Şimdi Ara

Leoric's Signet Ring farmı çok gereksiz ve vakit kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda ve başka yerlerde açılan başlıkları yada yapılan muhabbetleri okuyorumda bu konuda bir şeyler yazma gereği , bir konu açma ihtiyacı hissettim.
    Leoric's Signet Ring bize ne veriyor %20-30 arası bonus xp
    gerelklimi? gerekli tabiki hem paragon hem level kasarken.

Ah fiyatı : 11m den başlıyor ve bonus değerine göre artarak gidiyor bu gün itibariyle %24 15m

Leoric's Signet farmlamak gereksiz çünki Leoric's Signet Ring haricinde hiç bir getirisi olmayan (xp ,paragon level, item) saatlerce aynı yeri sürekli farmlıyorsunuz oda düşeceği kesin bile olmayan bir item için ve üstelik ah de 11m gibi bir fiyata satılabiliyorken. Düşünsenize aynı sürede GF gear giyseniz (gold find)

11m gold hatta daha fazlasını (paragonunuza göre) kasabilirsiniz.gider ah den alırsınız hem garanti olur
    Leg yada set düşürerek şanslı iseniz 1-10 arası Leoric's Signet alabilecek fiyata satabilirsiniz
    Paragon level kasabilirsiniz (Leoric's Signet Ring dede amaç o değilmi :D )

1 hafta farm yapanlar var arkadaşlar yapmayın 11m -30m için 1 hafta işmi? 1 hafta act paragon kasın inanın 10 tane alacak parayı çıkarırsınız onuda geçtim 3 gün ah takılın AH piyasasında item kovalayın o bile yeter.

Leoric's Signet Ring farm yaparak aramak gerçekten mantık işi değil...

• hala uğraşan insanlar varmı ki? paragonu 100 yapan zaten oyunun suratına bakmıyor artık oyunun popülaritesi kalmadı hiç
  • Sadece MP7-8 oynarak wiz.'i 60 paragon yaptım. Hiç paragon kasma derdinde değildim; ne signet taktım, ne de kafaya gem taktım bir yerden sonra (MP7-8'i sürekli yapmaya başlayınca). Yüksek MP'de daha yüksek MF oranı ile gidiliyor; yanında EXP % 100 ile başlıyor zaten.
    100 paragon yapmak bana pek fayda sağlamayacak keza MP8'de 60 paragon ile 497MF'ye ulaşıbiliyorum rahat. (üzerinizde 2-3 parçada 15'er MF olsun, 5 NV'den keza geliyor.) Cap 575MF zaten.

DH ile MP 0-1 kasarak 83 paragon'a daha uzun sürede ulaştığımı belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Ocak 2013; 17:41:21 >
  • Nasıl ya? Bu yüzüğün farmıyla ciddi ciddi uğraşanlar mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri uğraşmasa ah den nasıl alırız yüzüğü? Ayrıca az bulunan parça pahalı satılır. Yüzük aramaya devam beyler

Benim followerda bile leoric var bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Nasıl ya? Bu yüzüğün farmıyla ciddi ciddi uğraşanlar mı var?

Varmış demek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kheldar

quote:

Valla Allah akıl fikir versin hocam ne diyeyim :)) Paragon takıntısı da saçma zaten 100 olsan ne olacak? Her runda 5 tane witching hour mu düşecek sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kheldar

quote:

Valla Allah akıl fikir versin hocam ne diyeyim :)) Paragon takıntısı da saçma zaten 100 olsan ne olacak? Her runda 5 tane witching hour mu düşecek sanki?

Hocam ben şahsen extra stat için 100'e kastım. Yabana atılmayacak bir stat getirisi var totalde 300 main 200 vit 100'er de diğer statlar, karakterinizi getirebildiğiniz en son noktaya geldiğinde 20-30 stat' ı mumla arıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Birileri uğraşmasa ah den nasıl alırız yüzüğü? Ayrıca az bulunan parça pahalı satılır. Yüzük aramaya devam beyler

oyunu sadece Türkler oynuyorya o nedenle haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Birileri uğraşmasa ah den nasıl alırız yüzüğü? Ayrıca az bulunan parça pahalı satılır. Yüzük aramaya devam beyler

o zaman konuyu battle.net forumlarına yazıp sende dünyaya açılaydın

• quote:

quote:

quote:

Bunu sende yapabilirsin

" Ayrıca az bulunan parça pahalı satılır Yüzük aramaya devam beyler"

buda başlık olsun. bu sayede bizler daha da ucuza alabiliriz...

