Şimdi Ara

Leş oynadığım için çıldırıyorum her yeri yumrukluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ya allah kahretsin asosyalin tekiyim, 25 yaşındayım, işim gücüm yok, günde 20 saat oyun oynuyorum. Normalde böyle sosyal hayatla alakası olmayan adamlar oyunlarda çok başarılı olur, allah benden her şeyi almış. Dışarda da başarısızım oyunda da başarısızım. Kaybettikçe daha çok tilt oluyorum. 2 sezonda toplam 1000 maç atmışımdır hala silverım. O kadar çıldırıyorum ki görmeniz lazım her yeri yumrukladım. 15 yaşında, daha türkçe konuşmayı bilmeyen, reprot yazan, "herkez" diyen, bronz adamlar bile beni eziyor. Onlara kaybettikçe daha çok tilt oluyorum o kadar sinirleniyorum ki oyunu da oynayamıyorum. Ne yaparsam yapayım iyi oynayamayacağım. Olmuyor çok yeteneksizim. Lütfen bi akıl verin ya çok pis tilt oluyorum ya vallaha billaha her oyunda sonuncu olabilir mi bi insan ya. hayattan alabileceğim tek zevk şu oyunlar ama onda da bronzlardan bile kötü oynuyorum.

bakın bu videoyu baya önce çekmiştim her maç bu şekilde oynuyorum. skillshot herosu oynama derseniz her türlü heroyu oynuyorum ama hepsinde aynıyım. geçen pyke oynadım 0-32 bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 11 Ağustos 2019; 4:59:29 >

• Zhsjzbshahs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam arkadaşlarin varsa onlarla oynarsan daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zamanında benzer bir konuda arkadaşa dert yanmıştım ben de. "Buna yatkınlığın yoksa başka şeylere" yönel demişti mesela. Siz de aynısını deneyebilirsiniz. Mesela God of War tarzı oyunları iyi oynarım ben. Offline oyunlara yönelebilirsiniz, action adventure oyunlara bakın.

• DM at seni Dia IV serisine çıkarayım.

• video efsane

şaka bir yana biraz sabırlı oyna heyecanlanıyorsun galiba oynarken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha kolay daha teknik kazanma oranı yüksek herolar dene zora kaçma. Bolca video izle, normal ve aram oyna elini alıştır sonra sıralı gir. Hiç oynayamiyorsan support oyna adc koru yeter böyle rahat lig atlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Litation

video efsane

şaka bir yana biraz sabırlı oyna heyecanlanıyorsun galiba oynarken
    heyecan ne kelime çıldırıyorum çıldırıyorum elim ayağım titriyor biraz önce koltuğun üstüne çıkıp zıplarken buldum kendimi sinirden deliriyorum
  • Bundan bi 5 sene önceki silver ile şimdiki aynı değil. Oyuncular gelişiyor, çoğu silver oyuncusu senin gibi yüzlerce hatta binlerce oyuna sahip.
  • Aga oyun için yorma kendini bu kadar
  • @Melanie Thierry Hocam hocam, bu arkadaş sizce ban yemeli mi hocam? Ne düşünüyorsunuz hocam?
  • oyun bilgisi arttıkça hümanizm de artıyor sanırım. bana 1 günlüğüne yetki verilsin sadece skorlara bakarak uygulanacak ban sistemiyle çok yol alırız.. ayrıca teklifim hala geçerli, pre girebiliriz müsait olduğunda...

