Şimdi Ara

LevelTR Alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alışveriş yapmış olan var mıdır ? Sorun çıktı mı ?

• Alışveriş yapmadım ama kaliteli bir siteye benziyor
  • leveltr Yi Denemedim+ denemeyede Gerek yokwww.yorulma.com www.mtcgame.com bu iki site Sağlam Bunlardan al 2 lira Fazla Öde ..

• guvenılır bır sıte 2kez alıs werıs yaptım en azından ben bır sorun yasamadım
  • 2 Liraymış 5 liraymış onda değilim ki ben hizmet hızından dolayı adama sabah 9'da yatırıyorum akşam 8'de onaylanıyor sipariş vermek içni 1 gün bekliyorum şudur budur LevelTR'de anında onaylanması cezbetti açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!

2 Liraymış 5 liraymış onda değilim ki ben hizmet hızından dolayı adama sabah 9'da yatırıyorum akşam 8'de onaylanıyor sipariş vermek içni 1 gün bekliyorum şudur budur LevelTR'de anında onaylanması cezbetti açıkcası

mtcgamede max 5 dakika içinde onaylıyor
  • bynogame de 5dk içinde onaylıyor.
    gamesatis saat 4ten sonra onaylıyor en geç 4:20 oLur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bynogame de 5dk içinde onaylıyor.

yanlışın olmasın en fazla 5 dk gamesatis
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bynogame de 5dk içinde onaylıyor.

yanlışın olmasın en fazla 5 dk gamesatis

pardon ben ptt den yatırdığım için ptt ödemelerini 4 ten sonra onaylıyorlar. Normalde 5 dk içerisinde evet.
  • Bakalım 2 arkadaş sorunsuz alışveriş yapmış sorun olmaz heralde yarın alımı yapıcam
  • Bu arada gamesatis'da başıma gelenlerden sonra hayatta alışveriş yapmam ;

Arkadaşım için 300 lira civarlarında havale yaptım akşam 8'de onaylandı sipariş verdiğimde stok yoktu sabah baktığımda gb tane fiyatı 1.5 tl artmıştı
  • evet en güzeli bence leveltr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCamLy -- 1 Ağustos 2010; 22:34:07 >
  • Arkadaşlarım burdan alış-veriş yapıyorlar gayet güvenilir bir site
  • Konuyu yorumlayan arkadaşlara teşekkürler bakalım yarın sabah ödemeyi yapıp bildirimi yapıcam sorun çıkacağını sanmıyorum teşekkürler yeniden
  • uzun zamandır var bu site, alışveriş yapanlarda yazmışlar ama bir aralar sorunlar olmuştu,
    sahibi forumda hack li rapidpremium falan satıyordu, bi arada ofis değiştiriyoruz ayağına mağdur olanlar olmuştu.

bence mtcgame.com bynogame gibi bu işi profesyonelce yapanlar vaken böyle sitelerden uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1gh7m4r3

uzun zamandır var bu site, alışveriş yapanlarda yazmışlar ama bir aralar sorunlar olmuştu,
    sahibi forumda hack li rapidpremium falan satıyordu, bi arada ofis değiştiriyoruz ayağına mağdur olanlar olmuştu.

bence mtcgame.com bynogame gibi bu işi profesyonelce yapanlar vaken böyle sitelerden uzak dur

Tamda karar vermiştim mtcgame.com PTT havalesi almıyormuş(benim için en uygunu hem işlem ücretinin düşük olması hemde çevremde ATM benzeri olmaması )

bynogame'de ptt havalesi için taa tiz zamana kadar bekliyormuyuz ?

• dediğim gibi uzun zamandır var site, sadece sorun yaşayan oldumu dediğin için yazdım onları.
    yoksa dolandırıcı falan değiller,

gittigidiyor.com sitesinde baya bir satışlar var hep olumlu yorum,
    madem etrafında atm yok mecbur ptt havalesi yapacaksın leveltr den alışveriş yapabilirsin ama
    tabi bence öncelik mtcgame.com gamesatis.com, bynogame.com gibi sitelerde olmalı.
  • bynogame'den baktım havaleyi direk onaylıyorlarmış.Ordan alıcam içime kurt düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!

2 Liraymış 5 liraymış onda değilim ki ben hizmet hızından dolayı adama sabah 9'da yatırıyorum akşam 8'de onaylanıyor sipariş vermek içni 1 gün bekliyorum şudur budur LevelTR'de anında onaylanması cezbetti açıkcası

www gameturkonline com para yatırdığını 15dk da onaylar.
    gb alacaksan 15-20 dk arası beklersin .
    pre cash veya k0xp alacaksan direk kodlar gelir.
    site kesinlikle güvenilir 10un üstünde alışverişim oldu problem yaşamadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.