi tıklatın.
    Notlar

Sistem'i açmak için Başlat'ı tıklatın, Ayarlar'ın üzerine gelip Denetim Masası'nı, Performans ve Bakım'ı ve Sistem'i tıklatın.
    Yönetici veya Yöneticiler grubunun bir üyesi olarak oturum açtıysanız, Yönetici seçeneği altında Ayarı sistem varsayılanı olarak ayarla'yı tıklatıp, seçili ayarların bu bilgisayarda oturum açan tüm kullanıcılar için varsayılan değer olarak uygulanmasını sağlayabilirsiniz.
    İlgili Konular

Dijital imzayla ilgili bir sorunun olabilir.Yükleme önle açık mı kapalı mı bi bak ,belki kapalıdır

• Teşekkür ederim ama dijital imzayla ilgili bir sorun yok , yükleme önle kapalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala çözemedin de mi sorununu ?
  • Evet çözemedim printer elimde patladı patlıcak
  • başlat - çalıştır ' a gir msconfig yaz açılan pencerede normal başlangıc - bütün aygıt sürücülerini ve hizmetlerini yükler'i seç uygula - tamam de sorunun bu şekilde çözülmesi lazım çözülmesi driverları yeniden yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ncm_van

başlat - çalıştır ' a gir msconfig yaz açılan pencerede normal başlangıc - bütün aygıt sürücülerini ve hizmetlerini yükler'i seç uygula - tamam de sorunun bu şekilde çözülmesi lazım çözülmesi driverları yeniden yükle

zaten default olarak o seçili, yani zaten normal başlatılıyor windows
  • Arkadaşım bir de sürücüleri yazıcı takılı olmadan yüklemeyi dene. Bazı yazıcılar bu şekilde hata verebiliyo. Zaten driver CD sini takınca otomatik olarak arabirim penceresi açılacaktır oradaki yönergeleri izlersen sorun çıkmayacaktır. Son bir hatırlatma, bazı yazıcılar USB 2.0 altını desteklemeyebiliyo, senin sistemde USB 1.1 ise bu sorun ortaya çıkıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.