• En son ne zaman silver olduğumu hatirlamiyorum unrk çar acinca max 1 haftada tek elle tr de üst dialara kadar çıkılıyor. 19 yasindayim 6 senedir oynuyorum sanirsam basladigimda arkadasimla dalga gecerdim ben b2 idim o b4 tü hic unutmam xD . Nasıl iyi hale geldim 5 saat oyun oynuyosam 2 saat de video izliyorum , ama severek hoşuna giderek izlemezsen oda bi işe yaramaz . Duzenli olarak takip ettiğim profesyonel oyuncular ve yayıncılar var . Onları izleyip neyi neden yaptiklarini kavradiginda elin kolun olmasa bile emin ol sadece oyunu öğrenince 0 mekanikle istediğin yerlere gelebilirsin . Ama oyunu öğren onun içinde bol video izlemek lazim . Be challenger diye bi kanal var elmas master challenger birçok eloda günlük 10 15 tane video atarlar hangi lane i hangi heroyu öğrenmek istiyosan maclari izleyip kendini gelistirebilirsin .... ne çok konustum k bakmayin xD

• 23 Nisanda koltuğu sana vereceklermiş.
    Şimdi seninle pre girersem karşımdakini ezicem, e karşımdaki 0-7 oynayacak ve 4k vuracak ve benim yüzümden ban yiyecek. Ah yoksa yemeyecek mi, çünkü senin takımında değil. Karşıdaki de kötü oynayınca banı hakeder mi hocam? Kafam karıştı hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 13 Ağustos 2019; 17:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bide on Hush

En son ne zaman silver olduğumu hatirlamiyorum unrk çar acinca max 1 haftada tek elle tr de üst dialara kadar çıkılıyor. 19 yasindayim 6 senedir oynuyorum sanirsam basladigimda arkadasimla dalga gecerdim ben b2 idim o b4 tü hic unutmam xD . Nasıl iyi hale geldim 5 saat oyun oynuyosam 2 saat de video izliyorum , ama severek hoşuna giderek izlemezsen oda bi işe yaramaz . Duzenli olarak takip ettiğim profesyonel oyuncular ve yayıncılar var . Onları izleyip neyi neden yaptiklarini kavradiginda elin kolun olmasa bile emin ol sadece oyunu öğrenince 0 mekanikle istediğin yerlere gelebilirsin . Ama oyunu öğren onun içinde bol video izlemek lazim . Be challenger diye bi kanal var elmas master challenger birçok eloda günlük 10 15 tane video atarlar hangi lane i hangi heroyu öğrenmek istiyosan maclari izleyip kendini gelistirebilirsin .... ne çok konustum k bakmayin xD
    Video izlemek bu kadar önemli mi ya. Ben sadece eğlence amaçlı ara sıra açıp izliyorum öyle öğrenme amacıyla bi tane video açıp izlemişliğim yok. Faydası olur mu ki

• Oyunu bırak abi bu oynayış ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bence oluyo . Tabi gidipte kfc , çoban izlersen bişey katmaz o maç ozetleri bence çok şey katar ama ben de çok izlemiyorum artik daha çok sevdiğim e sporculari takip ediyorum Rekkles Shiptur Tfblade bide ifunzio ve synapse diye bikac kanal

• Oyun oynarken çıldırmak sinirlenmek kadar saçma bir şey yok. Oyun oynuyorsun oyunda ölüyorsun yeniden canlanıyorsun chatten ha sana sövmüşler ha sövmemişler tanımadıgın etmedigin boş-beleş insanları da takma kafana. Herkes her şeyi dört dörtlük yapacak diye bir kural yok.

Oyunu bir tık bile iyi oynamak istiyorsan YouTube'de öğretici çekenler var örnek olarak Apophis reklam diye değil ben de bu adamdan öğrendiğim için söylüyorum. A'dan Z'ye şampiyonlar serisini yeniden başlattı baştan sona izle. Totemi atacağın yere kadar gösteriyor:) 250K şampiyonumda bilmediğim şeyi videosundan öğrendim denemelisin.
  • Öğrenme becerisi kişiden kişiye göre değişir, sabit bir yöntem olmaz asla.

Video izleyerek de öğrenebilirsin, kendin bir şeyleri kurgulayıp düşünerek de öğrenebilirsin. Kendini şartlayarak izlersen hiç bir etkisi olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.