Şimdi Ara

Leon mu Megane mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel otomatik megane ile benzin manuel leon arasında 100 bin fark var yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz10

Yeni C4 gelmiş olsaydı iki araç arasında kararsız kalanlar için iyi bir seçim olurdu diye düşünüyorum, mayısta gelecekmiş. Baz manuel fiyatı 23 bin euorodan düşük Almanya'da Leon'dan ucuz.

citroen'in yerinde olsam daha erken getirip yüksek adetlerde satış yapardım.

• Megane tercih ederdim.

• temelreiss kullanıcısına yanıt

Trim sesinin yumuşak plastik ile alakası yok. Mercedes e200 de de trim sesi alırsın yeri gelir.

Genelde ustalar tamir yaparken klips kırarlar ve takmazlar.

• sissil kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isleri birakin. Fordun her kullanılan plastigi 1. Sinif, uzun yillar boyunca gidiyor. Gecen leonun gogusune sıcak çikolata koydum, eridi. Ortaya çıkan sekili bozuk paralık olarak kullanıyorum
  • Çocuk sayısı 1'den fazlaysa mecburen megane tercih edeceksiniz hocam. Bayilerde var mı bilmiyorum ama hacim derdiniz yoksa leonu alın geçin. Daha güncel kasa , vergi avantajı , daha sportif vs.

• temelreiss kullanıcısına yanıt

Ön göğüse sıcak çikolata koymak güzel fazteziymiş hocam tebrikler  

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Ee hocam araba aldığınızda sağlamlığını test edeceksiniz.
  • Ucuz parça,yüksek donanım,yerli üretim olması ile düşük maliyetli olacağından dolayı Megane derdim.

• yeditepe üniversitesi öğrencisi berkecan ların arabası dır leon benim gözümde.her türlü megan hb derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 21 Mart 2021; 0:27:12 >
  • Tartışmasız megane

• plastik kokusu isterseniz trim seside hediye ediyorlar hatta megane alın

• Tek kişiyim Megane 3 hb 372 litre bagaj bana anca yetiyor.Yazlığa giderken bagajı doldurup sırt çantalarımı arka koltuğa koyduğum oluyor. Siz aile diyorsunuz Leondaki 380 litre bagaj nasıl yetecek? Megane sedan arka diz mesafesi iyi bagaj geniş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

megane varken leon alınmaz.

Egea varken clio alinmaz.

• Leon'lar artık Rocco'ların yerini almaya başladı... Trafikteki Leon'ların neredeyse %95 i apaçi arabası olmuş durumda...

Doğru düzgün ağırbaşlı bir kullanım stiliniz varsa Megane tercih sebebi olabilir her zaman

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.