< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Leon mu Megane mı (3. sayfa)

-
-
-
Megane tercih ederdim.
-
Trim sesinin yumuşak plastik ile alakası yok. Mercedes e200 de de trim sesi alırsın yeri gelir.
Genelde ustalar tamir yaparken klips kırarlar ve takmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu isleri birakin. Fordun her kullanılan plastigi 1. Sinif, uzun yillar boyunca gidiyor. Gecen leonun gogusune sıcak çikolata koydum, eridi. Ortaya çıkan sekili bozuk paralık olarak kullanıyorum -
Çocuk sayısı 1'den fazlaysa mecburen megane tercih edeceksiniz hocam. Bayilerde var mı bilmiyorum ama hacim derdiniz yoksa leonu alın geçin. Daha güncel kasa , vergi avantajı , daha sportif vs.
-
Ön göğüse sıcak çikolata koymak güzel fazteziymiş hocam tebrikler
-
Ee hocam araba aldığınızda sağlamlığını test edeceksiniz. -
Ucuz parça,yüksek donanım,yerli üretim olması ile düşük maliyetli olacağından dolayı Megane derdim.
-
yeditepe üniversitesi öğrencisi berkecan ların arabası dır leon benim gözümde.her türlü megan hb derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 21 Mart 2021; 0:27:12 > -
Tartışmasız megane
plastik kokusu isterseniz trim seside hediye ediyorlar hatta megane alın
-
Tek kişiyim Megane 3 hb 372 litre bagaj bana anca yetiyor.Yazlığa giderken bagajı doldurup sırt çantalarımı arka koltuğa koyduğum oluyor. Siz aile diyorsunuz Leondaki 380 litre bagaj nasıl yetecek? Megane sedan arka diz mesafesi iyi bagaj geniş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bmegane varken leon alınmaz.
Egea varken clio alinmaz.
Leon'lar artık Rocco'ların yerini almaya başladı... Trafikteki Leon'ların neredeyse %95 i apaçi arabası olmuş durumda...
Doğru düzgün ağırbaşlı bir kullanım stiliniz varsa Megane tercih sebebi olabilir her zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X