Şimdi Ara

Leon FR Dsg Ile Yola Devam :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır beğendiğim bir ev vardı. Aracımı da iyi bir fiyata saydılar, bende aracımı satmış oldum. Yerine de şuanda piyasa da donanımlı ve uygun fiyatta Leon vardı. Ailemle inceleyip Leon FR 1.4 tsi 150 hp act dsg almış bulundum. Opsiyon olarakta üstüne 18" jant, 10 hoparlörlü seat ses sistemi, 5.8" ekran var.
    Garantisini aracın 2+2 yıla uzattım malum Dsg'miz var :) Araç bana 72.350 tl ye geldi. Garanti uzatma ve diğer masraflar hariç bedel.

Bmw F30 316i M paketten sonra biraz beklentiler düşük kalıyor ama donanım, tüketim ve performans olarak kullanıcıyı tatmin ettiğini söyleyebilirim. Yol tutuş, sessizlik, ses sistemi, darbe emişi olarak biraz geri kalacak ama onu da yaptığım yatırım ile avunarak kapatacağım.

Kısa bir izlenim videosu çektim, tüketim hakkında ve genel karakteri hakkında biraz bilgi verdim.
    Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

Birkaç tane tüketim fotografı ile de konuyu süsleyim üstadlarım
    Bir tane de temsili fotograf ekledim, jant, renk, donanım aynısı

Leon FR Dsg Ile Yola Devam :) Leon FR Dsg Ile Yola Devam :) Leon FR Dsg Ile Yola Devam :) Leon FR Dsg Ile Yola Devam :)

Edit: Imla

Araçla ilgili çektiğim video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 9 Nisan 2015; 12:58:00 >

• Hocam hayirli ugurlu olsun , Allah kaza bela gostermesin. Ev her zaman daha onemlidir , tabiki 3.16 dan sonra tatmin etmez ama yinede cok guzeldir tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw den sonra sızı memnun edememesı sasırtmadı.Ama emın olun kısa zamanda alısırsınız gule gule kullanın

• Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
  • Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ev daha önemli, şimdilik araçtan genel anlamda memnunum
  • Ne evi muharrem??

Sen öğrenci değil miydin??

Hayırlı olsun araç
  • Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçta evde hayırlı olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • hayırlı olsun hocam. güzel bir inceleme olmuş.
  • Kıyas yapılan f30 olunca böyle yorum yapmanız normal

Alınabilecek f/p oranı en yüksek Araç kanaatimce. Bence tek dezavantaj dsg problemleri...

Aracınız hayırlı olsun.

• @Thomassee abi beni leylekler getirmediya ailemle birlikte alındı, bende elimden geldiğince üstüme düşeni yaptım

@Panther üstadım teşekkürler

@Emirio çok saolun, amin cümlemize kazasız belasız sürüşler

@mr.big dediğiniz gibi tam F/P aracı, Dsg içinde uzatılmış garantimiz var yapacak çok bişey yok ama konforlu ve oldukça seri bir şanzıman, tek sıkıntısı hemen 2. vitese alıyor ve kendi kendini bitiriyor

@K.kahriman çok teşekkür ederim üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 19 Mart 2015; 21:35:08 >

• silindir hiç kapattı mı ? kapattığını hissediyor musun ?
  • hayırlı olsun gayet güzel bir araç.

150hp ve dsg güzel olmuş, sahibinden'e baktım 140hp manuel 70.000 tl yazmışlar nasıl bir mantık anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

silindir hiç kapattı mı ? kapattığını hissediyor musun ?

Kapattı üstadım, fotograflar ve videoda da mevcut. Hissiyat oluşturmuyor ve oldukça hızlı devreye giriyor, güzel mühendislik çıkartmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hayırlı olsun gayet güzel bir araç.

150hp ve dsg güzel olmuş, sahibinden'e baktım 140hp manuel 70.000 tl yazmışlar nasıl bir mantık anlayamadım

Teşekkür ederim üstadım.
    Malum site kim kime dum duma modunda oldu iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Kapattı üstadım, fotograflar ve videoda da mevcut. Hissiyat oluşturmuyor ve oldukça hızlı devreye giriyor, güzel mühendislik çıkartmışlar

video arka planda oynuyor şuanda. orda da diyorsun zaten. Azıcık gaza basmayla tekrar 4 silindir devreye giriyor. Video genel olarak iyi ama sürekli atla eşşeği kıyaslaman hoş olmamış. ( f30 vs fr)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

video arka planda oynuyor şuanda. orda da diyorsun zaten. Azıcık gaza basmayla tekrar 4 silindir devreye giriyor. Video genel olarak iyi ama sürekli atla eşşeği kıyaslaman hoş olmamış. ( f30 vs fr)

Yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz gibi sürekli anlatmak benim de hoşuma gitmiyor ama önceki aracımı bilenler sürekli soru soracaktı onu engelledim, ilerleyen zamanda daha kaliteli ve detaylı test yapınca eski aracımla kıyaslama yapmak zorunda kalmayacağım
    Zaten testten ziyade ilk izlenim ve durum paylaşımı gibi bir video oldu

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Fiyatına göre çok yerinde bir tercih leon fr

• Hayırlı olsun hocam tam bir f/p aracı almışsınız. Kırmızı renk seçseydiniz çeşke beyaz basit olmuş bu araca
  • hayırlı olsun hocam, tüketim verilerini, seat ses sisteminin 750tl edecek kalitede olduğunu?, bir de otoban videolarını bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.