Not: O zaman sende git yeni Türk oyuncular başlat oyuna ve bu konuyu okutma onlara anlat "imbaa item, ah de milyon golddan gidiyor, haftanızı bu iteme ayırın , şanslı iseniz 1 tane düşürürsünüz" de. Hatta foruma birde konu aç farmlayın diye , milletçe sana çalışalım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu sende yapabilirsin

Not: O zaman sende git yeni Türk oyuncular başlat oyuna ve bu konuyu okutma onlara anlat "imbaa item, ah de milyon golddan gidiyor, haftanızı bu iteme ayırın , şanslı iseniz 1 tane düşürürsünüz" de. Hatta foruma birde konu aç farmlayın diye , milletçe sana çalışalım...

Offf laflar boy boy.
    Leoric efsane tabi.

• Bu konuda bile tartışma çıkmış ya, dikkat ediyorum da bu Diablo bölümünde millet daha bi' agresif, laf sokma derdinde gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu sende yapabilirsin

Forumda geçen 7 senede senin gibi o kadar çok kişi gördümki,daha okuduğunu anlayamayan, ironinin ne olduğunu bilmeyen,kendi fikrinden başkasına tahammül edemeyen,illa biri yazsında sarayım diye konu açan,en son lafı ben sokayımda cevap veremesin diye uzattıkça uzatan.....

Senin duruma gelirsek, ilk yazdığım mesajdan sana karşı fikir üretmişim gibi anladığın ortadaki, durup dururken benden alıntı yapıp tartışma çıkarmaya çalışmışsın.Sana daha açık ve net bir mesaj yazayım da yanlış anlaşılmaya mahal kalmasın madem; evet bence de leoric yüzük aramak zaman kaybıdır, ona harcanan zamanda gold farm yapılıp toplanan parayla ah den satın alınabilir, harcanan emeğe yazıktır ama ben yüzüğü ararım kendim düşürürüm ister takarım ister satarım diye düşünen kişiye de saygı duyarım.Sonuçta onca uğraşan birileri olmasa parayla da satın almak kolay olmazdı.Buradaki sorun forumun Türklere hitap etmesi ve bu yazılanlandan sadece Türklerin haberdar olması değil.İsteyen 10 gün yüzük arar istemeyen benim gibi gider parasıyla alır.

İncir çekirdeğini bile doldurmayan mevzuya bu kadar cevap ne diye yazdıysam artık........

@kaansam, blok listemdesin

• barışçım gerek yok böyle uzatmaya görmezden gel gitsin
  • Paragon level 71'den 100'e kadar gereken XP 6,393,600,000.

50 M/saat gibi bir ortalama hız ile gitseniz ihtiyacınız olan süre (71-100 arası) 128 saat. %25'lik Leoric ile bu süre 32 saat kadar azalıyor. Ben kendi adıma 100'e kadar çıkarmam parmağımdan.
  • 81-90 arası 2.070.000.000 exp --> leoric + hellfire ile 69 act3 mp1 run ediyor (oyunlar 30-35 dk sürüyor)
    91-100 arası 2.836.800.000 exp --> bu da 95 oyun ediyor

AH den veya kendi farmınızdan temin edin ama mutlaka temin edin derim
  • biter mi fahrettin o kadar exp^^
  • benim için 100 paragon olmak oyunda yapacak bişeyin kalmaması demek. rutin farma döner o saatten sonra. o yüzden hiiiç kasmıyorum. arada key run arada katliam şeklinde farm.yuvarlanıp gidiyorum. dün bastım 15m aldım leorici de eksik kalmasın diye =) kim uğraşacak onu ara ara belki düşer diye
  • Forumda Leoric's Signet ile gelen exp i yanlış hesaplayan bazı arkadaşlar var bu yüzden şuna açıklık getirelim.

Ruby gemli helmetiniz, 5 NV stackiniz ve Hellfire ringiniz olduğunu varsayalım. Bu %161 Bonus Experience eder.

Size normalde 100 exp verecek bir yaratığı kestiğinizi varsayarsak, bu bonuslarla toplamda 261 exp alırsınız.

Şimdi gidip aldığımız %20 Bonus experience veren Leoric's Signet yüzüğünüde takalım.. Bonus experience'imiz oldu 181.

Bazı arkadaşlar bu yüzüğü takınca aldıkları 261 expin %20 artarak 310 seviyelerine çıktığını zannediyorlar. Ama artan şey experience değil, bonus experience, yania aldığımız exp 281 e çıkacak.

Buda aşağı yukarı %7 artış demek, %7 artık için değer mi bu herkesin kendi fikri, ben kullanmıyor muyum, kullanıyorum.

Sadece normal experience ile bonus experience bonusunun farkını bilmek iyi olur diye düşündüm. Herkese bol şanslar.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.