Leondan chery e geçmeye değer mi ?

-
-
-
Değer tabi çok daha tok, büyük ve daha üst sınıf bir araç.
_____________________________ -
yakıt sorun değil ise tiggo 8'e değer elbette.
yeni kasa 21 model 1.0 dsg o paraya satılıyor bu arada, 2019'una 1100 veren varsa zaten sat.
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı. -
Eşekten ata geçmiş olursun . Sınıf atlarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elindeki aracı 1 milyona bile alıcı bulursan hemen sat
Valla o paralara gidiyorsa bekletmenin anlamı yok, ben 2012 w204 koydum ilana, 2. hafta oldu tık yok. 80-90 bin ağır hasar kayıtlı ve komple boyalı araçlardan sadece 100 bin üzerine koydum, benim araçta ağır hasar/pert yok. Takas harici de pek teklif yok.
_____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
2018 elite paket 80 binde hatasız Tucsonu 1100 e 1 ayda sattım. aynı ayarda kaputu boyalı olanlara 1090 isteniyordu. pert fiyatına verdim yoksa satamazdım zaten. piyasaya bakıp bir milyon istiyorlarsa benimki 1100 eder derseniz hatalı oluyor maalesef.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
zaten aracın piyasasına tam hakim değilim 5 yıldır bende değiştirmek istediğim için ilanlara bakıyım dedim ortalama o km de olanlara benzer fiyatları yazmışlar
anladıgım kadarıyla piyasası iyice düştü ozaman
normalde ederi ne ki ?
Taşıt satın alan firmaların sitelerinden hesaplama yaptırın, orada size ilk teklif ettikleri fiyat aracın (hemen hemen) gerçek piyasa değeri oluyor. (Kaza, çok yüksek yaş, çok yüksek km değilse araç)
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
-
2017 MK3 Leon Alcantra koltuk, cam tavan, jant, led far, büyük ekran komple dolu ama style olarak geçiyor sadece ek donanım eklenerek oluyordu, o yıllarda FR yoktu. Ocak ayından beri 930'dan satılık duruyor öyle. Benim araca yakın özelliklerde olduğu için favorilerde tutuyorum. Tabi kilometre de çok önemli bir faktör ilandaki ve benim aracım da 170bin kilometrede..
_____________________________ "17 Seat Leon 1.6 TDi Style Plus - Dell Inspiron 7559 - Maden & Met. Malz. Mühendisi - DEU ÇAP - YouTube -
Leon'dan devam boşa masraf yapma hocam.
170km 2017 930 biraz fazla yazmış fiyat 850-890 arasında gider gibi
otomobil piyasası ikinci el ciddi manada düştü ama sıfırı çok zıpladı 5 senede bir aracı değiştirmek sıfır almak istesen çok afaki bi fark ödemek gerekiyor
Ben Leon'dan Chery'e geçmezdim.
o paralar etmez diyenlere çok takılmayın, 1m üzerine büyük ihtimalle gider aracınız. 2020 1.5 FR ı 1250 ye sattım bu ay içerisinde.
ama dizel leon dan cherry e geçişte özellikle yakıt fena üzebilir.
_____________________________ l AMD Ryzen 7 5800x3D l MSI x370 Gaming Pro Carbon l Corsair Vengeance RGB RT 32 GB 3200 Mhz l Corsair H150i Elite Capellix XT 360 - LCD l
l Zotac RTX 5070 TI AMP Infinity l LG GR83Q l Dell S2721DGFA l
l Lian Li O11 Dynamic White B/W l Seasonic Prime Platinum 750w l -
kendi aracınızdan çok alacağınız aracı düşünün derim.
chery tiggo8 ,şehir içi cüssesi nedeniyle 10-13 lt civarı tüketim sergiler. Bu araç için fazla sayılmaz. uyumlu LPG kitleri de var.
Ayrıca iyi araştırma yapmanızı öneririm. Lakin chery ye kötü diyene saldırıyorlar. birebir inceleyin.
Attan inip eşeğe binmek olur asıl. Leon nere çeri nere.
1.1 e satabiliyorsan hemen sat parayı faize koy. aylık 80 bin faizden 3 ay sonra bedavaya cherry
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

2018 elite paket 80 binde hatasız Tucsonu 1100 e 1 ayda sattım. aynı ayarda kaputu boyalı olanlara 1090 isteniyordu. pert fiyatına verdim yoksa satamazdım zaten. piyasaya bakıp bir milyon istiyorlarsa benimki 1100 eder derseniz hatalı oluyor maalesef. |
Leon'dan devam boşa masraf yapma hocam. |
Benzer içerikler
- adblue kaç km gider
- araç kumanda pili bittiği nasıl anlaşılır
- cam filmi numaraları
- mazot kokusu nasıl geçer
- 1.2 puretech motor
- elektrikli otobüs
- xiaomi su7 sahibinden
- jeep compass 2025
- byd yangwang u9 fiyat
- citroen c5 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X