Şimdi Ara

dropshipping yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon veya shopify dan dropshipping tecrübesi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dolarin surekli yukselmesinden dolayi turkiye piyasasindaki urunlerin cogu yurtdışından daha ucuz. ayrica gümrükte adam şey yapıyorlar dikkat et.

• Aslında olmayan bir mali satmak oluyordu dimi hocam o.

Ben bir ara denedim de olmadı pek
    Maliyet 0 kazanç 0 olarak kapattım

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Aslında olmayan bir mali satmak oluyordu dimi hocam o.

Ben bir ara denedim de olmadı pek
    Maliyet 0 kazanç 0 olarak kapattım
    Hocam şimdi şöyle çinli satıcı (aliexpress vb.) bir ürün satıyor siz kendi mağazanıza o ürünü çekip fiyatını bir miktar arttırıp satıyorsunuz. Siparişi veren alıcının bilgilerini ve ödemesini esas satıcıya geçiyorsunuz. Ben shopify sitesini kullanmaya çalıştım ama sanırım faaliyete açmak için siteye ödeme yapmak gerekiyor ve yabancı banka hesabı açmak gerekiyor. O aşamaları gerçekleştiremedim maalesef, sonra da vazgeçtim.

• Men Milk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de böyle hatırlıyordum doğruymuş. Ama sen aliexpressten aldığın ürünü kime satacaksın ? Türkiyede ki adama. bu adam demez mi kardeşim sen Türk değil misin benim aldığım ürün neden 20-30 gündür gelmiyor. Nereden gönderdin ?

Ha adam ayıkırsa zaten neden senden alsın. Yurtdışından alır daha ucuza alır.

Ben bunun Türkiye versiyonunu yapmaya çalıştım. O dönemde lysye hazırlanıyordum. Ucuza kitap bulup millete piyasa fiyatının 5 lira aşağısına satmaya calisacaktim da mesaj atan olmayınca ben de soğudum.

Aslında Türkiye de bazı mağazalar indirim yapıyor bölgesel olarak elektronik ürünlerde. Onları yakalayıp takip edip satışa koysan para kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Aynen hocam ben de böyle hatırlıyordum doğruymuş. Ama sen aliexpressten aldığın ürünü kime satacaksın ? Türkiyede ki adama. bu adam demez mi kardeşim sen Türk değil misin benim aldığım ürün neden 20-30 gündür gelmiyor. Nereden gönderdin ?

Ha adam ayıkırsa zaten neden senden alsın. Yurtdışından alır daha ucuza alır.

Ben bunun Türkiye versiyonunu yapmaya çalıştım. O dönemde lysye hazırlanıyordum. Ucuza kitap bulup millete piyasa fiyatının 5 lira aşağısına satmaya calisacaktim da mesaj atan olmayınca ben de soğudum.

Aslında Türkiye de bazı mağazalar indirim yapıyor bölgesel olarak elektronik ürünlerde. Onları yakalayıp takip edip satışa koysan para kazanabilirsin.
    Ben fiyatlandırmayı USD yapmıştım. Trafiği yurt dışından çekmenin illa ki bir yolu vardır ya.

Bu dropshipping'de sürüsüne bereket paralı eğitim satıyorlar, dolandırıcı mı artık bilmiyorum bir sürü alan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.