Şimdi Ara

Leon Fr mı Astra 1.4t mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
6.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Leon hiç kullanmadım yorum yapamam ama Astra j 1.4 T Cosmo hb için bolca sürüş tecrübem mevcut, watt's bağlantılı arka süspansiyon sistemi + esp sayesinde arabanın çok ama çok iyi bir yol tutuşu var bildiğin ray üzerindeymiş gibi dönüyor virajı.
  • FR'cılara anlatamazsın bunu. Klasik vag grubu fanı çoğu.
  • Birader sen kafayı mı bozdun. Gecn sene ocakta açılan konuyu hortlatmışsn. Amacın ne ,neye hizmet ediyorsun anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin işiniz gücünüz yok beni mi takip ediyorsunuz? Arabalarınızdan emin değil misiniz? Aman kimse kötülemesin fr'ımı, leonumu, aslanımı moduna girmiş eleştirileri susturmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

    Bu konuyu ne zaman açıldığından bağımsız olarak gelip birileri okuyor sonuçta. Ben de kendi düşüncelerimi yazdım. Rahatsız mı oldun?
  • 1.6CDTI 136hp Sport Still astra aldım. Konu bayağı karışmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım.
    FR 1.4 140mı - Astra 1.4T cosmo veya sport mu (2012) veya varsa gerek astranın gerek leonun başka motor-yıl önerileri? Mesela astra 2013 olsun tarzı..
    Bütçe 55

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FireProoF_ F kullanıcısına yanıt
    2012 1.4T Sport Sedan Astra aldık beş ay kadar olacak. Eğer sedan bakıyorsanız sanıyorum 2012 ve 2013'ün bir kısmında Sport donanıma (Edition mu Enjoy mu oluyor tam hatırlamıyorum ama) daha boş bir versiyonun koltuklarından koymuşlar. Sport + Stil paketle de dokunmatik ekran bluetooth gibi donanımlar geliyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    opel astra 2015 veya 2016 yılında kasa değiştirecek. yeni kasada mevcut kasadaki pek çok olumsuzluk gideriliyor. 150 kg hafiliyor. A8 deki matrix led farlardan geliyor. bekleyebilirsen astra derim.. bekleyemezsen leon FR...

    zamanında dedim bak..




  • Konuyu açan olarak astra 1.6 136hp aldım sport still güzel araç memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba leon fr 125hp manuel ve astra j 1.4t cosmo otomatik lpgli arasında kararsızım.Bide sizce hangisi daha rahat alıp-satılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybestcr -- 27 Nisan 2018; 14:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ağırlık yükseldikçe yol tutuş artıyor yani sizin söylediğinize göre ? Ciddi misiniz ?
  • İkisi arasında şahsen Astra yı tercih ederdim. Hem yakıt (LPG ile) hem performans olarak daha iyi 125lik fr dan. Fakat Astra J otomatik olursa 150km lere kadar yarım boy 1 boy geride kalabilir.

    FR çok sert bir araba. Düz asfaltta binmeyeceksen sürüş eziyete dönüşüyor. Yerdeki ufak taşları totonda hissediyorsun o derece.

    İki araçta hızlı satılır, o konuda sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 27 Nisan 2018; 16:15:19 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgi için teşekkürlr Yusuf bey bende aynı görşteyim,zaten yazılım düşünüyorum ve astra j direk enjeksiyonlu olmadığı için daha sağlam gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.4t dediğiniz gibi sağlam, uzun yıllar kullanılacak bir motor. Perfomans olarakta üzmez. Ayrıca yazılım attırırsanızda 170 180hp lere kadar çıkabiliyor ve perfomansı tatmin edici düzeye çıkıyor. Eski nesil tam otomatik şanzımanım hantallığı da yazılımla epey gideriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesini bilmem yol tutusu da ne kadar farkli olabilir araclar neredeyse ayni.. Gelelim en önemli olaya motora... 1.4 atecam 7lt sehir ici yakarken ayni donemde insignia 1.6 t 10.5 yakiyordu. Gelin buyrun motor verimliliklerini siz hesabedin... Arastir 1.4 t astrayi bak sehir ici kac lt yakiyormus.. Sonucu gorunce zaten leona gecebilirsin.. Haa led farlari nekadar basarili bisey diyemem.. 17 modelde yenilediler mukemmel oldu. Ama eskilerinin aydinlatmalarini bende pek sevmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Insignia hem daha ağır araç hem de hacim-güç olarak daha ilerde. 180 beygir bir d segment benzinli araç için 10.5 litreye çok diyemeyiz bence.



    Ayrıca 1.4 tsi daha güncel bir motor, onun da etkisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.